打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (分享貼)轉戰國服八個月---全4逍遙成長之路(18樓已補裝圖)

邊度機緣商店
回復 支持 反對

回復 71# 大玉子
元寶店右邊 每日12點 重新刷新5樣道具  初級好似100元寶  
1星期總會出2-3次  我個陣想快D 6星 一見到有就買
回復 支持 反對

國服可唔可以1件裝上2粒冥晶,同埋玩天山子女用咩好,英雄志向邊個好
回復 支持 反對

同埋有個用高自己10LV果個道句點先有
回復 支持 反對

回復 73# a21274940

一件裝3個冥晶都得  限左比你10張符 另外要活動先有你預消費20-30W度啦 就一張,獨步黎講  我目前都喺10粒冥..
天山揀王語嫣... 冰攻嘛... 其實子女個度有得睇 自己慢慢慘透下
高10LV喺 元寶店買..奇貨個度
回復 支持 反對

回復  a21274940

一件裝3個冥晶都得  限左比你10張符 另外要活動先有你預消費20-30W度啦 就一張,獨步黎講 ...
aT_one 發表於 12-3-2014 19:34

王語係玄攻
回復 支持 反對

依家國服有咩伺服器係推薦
我見獨步都已經唔再係長期紅字
而且感覺好似都開始比較少人
回復 支持 反對

回復 77# 維基解密
因為今個月  大陸天龍同埋大陸警方又破獲左一個工作室集團
'''血战外挂终结!新天龙本月再破外挂大案'''
http://tl.changyou.com/xtl/news/20140303/67522.shtml
個個一星期  成個國服天龍   沒一個SER係紅字   傳統紅區聽香水樹 仙侶情緣等等都係橙字
獨步江湖清晨早上凌晨變番橙字  至於下午至晚上基本都係紅字
好多人一聽到出新區就話去新區玩   但好多新區  玩左唔夠半年就瞬速變黃 變綠
所以我覺得簡區好緊要  同埋簡一個有潛力既區更重要
如果唔想玩獨步江湖  建議你簡既區  一定要係大區入面第一個紅區
因為個D區先最多人玩
回復 支持 反對

回復 78# 小鬼長大了

第一個紅區係指就算入面5個都係紅色,但都要選第1果個?
回復 支持 反對

回復  小鬼長大了

第一個紅區係指就算入面5個都係紅色,但都要選第1果個? ...
維基解密 發表於 18-3-2014 18:36

其實點解以前區區都會長期紅色呢;原因係100%在線玩家中;可能有20%係工作室{即係死人;外卦咁解};其他80%先係活人玩家
咁依家官方清左一輪工作室{果20%無哂咁濟};咁變返大部份玩家都係活人{80%};所以區就變返橙色;只有黃金時間會紅色咁解
紅色變橙色;數據上一定係少左在線玩家;但少左工作室其實係件好事;只要活人玩家無少到就得

當然仲有部份區係長期紅色;但係咪因為工作室所以先咁;呢樣我唔敢講
但如果想玩當然同我地一齊玩好啦;一黎我地玩左咁耐;一路有玩;人流絕對唔係少
而且大家都港人;至少有一班人陪你玩嘛
回復 支持 反對