查看: 1573|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 小芷試刀v______v;;

v____v..n咁耐冇整過圖..
同埋n咁耐冇影過相..
所以整到好樣衰-0-..勿怪

黎d舊相先v_v

1.唔記得左幾時影=.=

2.幫小平整的..懶到整係羽化左下-.-

3.又係唔知幾時影v_v

到近排d-0-
1.同ah仔影-_-

2.同怡豬的-v-..
諗字諗到頭都大(雖然仲係好怪囧)

3.face to face=]

4.

5.
  無聊拎黎整下v_v..
  拎老公隻人黎開刀囧..
  始終覺得好怪~..同埋對翼好似撞左色-_-

6.我張wp-.-..

番外-0-..
啜啜小夜豬-0-..我冇強吻a___a

回post ah唔該-0-vv;;

有冇人想學近排d第一張果個框[[yoyo_142]]

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
小夜* + 5

查看全部評分

回復

好令唷
好似唔見有我GE-口-
回復 支持 反對

=口= 靚過我整個o的[[yoyo_027]]
第一張`(第一張咩黎架, 拉返上去睇) 個字型好有問題-.-
第二張`其實佢用緊個招都幾靚, 不過可以試用圓框圖, 你咁樣突左少少出黎, 好怪.
第三張`你有冇羽化? 總之唔好搞到四個角咁光就0K
到近排=.=
第一張`0K靚. 如果可以整返個框, 同埋整走遮住左你個個bh 會好o的[[yoyo_029]]
第二張`你好似羽化埋o的字, 好唔自然, 張圖暗得黎幾靚, 不過有少少曚
第三張`-.- 個個系咪框黎架?! 加多o的bh會靚o的
第四張`同第二張一樣, 唔好張o的字靠緊羽化個邊, 就算冇羽化左o的字, 睇落去會有咁o既感覺
第五張`=.= 我坦承相告, 依張整得好......差, 因為上角冇野, 望落去好怪
第六張`依張其實0k, 不過加返多o的bh, 同埋o的字唔好咁粗
最後個張我唔評啦- -v[[yoyo_005]]
回復 支持 反對

re雪`你冇同我影過

re冰`
第一張`果時中意用e隻字型=.=...
用圓角會變到睇唔到佢隔離d光-.-..+上我果時唔識圓角
冇柔化..係個框本身係咁

咁就會搞到好空..不過得閒試下-~-
d字係柔光左-_-
講真..我唔夠中意加bh囧..不過..thz意見
第5張我拎黎試下d翼點整-~-
字粗係字型=_=..幼過頭會好怪

thz意見;]
回復 支持 反對

唔係小試牛刀咩?
回復 支持 反對

係-___-?
咁我改返a_a
回復 支持 反對

傻龜新post啵-0-"...都冇我既-/\-
我都好耐冇整圖-____-"...可惜老公唔玩星夢.唔係既話我可能會整-_-"
勁耐冇同人影相/_____\"
而且-_-洗左機未搵返d bh=________="

好..回正題"
第一張..不錯-0-..but我覺得forever fd果度有少少怪-0-"
第二張..你真係幾懶下喎-_____-"{{我淨係諗到呢句去答你-_-}}
第三張..治風影得幾好-3-"...but個框怪怪地-_-"

近期既..
第1張..copyright果度好淺色-_____-"...個框唔錯-0-我鐘意xdd"
第2張..冇意見..不錯不錯-3-
第3張..紫色..我鐘意>3<",,,but,,都係d字喇-0-"睇唔到咁滯-_-"
第4張...都係冇意見-___-",,
第5張..隻翼同個人果個位好似有d連接唔到咁-0-"...but..個背景幾令-v-"
第6張..都不錯..不過,,簡單左d咁-0-"

番外你冇強吻小夜..只不過係偷吻a_a?!"

個標題-_-小牛試刀..我仲以為你特登咁打忝-,-"
回復 支持 反對

-__-,.吼`掛住睇奧運搶唔到第1

第1張好熟口面-_____-`
第2張羽化好怪..小夜豬教路;羽化1-4最gdO3O
第3張好靚個技影得`個們框我覺得唔多夾-3-.
-----------`
第1張`見到月月個MSN張ICON A3A"個靚框點整>__<!?
第2張`張圖D色同D字幾襯O3O.但羽化框帶唔到種古舊Feel.
第3張`紫色靚靚-W-! 但FACE TO FACE D字唔多覺眼`
第4張`左右羽化OAO?! 我鍾意上面隻淺藍色/3\`
第5張`隻翼總覺得怪怪地`可能顏色問題o.o
第6張`幾靚-w-`但d人唔好有d有名;有d冇..
eg.中間個個有名`其他就唔show名會統1D`
同埋D字既投影好深色-口-..太過突出..'
---------------*
睇跳水先*ˇ* sup u&晶晶xddd

原帖由 笨雪豬〞 於 10-8-2008 13:54 發表
第三張..治風影得幾好-3-"...but個框怪怪地-_-"

雪豬-____-`個個唔係靈轉黎咖咩囧..`

回復 支持 反對

雪豬`
你好耐冇同我影相啦-0-
果個0轉黎囧囧
簡單就是美MA-0-XDD..
佢訓係到比我啜a_a

鼠鼠`
第一張我成日用黎做簽名x3x
咁咩框襯懷舊a0a
我諗左好耐都唔知咩色好-_-
我就係要佢唔覺眼囧囧(咁加黎做咩囧?!)
thz sup
回復 支持 反對

係咩係咩-0-我記錯忝-____-好耐冇玩聖0嘛~_~"...
咁靈轉囉/_____\''

傻龜,,我打咁多野,,,你回得我咁少/_\?!"
咁你幾時同我影=0=?!"影左我就會搵bh&整圖架喇-_-"
明明就係你偷吻佢a0a"
回復 支持 反對