樂古Nakuz

標題: 巨人巢穴會拿石板的朋友入來幫幫忙 [打印本頁]

作者: Cloris    時間: 23-3-2012 03:04
標題: 巨人巢穴會拿石板的朋友入來幫幫忙
我想知道巨人巢穴那4個石板要怎樣才能夠拿到???
作者: 神人打手    時間: 23-3-2012 16:29
我想知道巨人巢穴那4個石板要怎樣才能夠拿到???
Cloris 發表於 23-3-2012 03:04

毒氣室 同時秒殺 2隻黃名老虎
    跳舞 開岩哂就有
   機關槍 殺所有花  同埋好似要限時殺王
   有一關 隻王系方塊定寶箱( 唔記得左   盡快秒殺 就會出到 :handshake
作者: 1012    時間: 23-3-2012 16:37
毒霧:10秒內殺晒2隻老虎
石人:一開始射爆晒D花
跳舞彊屍:禁岩晒
方塊:1分鐘殺左佢
作者: 大眼的待遇    時間: 23-3-2012 16:48
路過,想問拎晒石板有咩用?
作者: 1012    時間: 23-3-2012 17:16
回復 4# 大眼的待遇

挑戰任務
作者: Cloris    時間: 23-3-2012 18:09
石人:打爆所有花、將王拉到砲中間殺死、打剩1至2朵花,最後都沒拿到石板
彊屍:5關都按對最後都是沒出現拿石板的音響次序==,除了我第一次去打的時候見過。。。
作者: 神人打手    時間: 23-3-2012 18:36
石人:打爆所有花、將王拉到砲中間殺死、打剩1至2朵花,最後都沒拿到石板
彊屍:5關都按對最後都是沒出 ...
Cloris 發表於 23-3-2012 18:09

我岩先 解哂 殺所有花 同埋應該要 限時殺王

彊屍 開岩哂之後 要落去下面 禁多次戈石像  再 按 多1次  音樂
作者: Cloris    時間: 23-3-2012 20:14
回復 7# 神人打手

我朋友剛剛也解到花那關。。。但他說沒打爆所有花。。。也過到==
作者: 神人打手    時間: 24-3-2012 10:35
回復  神人打手

我朋友剛剛也解到花那關。。。但他說沒打爆所有花。。。也過到== ...
Cloris 發表於 23-3-2012 20:14

咁應該系 要限時過王 我估
作者: Siu乂小聖    時間: 24-3-2012 11:28
其實我打都未打過= =  難唔難打架-0-
作者: Cloris    時間: 24-3-2012 18:16
其實我打都未打過= =  難唔難打架-0-
Siu乂小聖 發表於 24-3-2012 11:28

不太難打,很易上手,打就比較易,但拿石板就難==
作者: Siu乂小聖    時間: 24-3-2012 20:43
不太難打,很易上手,打就比較易,但拿石板就難==
Cloris 發表於 24-3-2012 18:16

我而家最驚係斷線-_-
作者: 大眼的待遇    時間: 24-3-2012 23:06
挑戰任務姐係咩?
作者: Cloris    時間: 25-3-2012 00:55
我而家最驚係斷線-_-
Siu乂小聖 發表於 24-3-2012 20:43

我也怕==,還有LAG。。。
作者: ★funG×'    時間: 25-3-2012 15:02
第1次打巨人
死3次- -10w血聖徒
作者: Cloris    時間: 25-3-2012 17:29
第1次打巨人
死3次- -10w血聖徒
★funG×' 發表於 25-3-2012 15:02

你是打放毒那關死吧?我第1次打也死了3次==

你會打的話7萬血打也不死的
作者: ★funG×'    時間: 25-3-2012 17:33
你是打放毒那關死吧?我第1次打也死了3次==

你會打的話7萬血打也不死的 ...
Cloris 發表於 25-3-2012 17:29

毒關死2次- -彊屍死1次(比佢打1野冇左幾萬血)= =其他基本上沒什麼壓力
作者: Siu乂小聖    時間: 26-3-2012 17:10
我也怕==,還有LAG。。。
Cloris 發表於 25-3-2012 00:55

仲要係見住人地唔耐煩咁等住我......唉  次次都係咁先黎斷線問題
冇晒癮
作者: Cloris    時間: 26-3-2012 18:47
仲要係見住人地唔耐煩咁等住我......唉  次次都係咁先黎斷線問題
冇晒癮 ...
Siu乂小聖 發表於 26-3-2012 17:10

無錯==

我覺得橘子的遊戲有大型活動的時候線路通常都是好穩定的。。。

但一活動完結後的時候就會出現lag和斷線
作者: monsterbb100    時間: 27-3-2012 14:55
毒關死2次- -彊屍死1次(比佢打1野冇左幾萬血)= =其他基本上沒什麼壓力
★funG×' 發表於 25-3-2012 17:33

點解呢?我物防魔防幾多?我聖徒18W血,物防魔防都1W1,基本上除左毒關唔識走果時死過一次之外,都冇死過~~ 唔好講我聖徒啦~~ 冰女都係,我冰女得8W3血,物防4千幾,魔防9千幾,但都冇死過關~~
作者: Cloris    時間: 27-3-2012 18:27
點解呢?我物防魔防幾多?我聖徒18W血,物防魔防都1W1,基本上除左毒關唔識走果時死過一次之外,都 ...
monsterbb100 發表於 27-3-2012 14:55

我之前入一個巨人團的時候很好笑,那個隊長看了我一身裝就叫我走,但他限6000攻以上

我那時HP8萬,物防3千,魔防7千,魔攻5700,水攻22%

我報了我的資料被他後就說:『你才得8萬HP,被怪打一下就死,你還是走吧,不要迫我踢你』無言==

元素開盾打毒那關吃毒我試過幾次不死==差點才死,加上元素很難才會死...我覺得元素生存率有時比牧師還高0。0
作者: Siu乂小聖    時間: 27-3-2012 18:32
無錯==

我覺得橘子的遊戲有大型活動的時候線路通常都是好穩定的。。。

但一活動完結後的時候就會 ...
Cloris 發表於 26-3-2012 18:47

唉  其實到底個ser係咩事點解會咁= =?  派得多45lv角搞到成個ser 56k?
作者: monsterbb100    時間: 27-3-2012 18:38
我之前入一個巨人團的時候很好笑,那個隊長看了我一身裝就叫我走,但他限6000攻以上

我那時H ...
Cloris 發表於 27-3-2012 18:27

果個隊長有病o者~~ 玩元素既人都係閃避流加開盾架啦~~ 邊有傻仔用到元素仲要好似牧師咁死咁埋身黎中怪架?  個個元素都係(尤其係冰女呢D近身法師)閃埋身,放疊冰,然後閃遠,再用火攻或冰攻技黎遠距輸出架啦~~ 叫佢唔好睇少元素果8萬血咯~~ 識閃識避識適當時開盾,適當時衝埋怪度疊冰,適當時遠距火冰技輸出,果8萬血分分鐘仲好洗過十幾廿萬血既牧職咯~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2