樂古Nakuz

標題: 火槍手技能問題 0W0" THX~~~~ [打印本頁]

作者: qoo12345678    時間: 12-10-2010 20:02
標題: 火槍手技能問題 0W0" THX~~~~
不好意思呢=0=" 我又來問野了...
火槍手在技能按其他,在右手邊有火之彈,水之彈,地之彈,風之彈,等技能.那麼,你地認為...什麼屬性之彈最實用?最好?識嘅答下我~thxthxthx~~
作者: zxc053016    時間: 12-10-2010 20:15
我用火之彈
應該個個都差5多
作者: qoo12345678    時間: 12-10-2010 20:21
回復 2# zxc053016
那麼火之彈大5大攻?好用嗎?如好用我選火之彈...另外你剩係學左火之彈?
作者: applegon1641    時間: 12-10-2010 20:35
回復  zxc053016
那麼火之彈大5大攻?好用嗎?如好用我選火之彈...另外你剩係學左火之彈? ...
qoo12345678 發表於 12-10-2010 20:21

用土或土都幾好,火有燒傷,土二級淢防
作者: 貴族NY    時間: 12-10-2010 21:23
作者: 壞孩子~    時間: 12-10-2010 21:53
水倉 可以加水屬傷
水倉加強 pvp打人令可以令人跑慢 實用!
貴族NY 發表於 12-10-2010 21:23

十分同意你的講法,水之彈倉係pvp好好用,打怪又可以拉打,等d怪冇咁快埋到你身@v@
作者: 003300    時間: 13-10-2010 13:20
土或水彈都唔錯~~強化pvp好有用~~
而且強化會打人兩下~第一下係物理攻~
第二下係魔攻~
第二下會俾你的屬性高低(用什麼屬晶石)而影響第二下攻力~
多口問句..你幾LV?
作者: 離夢    時間: 13-10-2010 16:35
本人用水@@可以彈到d怪飛起xdxd
作者: qoo12345678    時間: 13-10-2010 19:01
哎~又有人話水好,有人話土好,有人話火好...真係5知選咩屬性好....><"""(回003300:我87LV的><)
作者: 003300    時間: 13-10-2010 20:14
87L唔洗咁快學啦~
我加滿左強力射擊先學彈倉~
平時打怪都無用彈倉~太晒水了~
作者: skkwong108    時間: 14-10-2010 02:25
俾我揀火之彈..通常火威力都大d
作者: qoo12345678    時間: 14-10-2010 18:01
但係而家火槍手D技能實在太少了~
來來去去只有4個技能...
甘好了,
我不在87LV學了,
甘我幾時才學較好? (THX)
作者: shing789a    時間: 28-10-2010 14:03
話埋比你知,,,
水彈倉彈人走+降低佢既移動速度.
火彈+自己攻同你甘扣人血-.-(好少)
風彈係扣人回避率
土彈就扣人防...

好似係甘...希望幫到你-.-

最好95先學掛-.-
作者: marcolambaby    時間: 13-11-2010 18:41
火彈~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2