樂古Nakuz

標題: 雙贏方法(傑同喵喵gm吾該入一入!) [打印本頁]

作者: 667709    時間: 3-8-2008 14:17
標題: 雙贏方法(傑同喵喵gm吾該入一入!)
相信大家喱排都吾知傑係潛左水呀,定係真係揾機房,而家我諗大家都對513冇哂信心!

既然傑大真係咁貪$的話,咁不如喵喵魔力買左513放棄喵喵魔力佢la,因為喵喵魔力其實吾計513 d人,人吾算多,同埋傑根本為$而開513,咁不

如由盡責的喵喵魔力gm管理,而錢的問題,我諗513玩家會出$幫助喵喵魔力gm買左佢,因為513玩家之前巳經付出了不少心機在513
作者: 風流無罪    時間: 3-8-2008 14:20
我念e個可能姓唔大lo[[bao_29]]
作者: 4121991    時間: 3-8-2008 14:26
你話買就買...?傑出1億你買唔買
作者: 667709    時間: 3-8-2008 14:33
咁如果傑本來吾要513,咁佢賣左513佢賺返筆吾好?
作者: 隊長    時間: 3-8-2008 14:58
但係我諗傑唔會 張1個可以屈錢既"私服"  咁爽手賣左佢的=_=
作者: 667709    時間: 3-8-2008 15:59
咁佢又吾開服又吾交代咁算點?
作者: 隊長    時間: 3-8-2008 16:12
so 我地要有心理準備  等等同我要上石器一樣就... 呵呵=_=
作者: 森林小妖    時間: 3-8-2008 16:18
算啦 個咁既ser 你認為佢會買咩
作者: 風流無罪    時間: 3-8-2008 16:22
原帖由 森林小妖 於 3-8-2008 16:18 發表
算啦 個咁既ser 你認為佢會買咩

我認為不之 幾好玩 哈哈
作者: Max    時間: 3-8-2008 17:07
兩樣野.....第1你看到自己好似好重要咁,你叫佢一定要聽?第2,喵喵有咁既財力收先算...硬膠傑個513係個大金礦,刷刷卡搵到佢發
作者: HEi熙`    時間: 3-8-2008 17:37
[[bao_13]]  喵喵吾想開商城架
作者: 熙~    時間: 3-8-2008 23:39
呢位小朋友真係天真無邪 = =
作者: 森林小妖    時間: 4-8-2008 00:17
係囉 喵喵邊會咁現實開商城 開都係幾月後既事
作者: Siu☆kG    時間: 4-8-2008 00:56
作者: kvv@n    時間: 4-8-2008 11:48
on9傑賣撚左個ser佢啦,有你呢d叻叻gm真係玩家既不幸
作者: rayhope    時間: 4-8-2008 14:03
你估喵喵果bt白痴服會收咩~!我係傑都唔會把自己心血拱手比人啦
作者: 風流無罪    時間: 4-8-2008 14:05
我最怕喵喵 佢收唔起阿 哈哈;P
作者: rayhope    時間: 4-8-2008 14:09
米係,你諗佢有本錢收咩,次次更新都話拎自己錢黎整,唔好話佢果gm扮偉大甘,又成日係到踩513,我講你聽啦~沒左513d人,你搵鬼開飯呀~!
作者: laikilaiki    時間: 4-8-2008 14:20
咁就叫雙贏

不如咁
兩個私服都摺埋佢

咁大家就唔駛咁多聲氣
作者: 風之痕    時間: 4-8-2008 23:19
講埋d on9野...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2