打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 無辜被封玩家就請入!一人一post大行動!

垃圾GMAE一隻......
回復

做任都被封..垃圾!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

我掛緊店比佢地彈左出game,跟住再登入就話封左-.-
亂咁封人ac,痴x線,又唔係用外掛
回復

解封人物吧,這麼多人封了.............心痛啊
回復

我都是呀 玩左3日 無溫書咁玩 無啦啦比人封左
回復

Gm無理封我們!!!!!!!
回復

Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!Gm無理封我們!!!!!!!
回復

究竟gameone 會否作出處理!!最少給我們一個交代!!這麼不負責任的舉動,非常討厭!
玩了一星期,不斷捉寵,生寵,才有點金錢買了一些30武!!有3等貓眼3等藍寶
怎一下亂判斷我們是外掛,就一一落空
也許是有病?也許是無能?還是你們只是代理,不想理會
公司無能就不要開公測吧!
真正用外掛又不見捉,
無辜的就捉一堆
                                有玩家聯絡到其公司嗎??有什麼發表??等得好著急!!麻煩晒
回復

真係唔知game one想點囉........明明放假都無得玩...........
回復

封左又沒交代........
重要入晒點洛去....
佢都好野啦
早唔封 遲唔封
入晒d元寶先黎封....
俾gameone一個字 "勁"
回復