樓主: yeeching
打印 上一主題 下一主題

[呢類知識你要知〔1〕]鬼節需知!一定要知![加左新野!!!!!自救方法!)[原創加分享]

樓主| yeeching 發表於 | 顯示全部樓層
你咁講都唔係冇道理,
講得好~好多人都話少d出街
但係!一定唔好唔出街
你講都唔係冇道理,
但如果真係有事既時候,
你試下都冇害,
用個陣心堅定,個陣隻手既掌心就會有少少熱
但係只有少數人會感到熱既姐
如果你感到熱,就可以打出去,
感覺唔到既人,只要覺得係時候,就可以打出去...
每個人身上都有架啵...
你既意思姐係???
每個人身上都有,
點拿..真係冇人知啦
只要多d休息,
失去既陽氣就會返返黎架啦
認同你所講既野!!!

[而氣功應該係想運用陽氣而發明出來的]

呢個....我真係唔知係唔係啦...
好多謝你咁講呀....
有D感動呀><"""
如果唔係有你地回POST,我都唔會咁努力既
POST左呢個POST,我都唔知仲有冇野POST囉..
我都有DDD認同你所講既野...
我都唔知之後POST咩啦,
但係我會POST我所知既野出黎架!
我會努力架啦!
多謝板主呀!!!
睇到都有D想喊....[係唔係激動左少少呢- -"]
我要努力將個腦D野打出黎先!

RE:26
係農曆7月14定陽曆呀??
係呀!
加上,個D唔關我地呢個POST事,
[H]~煉獄~個個日期先係正確
我之後POST個個係2007年架...
SORRY呀!各位!
你話街衣?
其實佢地享用完都唔好搞架
你信蘇民鋒講d野?
真係對唔住...
佢講d野,你信佢1成都死,
佢同麥玲玲講d野,全部都錯架
你地可以唔信我既...但係佢地錯,就真既
信則有,不信則無,
如果你真係咁做,我唔會幫你叫佢地走架
無論你信唔信,你都唔可以咁講
唔該你下次講野之前,諗清楚先!
只係會減弱左少少囉
係7月25之後最好唔好再被人拍啦
你點知係個個教先用得呢,
其實每個人都做到
你話既係唔係長明燈呀?
如果冇左一把,就要好好咁護住之後個D,最緊要係額頭!
係呀,你扮佢地,都可能會令到佢地火起
講真...我地真係唔係講緊功夫,
但係我地講既五雷掌真係唔係你講個隻~
快速回復 返回頂部 返回列表