《細乂軒 發表於 21-2-2008 22:45:45

其實你地玩希望係係咩原因?!

我覺得人物做型幾Q=0=SO先會玩,,你地呢@.@?

+細細粒+ 發表於 21-2-2008 23:17:19

同你一樣,同埋果時有朋友話我玩既話

就俾錢俾裝我[]

我好貪心架[]

乂雪吹風 發表於 21-2-2008 23:32:46

冇呀!之前細個時個fd收我錢幫我升隻法升到60幾就佢唔玩!果時仲係剛剛開我都宗玩過!之後同個fd一齊讀書到中1佢話免費叫我玩我就玩之後同佢一齊玩騎鬥快!升得超快!但係佢玩玩下唔玩之後我冇玩其他game但就停左升!但繼續玩因為有姐陪我!而家見到小丑二轉勁到咩咁!所以就開始玩小丑仲有呀版主而家希望物價變低左不如玩番過黎玩ser1!

幸運的人 發表於 22-2-2008 16:12:10

原帖由 《細乂軒

+細細粒+ 發表於 22-2-2008 18:19:46

原帖由 乂雪吹風 於 21-2-2008 23:32 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
冇呀!之前細個時個fd收我錢幫我升隻法升到60幾就佢唔玩!果時仲係剛剛開我都宗玩過!之後同個fd一齊讀書到中1佢話免費叫我玩我就玩之後同佢一齊玩騎鬥快!升得超快!但係佢玩玩下唔玩之後我冇玩其他game但就停左升!但繼續 ...
俾錢人幫你升- -

吾係掛...好哂錢[]

乂雪吹風 發表於 22-2-2008 18:56:12

10蚊升左60幾係隻game剛剛出果陣!一舨la!我都覺有d哂錢不過而家仲係老友同埋過左5年lo!就算la!^^

tc26700334 發表於 22-2-2008 20:22:56

5年班果陣   fd叫我玩   我果陣時希望第1隻online懷念所以而家轉左免費咪玩番囉

之前封測完左收費就冇玩

幸運的人 發表於 23-2-2008 13:22:26

原帖由 《細乂軒

介仔@葉 發表於 27-2-2008 14:28:42

同#7樓一樣   都係懷念so玩番
但依家個YNK非常之唔掂    D法術特效冇鬼晒
勁無奈!搞到D祭師好慘   幫人+完又唔知道有冇+到
不過佢都唔收點`算系咁....唉!

-MING- 發表於 3-3-2008 21:02:47

我覺得d人物好得意
但係最好既始終係d背景音樂
好好聽[]
係ynk之前玩到要比錢
係幾年入面成日諗起
回聲谷個首歌
好好聽
我仲成日上網
開post 求 希望online 歌
之後先發現 希望個file有[]
哈代爾都好好聽=]

現在
再次迷上希望[]

頁: [1] 2
查看完整版本: 其實你地玩希望係係咩原因?!