michael6878 發表於 3-1-2010 16:49:52

e+到底我要點做

冇幾耐前我同個女仔示愛,佢接受左..咁大家就開始係埋一齊la

係味同佢表白果陣就好想佢做我條女..

但e+一齊左又發覺好怪...

一般拍拖都係出黎行下街果d

但我同佢一齊左一個月只係同佢出過兩次炸

有一次仲要有其他fd係到>.<

講明唔係我冇約到佢

係我星期六日約佢出黎佢都話要去比賽(佢係捉圍棋)

跟住聖誕節黎la..諗住平安夜約佢出黎一齊過

佢又話佢丫媽唔比佢聖誕節出街...要陪佢丫媽

咁我就約佢日頭出黎la...佢又話唔得

到左除夕我想同佢一齊倒數

佢又話要搞咩比賽唔得閒

諗番起上黎.....差唔多次次傾計msn sms都係我主動

佢從來都味主動搵過我....><

係學校感覺又勁冷淡

到底佢係係到諗緊咩~~~e+既我可以點做丫.....

咁樣真係唔似拍緊拖lo

唔該咁多位教教我T.T

麵包 發表於 4-1-2010 00:35:23

樓主 msn同sms 搵你女友傾計
都係 3句唔埋2句 就傾完??~~

其實我覺得 樓主 好幸福了起馬可以同到愛人拍拖先
雖然佢好似有d冷淡特別係學校...但試問樓主 你係學校 係咪一位怕羞之人呢?

樓主女朋友 好似經常有比賽(圍棋
樓主可以跟埋去 支持自己女朋友嗎?
咁樣可以培養下大家感情~~又可以係比賽後食d野都係一種不錯的談情呢

michael6878 發表於 4-1-2010 16:25:22

MSN同SMS會比較傾得耐...
我唔係怕醜果種人丫@@
但佢真係完全唔理我...仲好似想避開我咁
果種感覺好難受...
我唔知可唔可以去睇佢比賽
我會問下佢可唔可以去觀賽@@
但佢比賽後好多時都有野做...
食飯應該冇咩可能la=-=
佢經常將隻手收埋...姐係放入袋之類
想同佢親近d都唔得....

[S]【YU】 發表於 4-1-2010 18:22:59

你好似俾佢玩咁喎....

RD_WONG 發表於 4-1-2010 18:52:39

我覺得.....咩野問題都好......
最好既解決方法就係.....
兩個人講清楚...
你有係msn度同佢傾的ma~
咁你係msn度直接同佢講你既感受......
最壞情況,可能,可能咋下!
可能佢已經慢慢對你無feel,想分但係又唔想自己做衰人,所以冷淡對你,等你開口講分手...<----最壞既可能咋下!

=). 發表於 4-1-2010 19:26:28

咁咪當普通朋友.
你都吾知佢係吾係真係愛.O.'

ˊlung★ 發表於 5-1-2010 16:15:48

問清楚佢係咪真係中意妳.
唔好比人當水泡都唔知;

michael6878 發表於 6-1-2010 16:17:39

我問左佢la...
佢話佢好愛我.....仲傾得好開心
根住尋晚同佢傾計果陣
佢同我講有出戲想去睇
我就話不如我陪佢去
跟住佢又唔知做咩講左勁多廢話-3-
好似唔想咁...
我叫佢如果得閒想我陪佢睇既話就同我講....
但第2日佢個fd同我講
話佢今日約佢(佢fd)去睇果出戲
問我點解唔陪佢去.....
好無奈lo我--...咁又俾人話....
好明顯佢係唔想我陪佢去睇...唉

ˊlung★ 發表於 7-1-2010 02:42:13

佢講得出有套戲想睇比妳聽.
應該唔會係唔想妳陪既.
定係佢驚煩住妳. 定妳唔夠誠意/
頁: [1]
查看完整版本: e+到底我要點做