打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]
我就玩得好順啦,我玩左咁2個小時一d都無lag過,我玩突擊者,去打任打怪基本上都快人一步的=v=
我電腦都唔係話好好我電腦大約1.6ghz的雙亥cpu/ddr2的1gb(800mhz)X2/顯卡用hd4670(ddr3,512mb)
所以都唔係話好得,
我就開著最高畫質來玩的,我個人覺得在完美世界之上aion之下(現時仲未有比aion更好畫質的online game,要有的請等多年左右就可能有了)對一個主程式唔好1gb的game來講都係一個好正的突破來啦,我玩game都好講畫質下但係我都覺得算唔錯了,你數到最近香港出的game有邊隻好到可以叫極品嫁(仲有隻game係玩系統的,賣點唔係畫質)

仲有我信有人可以10分鐘玩得到隻game的好玩地
回復 支持 反對

封測LAG係正常

樣衰?雖然我未玩過,亦都冇諗住玩,但我睇介面都覺得佢300M令LO唔該
無可玩性?未玩熟隻GAME就無可玩性,你點打機?隻隻GAME你都唔洗玩啦
無自動尋路,大把GAME都冇,多數得D國產先有,你咪去玩大陸GAME咯
...
Mr魂 發表於 2009-6-12 03:25 PM

aion係有自己搵路行的,但係唔該你地唔好咩game都拿來同aion比啦,人地千萬元大作,好玩係應該的所以先收錢,aion根本可以話係一隻畫時代的作品(玩過的都知點解我咁講)所以你地都唔好亂咁拿來比啦
回復 支持 反對

d畫好唔好睇ed野好個人的,仲有好心你啦人地剛剛先cb你就係到唱衰人,你係唔係路啊
人地做隻game出來唔係一定免費比你玩嫁,你要好玩的就去玩d收費的,你又唔想洗錢玩game就要無咁d野嫁啦
你都唔識唸的,所以話新一代的人玩game月來月唔識珍惜啦
回復 支持 反對

仲有我話唔好咩game都拿來同aion比較唔係話你,唔好對號入坐,衝著出來認咁犯賤
你當初唔發e個post家下就唔洗比人插啦,仲要搞到e+死頂唔認數,唔係話你好發表個人意見,但係你都唔好踩到咁盡啊
回復 支持 反對

唔係錢太少,d錢其實好賺,打副本就最好賺又好升lv,組一組人去刷幾次普通都可以賺到2萬幾蚊同12lv刷1次就有成70%咁多(刷一次20分鐘左右,絕對比普通打怪升好升同好賺)不過就係花得好快,我買子彈1次買成1千蚊刷1場普通都要用2排一千彈,如果d裝可以改平d會好d,d裝備真係太貴了我都係剛剛10lv打到副本刷錢先可以用來換裝,8lv的裝就要成近2萬蚊對8lv的新手來講會好難搵
回復 支持 反對

版主: *空缺中*
就係咁樣,都沒版主所以關唔到POST
回復 支持 反對