樂古Nakuz

標題: 要片炸MA 我地都有 我地都大把去片 [打印本頁]

作者: a01116    時間: 7-3-2014 23:26
標題: 要片炸MA 我地都有 我地都大把去片
http://www.youtube.com/watch?v=k65LaxCJzkk
作者: adjestman    時間: 7-3-2014 23:42
只是人多,冇咩特別
作者: 仙生    時間: 7-3-2014 23:57
po左都唔會提升人氣架啦 nakuz幾日先1個回覆
另外 天龍天外系統已經喺1個敗北
作者: 馬拉松好手    時間: 8-3-2014 00:38
南ser  真喺正....多謝分享
作者: 誇時代    時間: 8-3-2014 02:07
只是人多,冇咩特別
adjestman 發表於 7-3-2014 23:42
人多同少 5係應該自己控制 5夠打係到埋怨人5夠多
加上5夠多人証明世族出問題la 出多d人咪夠人多

作者: s20091112    時間: 8-3-2014 10:04
你地就正啦
北SER食得K啦 天下獨大 個個見天下勁就入去 搞到北SER成個死城甘
作者: 誇時代    時間: 8-3-2014 11:14
你地就正啦
北SER食得K啦 天下獨大 個個見天下勁就入去 搞到北SER成個死城甘 ...
s20091112 發表於 8-3-2014 10:04

welcome to 南ser
作者: s20091112    時間: 8-3-2014 16:26
回復 7# 誇時代

我都想番黎 AC都放5出
作者: ttt1234    時間: 8-3-2014 17:08

回復 6# s20091112

唔夠打就賴天下獨大,點解唔怪下你地個邊既現任族王無能力既-.-人地南ser輸左個邊都叫有人掃下場,呢位現任星火族王就一到城戰就扮off game-.-
作者: dolphin413    時間: 8-3-2014 19:00
北ser星期三同六都係企城
悶到
作者: s20091112    時間: 8-3-2014 22:08
回復 10# dolphin413

你過黎打天下囉
作者: madao    時間: 9-3-2014 00:14

有時人地擺片上黎
跟住有某族就話成日選D三更半夜先黎偷襲既片
但睇落人數其實就平均,數落仲要多拍片者果邊幾件添
咁呢樣野係怨咩呢?我知啦,一定係怨時間唔岩!凶時啊
作者: a01116    時間: 12-3-2014 23:26
有時人地擺片上黎
跟住有某族就話成日選D三更半夜先黎偷襲既片
但睇落人數其實就平均,數落仲要多拍片者果邊 ...
madao 發表於 9-3-2014 00:14

條片實力好五平均咩 五覺WO 你先入為主炸 定你班狗眼殘呀
作者: GiantStep    時間: 13-3-2014 01:00
有唔少正片睇@@
作者: madao    時間: 13-3-2014 13:56
唔好意思,我唔係評論呢條片,我只係反駁誇時代既論點姐
係你贏就係你羸,我唔會好似你地咁,輸都仲要搵藉口遮遮掩掩,睇劍帝就知啦
咁講返少少關於條片啦,見親你地放既片全部都係大型戰,俾我感覺你地只係人多先識打架,人少...?
睇黎係你自己腦殘,唔關人眼唔眼殘事
同埋如果你覺得我係狗既話呢,對我既稱謂就用你,因為如果咁講,你自己本身就係一隻大狗,南SER出晒名既跟護主犬
人地叫你做咩就做咩,點條死路俾你行都照行,真係唔知點評論你好
作者: dannytsoi31    時間: 13-3-2014 17:09
回復 15# madao

打交幫 打交唔糸為左打大交架咩 唔通偷襲先糸主流
作者: madao    時間: 13-3-2014 20:33

天龍呢隻GAME係好多唔同地方都有代理
咁我想問下,有任何一個地方都有列出一個定義係針對打架幫嗎?
有無研究報告,官方聲明話打架幫一定只係為打大架?
最重要係我無否決打大架呢樣野,只係提出質疑佢地係人少時候會點姐
莫非因為你地俾人偷襲既時候,你地果一方既傷亡數字次次都好肉酸,有違你地既宗旨"我們戰魂永遠是最強",所以就好討厭甚至唔承認偷襲係打架幫既一種玩法?
作者: dannytsoi31    時間: 13-3-2014 23:57
但你地d片次次都糸偷襲呢 整番幾套打大交咪即刻無聲出囉
作者: madao    時間: 14-3-2014 20:47
咁點解你仲會出聲?次次?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D5
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D5
作者: kevn2002    時間: 15-3-2014 02:17
回復 12# madao
拍得片緊係做足哂準備集定哂人 唔通拍住自己個邊點樣輸? 如果經常羸個邊次次羸都拍片咁咪好唔得閒?
仲有有時打交除左講人數之外石頭都好重要, 2隊6石vs3隊3石 你估邊面羸?
作者: 天龍八部3    時間: 15-3-2014 15:35
聽fd講呢個星期某一日 你地在通天被人清左出來 之後再打唔入
喺咪有d咁既事??????
個陣喺唔喺3更半夜?
還是星期6有埋和平幫的城戰 先可以證明倒你地同對家唔喺5:5波??
作者: imsiukit    時間: 12-6-2014 01:33
真喺正

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2