樂古Nakuz

標題: 4大公會之意見~~~~~~~~~~~~~ [打印本頁]

作者: 7+11    時間: 20-6-2010 01:40
標題: 4大公會之意見~~~~~~~~~~~~~

講真  韓彩得4大HK公會   FaFa   Asahi  7仔     ice

我覺得行為,品格最差就係新開個  ice會    (新開都咁串又惡)
      有次玩團  ,玩足球   輸左罵人 屈人lag ...    之前唔夠打個陣就踢人  
    重點就係 個房名串7.7咁  唸住入去踩場  點知比人踢返轉頭<<<<<< (淆!?)

AS會都無乜特別~~~~ 只不過10個成員 有8個係lag...~_~

FaFa都可以講係7仔分會(wtt開)  比某某會人品好少少咁 起碼唔會見勁人就踢人 ~
(入面好x多神裝玩家  而且我發覺係hk會之中踢波最勁 非FaFa莫屬  因為無hk會鍾意玩足球 )

7仔我覺得係... 最勁又最又錢$.$ HK公會  佢地好少當眾(有韓人,大廳)打中文 專重返韓國遊戲主權  可能玩得耐 買賣裝都識用韓文黎打
人品比其他會好得多~~
(聽聞7仔解左會  我想知點解7仔會散左會...實在可惜 )

(純粹個人意見)
作者: 乂刀痕乂    時間: 20-6-2010 01:52
小弟asahi 的.路過 不予置評 謝謝
作者: y870721    時間: 20-6-2010 03:17
條友係咪7仔黎 後尾咁落力sell7仔=_= 但asahi 會人lag 打完我又唔係好覺
作者: 傻傑=]    時間: 20-6-2010 03:33
笑左><同意樓上的話XDD  新開AC 都7+11^^ 仲唔係7仔D人
作者: 搞c棍    時間: 20-6-2010 06:15
講7-11幾好幾勁都無用啦,公會摺左,原因係點我都唔知
作者: 俊伋    時間: 20-6-2010 08:35
條友係咪7仔黎 後尾咁落力sell7仔=_= 但asahi 會人lag 打完我又唔係好覺
y870721 發表於 20-6-2010 03:17
笑左><同意樓上的話XDD  新開AC 都7+11^^ 仲唔係7仔D人
傻傑=] 發表於 20-6-2010 03:33

不過如果真係要sell 7仔就唔應該散左先黎sell啦,唔係又有咩用@@?
作者: j32738    時間: 20-6-2010 12:43
我都唔明 7-11做咩會解左.....可惜

仲有 R-forever呢?
雖然較少人on,會長又近排先玩番(考試)

我覺得D人都ok,勁就...ok la
作者: 40457310    時間: 20-6-2010 14:12
ICE會都5係新開,1年前就有ICE會,只係之後汁左再重開
作者: 7+11    時間: 20-6-2010 16:32
(好耐之前我真係7仔會員之一  但太耐無玩  pw唔記得左。。。 最近先重開ac=_=)
事實上  7仔既人論經驗,財力,品格的確比其他hk好~   不是大讃~,而是事實
作者: 40457310    時間: 20-6-2010 18:19
(好耐之前我真係7仔會員之一  但太耐無玩  pw唔記得左。。。 最近先重開ac=_=)
事實上  7仔既人論經驗,財力 ...
7+11 發表於 20-6-2010 16:32

7仔有經驗,財力,品格咪又係來來去去個幾個
AM,CM,SB,3S個D,10個都無
作者: wonglok123    時間: 20-6-2010 19:03
ICE 係最早open-0-!只係之前汁左一陣...點解7-11無lala無左-_-!我都想知
作者: womghuikwan    時間: 20-6-2010 19:45
我4個公會都唔係!錯入左個韓文會
有冇人教出= =
作者: sze19950105    時間: 20-6-2010 21:22
ice 幾好wo d人a_______a
作者: 乂刀痕乂    時間: 20-6-2010 21:26
我都唔明 7-11做咩會解左.....可惜

仲有 R-forever呢?
雖然較少人on,會長又近排先玩番(考試)

