打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] < 瘋兒 Vs 沙魯 >

影d相出黎l0r 有相俄地咪收聲is 0k x]
回復 支持 反對

0,0.按精 打怪 and 用外掛 真係要 佢本人先知 zz 我聽講姐 唔關我事  

用相 只可以影低佢果秒  要睇 我諗要拍片zz
回復 支持 反對

唔覺嘅- -我見亻巨活蹦亂跳傻佐咁-__-
回復 支持 反對

哥哥仔...我想講
2D捲軸類game刷怪方式都一樣...規定位子刷1次怪 怪被殺 隔規定時間該位子才會再次刷怪
一味亂打怪  跟有規律的打怪效率相差很多

你說的落點我並不懂是甚麼
難道你是說跳起來落地的那個點嗎        那如果你可以不正常的跳到更遠..那我沒話說嘍
再說了...每天我都有和朋友在練.
一直都有說有笑         那天我在左右刷南瓜...有個無聊人士坐在我旁邊看我打怪.......
我估計可能是他散播... 我刷怪歸我刷怪..一定有規定要我跟他say hi ? 可笑!
回復 支持 反對

還有..被怪圍到少血  而同時紅水沒load完 身上沒有複合/葡萄汁
即不想被怪K死也不想戰鬥中斷而扣除前端hp的經驗.. 原地跳 等紅水load完 補
是最好的方法..

ps: 原地跳 躲怪攻擊..95%能免傷...
         這些技術不用我來教吧..自己上網找找
回復 支持 反對

算了..我也不想囉唆

以前石器世界封測...我第1.
封測完在 2kfun   都會有人說我用外掛升

那又如何..自己清楚就好.....眼見為實吧
自己不負出..看到比自己高lv的人就是外掛了嗎
用心想想吧     自己每天玩2,3個小時  能跟每天玩15小時的人比嗎

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 連帖/請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對

你估真喺亻巨個fd散播咩..你講咁多做乜啫.封測啫都要搞成咁.
我都喺果句凡事講證據你話我用外掛嘅你埋載圖囖..
回復 支持 反對

駛乜喺度重傷人o咼.如果亻巨真喺用佐外掛,我就鄙視亻巨個掛好唔定啦.人人都40級到.你用佐掛都喺得43..好心你換掛啦,

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 連帖/請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對

甘多野講-.-同gm講l0r~"~冇甘多時間同您嘈 比d證據plz~><"
回復 支持 反對

咁都可以嘈一嘈0.0
回復 支持 反對