打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 無辜被封玩家就請入!一人一post大行動!

我們要向GameOne 拿回公道!公義!
回復

還我ACC T_______T
回復

看來Gameone沒打算回應
回復

還我心血!!  還我忽爺!! 我試過因為答錯4選1問題入過去天牢兩三次  因為開始時唔知咩黎 冇答  之後試過比怪圍緊 睇唔清楚又按錯過, 我都就咁按出返去冇申冤. 大佬 D字咁難睇  打怪又LAG 答錯就鎖AC ? 過唔過份D ? 入晒點點算? 呃人錢?
回復

想搵個電話打去投訴都冇, 唉!

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
悠月 -1 連帖

查看全部評分

回復

以下先GM與本人的對話

本人: halo 我有問題想問

GM:  請講

本人: 我想問你地幾時先會解封我個角色

GM:  暫時沒有消息

本人: 咁你地係唔係無權開番呀??

GM:  

本人: 咁O者係我地要由頭玩過呀??

GM:  到時我們會係官網公告處理結果

真係好唔掂囉
強烈要求盡快解封
回復

這代理真不負責任!
我們應向他們抒出我們的憤怒!
回復

好媽的!!由4月30日下午5點30分左右等到現在5月1日凌晨01點53分!!工作效率咁低嗎??定還是不再理會這裡20多位玩家嗎??相信同類問題依然會發生!!內部出現問題定還是gm分析力有問題!!每位受害玩家都是一斷線,再上線就被封,是程式出錯嗎??麻煩gameone做出任何處理結果都發公告吧!最少給我們一些答案啊!
例如:被封帳戶不會再解凍!!哪我立刻停止等待結果,繼續溫書會考!你的時間寶貴,難道我們受害的玩家不是嗎??要是結果是不解凍,哪我可以放心離開gameone,從此不再接觸貴公司遊戲及產品!
回復

快d 解凍我個acc 打打怪比人封ac 算點啊?
回復

我都係俾人封其中一個.................
頂/////////////////////
回復