我覺得D人都 ...
j32738 發表於 20-6-2010 12:43

r-forever 勁...串 定還是技術勁 @_@
作者: j32738    時間: 21-6-2010 12:27
r-forever 勁...串 定還是技術勁 @_@
乂刀痕乂 發表於 20-6-2010 21:26

你都係想講 個會長姐,我打過 覺得 技術ok,裝勁,但有時係串左d
但入面D人唔係wo
tomlee 4045 果d 係裝勁技術勁既人
作者: 40457310    時間: 21-6-2010 12:50
ice 幾好wo d人a_______a
sze19950105 發表於 20-6-2010 21:22

ICE個會長真係幾好WO

作者: 日巨§新手仔    時間: 21-6-2010 13:16

fafa都叫有品? 睇下左面個張圖先啦 ICE-新開- -? 開左2年la bo
作者: declan    時間: 21-6-2010 13:24
我想講-ICE-唔係新開嫁羅1年幾前以經有啦有好多人可以做證例如40457310/TXXXX-AM/3sxxxx/cmki/前together會長sam/wtt520 你可以求其問以上一人ice係唔係一年幾前已經係度
作者: declan    時間: 21-6-2010 13:31
我想講lo我爆本係我唔岩但係你個死40未問過我就鎖場重要無啦啦走場攪到我同個神閃韓老p羅大老呀我條氣勁唔順lo閃到咁你重要咁對我你重要鎖埋場攪到我成個傻仔咁係度等人黎lo
作者: MoDs    時間: 21-6-2010 15:55
台彩未汁 7仔己經係到
作者: 7+11    時間: 21-6-2010 18:54
40457310 發表於 21-6-2010 12:50

完全證明幾有品~_~
作者: 7+11    時間: 21-6-2010 18:56
回復 17# 日巨§新手仔

哈...條友係大陸人黎既 佢真係好多神裝.....
  聽FaFa d人講  佢無啦啦比gm封左個大號 唔見左260億....
    好慘~
作者: 40457310    時間: 21-6-2010 19:24
我想講lo我爆本係我唔岩但係你個死40未問過我就鎖場重要無啦啦走場攪到我同個神閃韓老p羅大老呀我條氣勁唔 ...
declan 發表於 21-6-2010 13:31

房主係我,鎖房要經你同意?
有D韓人係咁LAG架啦,你第一日玩彩?

圖中可見,同你打GE韓人係走左無耐我先入來,而且你仲打字叫我走,你點會有等人入呀?
作者: 40457310    時間: 21-6-2010 19:27
回復  日巨§新手仔

哈...條友係大陸人黎既 佢真係好多神裝.....
  聽FaFa d人講  佢無啦啦比gm封左 ...
7+11 發表於 21-6-2010 18:56

最近要小心,上年暑假封左大量香港人GE AC,原因係用左人地GE身分證
作者: 日巨§新手仔    時間: 21-6-2010 21:15
回復 24# 40457310
可能下一個係我........
作者: 7+11    時間: 22-6-2010 00:51
下....點先避到gm封ac??????!?!?!?!!?!?
驚驚地........ 都係分散投資 開多幾個ac
作者: j32738    時間: 22-6-2010 20:50
40457310 發表於 21-6-2010 12:50

ICE會長又好似以前咁
賴人
作者: j32738    時間: 22-6-2010 20:52
下....點先避到gm封ac??????!?!?!?!!?!?
驚驚地........ 都係分散投資 開多幾個ac
7+11 發表於 22-6-2010 00:51

但我D副AC 得12位= =
作者: tata33    時間: 22-6-2010 21:46
本人不屬於hk公會
某公會的成員經過~
作者: ken123kong    時間: 23-6-2010 13:53
我都係7仔+ ^^
作者: o咀了    時間: 23-6-2010 15:20
個帖主要都係踩某公會.力讚7仔
學二樓話:不予置評

小弟ASH
作者: sze19950105    時間: 24-6-2010 09:26
好明顯你係7仔d人喇~_~
作者: tata33    時間: 24-6-2010 20:06
有冇人知點退出公會??

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2