樂古Nakuz

標題: 港台封測30人殺白熊 [打印本頁]

作者: schpeltor    時間: 19-6-2012 10:53
標題: 港台封測30人殺白熊
[youtube]uqJXGvKgz0c[/youtube]

封測就已經玩到30人打RAID殺,真係好爽!
希望自己係完封測前有機會打一次喇
作者: chipdan    時間: 19-6-2012 12:25
有冇單挑????
作者: schpeltor    時間: 19-6-2012 15:35
回復 2# chipdan

呢隻好以要30人打唔係普通果隻,我估未有人咁勁有裝可以單挑到啩?;P
作者: gammy    時間: 19-6-2012 19:22

呢個都唔好玩ge無限復活當左沒睇你怎打 A.A
熊好易打姐小貝d流星先勁lag一Lag包你飛天
x30 邊個都唔想去單打掛.....  單打可能少d x20都死...你叫我單刷泰但我都懶拉....
有+12武就得....泰但
作者: KK65987531    時間: 19-6-2012 20:50
呢隻game 真係唔簡單
作者: 我係new手    時間: 20-6-2012 09:22
咁大口氣既隻熊, 好似長毛象0.0
作者: schpeltor    時間: 20-6-2012 10:49
有得比你過癮下都好吖,尋晚試過打無限復活不知幾過癮
當然正式出時我先唔會咁快去撩佢玩;P
作者: Demon1023    時間: 20-6-2012 19:09
http://www.youtube.com/watch?v=E ... =5&feature=plcp
台服4人殺白熊=.=
作者: felix6232004    時間: 21-6-2012 18:34
回復 8# Demon1023

尼隻唔係X30血個隻, X30血個隻大隻過尼條片個隻好多=0=
作者: o千千o    時間: 22-6-2012 07:33
回復  Demon1023

尼隻唔係X30血個隻, X30血個隻大隻過尼條片個隻好多=0=
felix6232004 發表於 21-6-2012 18:34

我唔係拍足打30行血-- 如果唔係拍好耐都未打完  打剩5條先開始
作者: mowing    時間: 23-6-2012 22:59
超正,,快d公測就好了
作者: cheunglion    時間: 21-7-2012 17:45
抇影片果個玩fiona長shift算啦 幾分鐘就死差唔多三次 :-)

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2