winwing15 發表於 25-8-2011 00:07:09

放全轉44c+38pg,$450!大出血,低價!!

只放$480
放全轉44c+38pg,可改pw,入點,轉點
點角-橫濱巧古力甜心隊-竹中幸pg
有轉點技,頭+8,大量唔加能力點頭,飾1,2,3分別+7+8+8,4件上衣都加唔同,+17鍋庫,+9版庫,+13+5彈鞋
9x速,可上60彈,有條+9彈力庫,係fs出錯,爆技格,有用既點技同技都學哂防2等等
爆技格,訓練全做,有切入傳球轉點技!!
pg有改名送!!

普通角色C,黑人
大量飾+能力,轉點頭+8,+6,大量唔加能力點頭,+16鍋庫,上衣數件,有套裝+13+10只計上下身,+12+5鞋x2,速同彈,各有一對,大量裝備不能準數
爆技格,多點技,有強版,訓練全做

能力極佳,裝多,詳細加msn拿圖

有幾個2xlvac,幾個點角,都唔計今次交易,送既!12合1確實岩新手神手既你,唔好錯過

有意既加msn:wingbabii@hotmail.com.hk
有hk,無hk加錯人,唔好問錯人,尷尬唔係幾好
$450!!

花洛 發表於 25-8-2011 00:41:28

十分友善的態度

winwing15 發表於 25-8-2011 00:42:47

d文改左之後有無再睇,多謝讚賞,我搵到4個錯處

花洛 發表於 25-8-2011 00:48:46

改左之後有無再睇,多謝讚賞
winwing15 發表於 25-8-2011 00:42 http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

難分真與假

winwing15 發表於 25-8-2011 00:51:32

改好d文了 改左4次呀,完成了:lol
呢個文 改左好耐 , 唔買都睇下啦

毛百萬 發表於 25-8-2011 00:52:57

幫你推下
隻C曾經係我既AC 就係我頭像果隻

winwing15 發表於 25-8-2011 00:55:52

係,多謝幫推,謝謝你喔,D字打左起碼1個小時架@@

winwing15 發表於 25-8-2011 09:58:16

再推一推,無事做,如果無人收我留番自己玩算,絕不賤賣

winwing15 發表於 30-8-2011 21:39:24

推 好平架啦 幾等$ 買新校服 筆 鞋 用品等等

winwing15 發表於 31-8-2011 13:10:19

推, 天日番學啦 , 好慘呀
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 放全轉44c+38pg,$450!大出血,低價!!