打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (分享貼)轉戰國服八個月---全4逍遙成長之路(18樓已補裝圖)

回復 59# 小鬼長大了

我係國服玩左快兩年,其實講真戈D,逍遙依家真係唔得了,之前我都係玩逍遙,各種門派食 藥解散工,仲 放唔大人地tim,同配置同修煉下同人PK,雖然話唔係墊底,不過都差唔多,好委屈。明明花既錢多過人地但係打不過人地- -。之後我賣左逍遙買左個天山,好爽,-。-啪啪啪幾下就秒死人。
依家天龍我覺得就丐幫,天山,天龍,明教,峨嵋,比較值得投資掛,,。丐幫開左橫掃開埋神佑,天下唯我獨尊既感覺,好霸氣。明教怒火一開15刀傷害好可觀,天龍八門中沖都係逆曬天咁。  不過 主要睇4月底既新版本,唔知會唔會出90技能
回復 支持 反對

中沖優先計算減抗  如果計自身減抗先會好勁
回復 支持 反對

回復 61# g14839679
其實 我覺得逍遙劣勢最大原因係  每一個門派都一定抗左放大
而逍遙 本身未必會坑個個門派既技  所以當一對住個個門派  你無抗佢進階
基本就係處於劣勢  
學我朋友話  逍遙一定要有幾隻好寶寶  係野外打架   打唔過 起碼都跑到
另外:天山係唔錯  不過如果比人抗左冰攻   其實做唔到秒人快感
回復 支持 反對

回復 63# 小鬼長大了

唔會既,新石頭4級,再加埋萬寶上埋,5級雙排冰抗,都抗唔死嫁,除非係峨嵋暗器,項鏈,武魂放棄屬攻上埋冰抗,先抗得死咁既天山。係,逍遙最大既敗筆就係溪山放大個個門派必抗,招牌技能放大同埋瞬移,其中一個比人抗死左,根本無得玩,淨係可以副本刷馬開心。
回復 支持 反對

放大太勁 唔攪唔得
回復 支持 反對

回復 64# g14839679
恩  我本身係一套雜抗
我自己就打算萬寶上雙排20粒4冰抗(萬寶轉換放棄480屬攻)
武魂 龍紋 鏈 暗器  
咁萬寶一轉冰抗就做到850+冰抗 (20粒4石+子女冰抗+武魂)
相信一般5石 全4極品 全4以下天山基本抗死
回復 支持 反對

回復 39# 小鬼長大了

係呀 呢幾日小玩左XD
回復 支持 反對

回復 67# lokzero
你隻人愈黎愈勁啦
回復 支持 反對

冇勾天彩升唔到龍紋   又冇得買
回復 支持 反對

回復 69# 大玉子
堅持日日刷4城吧  個陣我都唔夠 機緣商店有 我都照買..
初級100元 中級200元 高級400元...
努力左4個月  終於7星龍紋
我無打過城戰..
黎緊4月更新  勾天有得合成
回復 支持 反對