打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新ser最強5大天山@@

關閉 [複製鏈接]
仲有
我同高梵2個成日都玩殘你1件喇之前
自己廢5好甘多野講
我同高梵成日做低你
你一定話你殺到我地ga
好過你冇得卦地4
成日望住個電腦咩???
dse完先玩殘你
回復

佢入過名門惡人
5多知wow
我基本尚冇on過天龍^^佢係咪入惡人名門
佢始終都係廢柴!!!我講既
我成日都甘同立秋冰狗講ga^^心碎命中5多夠得半血就5好再偷習我喇好心
回復

兩隻先殺得死人仲可以大sing兼夾惡0.0西利西利 唔知以為真係你一個秋低我 你2萬8命中 過萬閃有冇圖?就算真係又點-,-你話我之前 你自己係米真係夠我秋先 唔夠人秋有咩資格話人? 讓你半血你都未必夠做我 我滿血對你滿血你會點?你真係咁好秋就唔會咁多人插你得你一個話我啦haha 我諗成個ser冇咩人會好似你咁話我廢彈到我咁西利^^就算敵幫唔滿意對方最多話對方冇品咩咩咩 有實力既唔會好似你咁係到鳩叫 自己冇錢入5石就瓜瓜嘈 問你媽媽拎多d利是錢 草多幾年 0用錢 逐粒逐粒合啦傻仔 洗唔洗幫你開埋個慈善基金等人捐錢比你?
你同高梵玩殘我..我真係冇咩印象 因為兩隻34石既天山我仲未至於放在眼內..冇咩存在感啊你兩個haha我淨係記得打大交個陣我移花+鷹擊打多兩野無啦啦出左頻你定佢去左地府做炮灰haha 你話我出封技唔識接第2招封 你覺得同我打開交既人 唔好話我戰友啦 會唔會信-.-?打過既都知 就算當我唔識出封技 對住你兩隻我諗唔需要封技打兩野就冇左一半血 求奇定個暗定你位打你兩野都死-0-我係廢架 咁你唔夠我打你係咩?你唔夠人打有咩資格講野有咩資格話人廢? 我掛唔掛地4有咩所謂 你以為真係好威- -?唔好幼稚啦細路仔 企下地4就咁有自豪感 上多兩粒石先自豪下啦 是但搵條友上去撞下你你米又係趺左去地府 我廢柴 你講野??都係個句啦 夠我打先算xd

最後啦 比我殺到殘哂喪狂殺就咁唔滿意係到發狗癲亂diu人 y曲事實既野都講得出  你eq幾低下wo 打機姐 唔洗咁認真既小朋友
回復

米lin係到嘈啦 係米搞事丫你e+慕容立春 對家就要咁踩?呢到係比咁多位投票 同評邊一位天山有咩長處 而唔係比你係到嘈 狗吠同搞事!如果你可以客觀分析每一位既天山優點 我無任歡迎 但係如果你係到企圖挑起任何罵戰 我會請版主封post!唔講個句都講埋 你知唔知自己係新ser咁多位人心入面你係一個咩人?我幫大家講埋啦 係你唔比面人地先架嗟 你唔比面人人都唔會比面你 係人地眼中你只不過係一隻又煩又on8+1低石又要扮有料去清人既垃x!你既同盟都廢事講你!!你係自己友先唔講出口!你既對家更加唔洗講!我諗你係第1個 唯一一個話心碎廢既人 成日話成日同立9冰9講 你同佢地一樣咁勁咩??講到好似同佢地平輩而交咁 石都差幾皮啦 想將自己提到同人地lv一樣 咩成日同冰9立9講野 咁就=同人地一樣咁好秋?之後踩低對家既主力 去制做出好似自己地位高 同做出一個幻象好似自己真係好好打咁 其實我地心入面笑你傻仔嗟 不知兼恥 不自量力 係惡人眼中你都係一個多你一個唔多 少你一個唔少既34石廢人 你係唔係到根本對佢地戰力冇影響 佢地56石人大有人在 唔洗你係到獻世呀廢柴!!我都唔想講到咁絕 只不過面係人地比既 架係自己丟既 你唔比面人人都唔會比番面你 我今日就係到講大家對你既心聲出黎 好好反省下啦傻仔
回復

心碎 你5認冇計
都5知之前點解我狂出頻,2件夠你做喇 都5知之前邊個隱身等救星
你話你打大交1野移花應擊秒到我??
吹得幾大@@
我打親大交都5會企埋一齊傻b
5同你講@@
講真你d能力好低
好心你將d能力升高d先講-.-你幾層修練???
5好下下話全5石+9裝5雕文
我全4石4雕文差條連同埋防裝未+9 60%都2萬8命中 1萬閃,我4層修練大把進步空間
5石人^_^
傻bb
回復