樂古Nakuz

標題: 起動戦士WindomXP-全港最大型起動戦士XP-M群-強烈應援、招募成員中! [打印本頁]

作者: 尤安。里恩    時間: 9-3-2008 00:33
標題: 起動戦士WindomXP-全港最大型起動戦士XP-M群-強烈應援、招募成員中!
新增m群: are B 的

起動戦士XP 聊天交流專區@**/nakuz [請大家多叫自己朋友進來] - 全港最大型起動戦士XP M群

m群 group110364@msnzone.cn [有興趣msn加入呢個mail@@之後震一震就入到ga]

方便大家搵人連ip玩 [問有冇人係到 / 有冇人想連ip玩@@]

個m岩岩開! 人當然少..希望愈黎愈多人啦

強烈應援、招募成員中!

=====================================================================

今次要介紹係起動戰士 Windom XP

唔好睇佢個名kai kai地咁

內容十分豐富  由於小弟與這遊戲開發者之前就認識 (日本人

現在搶先為這遊戲介紹 全港第一個起動戰士 Windom XP 遊戲介紹 PosT

============================================================================

\\

本作2月8日初出場,online連線雖然未完成。但是為能讓各位熟習遊戲玩法 一起來"起動戦士XP"吧

============================================================================

遊戲圖圖:

==============================================================================

看了這麼多圖~~心動了嗎~~~!?

影片:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvXlNcnbwAY[/youtube]

=========================================================================
必須環境
CPU
PentiumⅢ 1GHz以上

メモリ
256MB以上

グラフィックボード
VRAM64M以上 DirectX9.0c以上対応のビデオカード

サウンドボード
DirectX9.0c以上対応のサウンドカード

推奨環境
CPU
PentiumⅢ 2GHz以上

メモリ
512MB以上

グラフィックボード
VRAM128M以上 DirectX9.0c以上対応のビデオカード

サウンドボード
DirectX9.0c以上対応のサウンドカード

※シェーダ機能(HDR,影)を有効にするには、ピクセルシェーダ2.0以上に対応したビデオカードが必要です。
※DirectX 9.0c以降がインストールされていること
※.NET Framework2.0以降がインストールされていること
官方網頁 : http://homepage3.nifty.com/alexholth/main.html
下載點起動戦士ウィンダムXP sp-2.NET ver.1.004主程式 : http://www.vector.co.jp/soft/winnt/game/se448009.html

起動戦士ウィンダムXP sp-2.NETVer1.012更新:  http://homepage3.nifty.com/alexholth/file/update1012.zip

起動戦士ウィンダムXP  機師資料 :http://homepage3.nifty.com/alexholth/file/pilot.zip

ver.0.012版online對戰時要在ip地址打上"alexholth.dyndns.org"才可進入

作者: 高手007    時間: 9-3-2008 00:54
[youtube]lvXlNcnbwAY[/youtube]

揾到片

玩法好似Gundan的vs系列
作者: 尤安。里恩    時間: 9-3-2008 01:09
那就來個操作説明吧!!

=========================================================================

操作方法

・基本操作                                                     

移動                                  :↑,↓, ←,→

ターゲット切り替え            :S   (↑+Sキー:遠距離ロック ↓+Sキー:近距離ロック)

ターゲットロック無効モード   : S長押し

ジャンプ                        :Z

防御                            :V  押してる間シールドガード。離すとガード解除。

・攻撃                                                        

メイン武器攻撃                :X

格闘攻撃                      :C (↑↓←→キーとの組み合わせで攻撃が変化)

サブウェポン攻撃1           :A

サブウェポン攻撃2           :D

サブウェポン攻撃3           :F

※全武器溜め攻撃可能

各ボタンを押しっぱなしにすると、EXゲージを消費し、より強力な攻撃が可能。

1∼5段階溜め可能で、好きな段階で発動可能。

武器ディレイが残っていても、関係なしに攻撃できる。

・特殊行動(機体によります)                                           

受け身                    :ぶっとびダウン着地した瞬間にXかC。

シールドダッシュ        :ガード中にX

即座に斬りに変更       :ガード中にC

緊急ガード               :攻撃くらい中に格闘+ガードで緊急ガード(Exゲージ3消費)

※ガードボタンをすぐ離してしまうと、すぐガードが解除されてしまいます。

ブーストダッシュ         :Zを2回。

2回目は押しっぱなしでダッシュ継続。←→キーで旋回。

変形                      :ブーストダッシュ中にガードキー。

ステップ                  :ステップしたい方向を2回。

2回目の押す長さにより、ダッシュ時間も変化。

格闘ヒット中は格闘をキャンセルしてダッシュ可能(ゲージ消費)

格闘キャンセルステップ:格闘攻撃中にステップ(Exゲージ消費小)。ただし、攻撃HIT時ならExゲージは消費しない。

格闘キャンセルガード  :格闘攻撃中にガード(Exゲージ消費小)。ただし、攻撃HIT時ならExゲージは消費しない。

・戦闘の基本_________________                                           

ガードをうまく活用する。だいたいの前方からの攻撃のカットできます。

ステップで敵の攻撃を回避。

格闘はキャンセルなどで追加攻撃を狙う。

受け身で追加攻撃を回避。

==============================================================================

籣單來說 若家中有usb手把就和ps2的gundam VS系列操作一樣了~~

作者: 悠月    時間: 9-3-2008 04:04
可唔可以翻譯左先post= =出黎....
作者: 月祭_+    時間: 9-3-2008 09:33
SD高達等咁耐都未出 可以玩住呢隻先
作者: 月祭_+    時間: 9-3-2008 09:56
解壓有問題

點解會咁?! 點先解到?!
作者: 月祭_+    時間: 9-3-2008 10:16
我搵到個解決方法 我去個壓縮檔到改晒d ?名 做英文 就可以解到
作者: hkopenc9909    時間: 9-3-2008 10:18
你連post喔- -個操作方法有d睇唔明
作者: 喧喧上等    時間: 9-3-2008 11:30
點申請ac呀?一話e隻只係一隻單機game,要連il先玩到...係唔係禁呀?

作者: 小強子    時間: 9-3-2008 11:43
原帖由 月祭_+ 於 9-3-2008 10:16 發表
我搵到個解決方法 我去個壓縮檔到改晒d ?名 做英文 就可以解到

點左名架?我搵左好耐都唔知點左名[[bao_29]]
作者: 笨猴子    時間: 9-3-2008 12:43
佢ge玩法同seed 的玩法一模一樣wo~
d高達都幾令~
作者: 月祭_+    時間: 9-3-2008 13:57
原帖由 小強子 於 9-3-2008 11:43 發表

點左名架?我搵左好耐都唔知點左名[]

開左個壓縮檔先 跟住右click個檔 檢視檔案 之後會見到d檔案名?或空白左(應該係日文黎)
"章"果d ?或者空白名改做英文 我自己就改番做 windomxp 每個檔案都開下佢
睇下邊d要改

作者: 笨猴子    時間: 9-3-2008 18:55
原帖由 月祭_+ 於 9-3-2008 05:57 發表

開左個壓縮檔先 跟住右click個檔 檢視檔案 之後會見到d檔案名?或空白左(應該係日文黎)
"章"果d ?或者空白名改做英文 我自己就改番做 windomxp 每個檔案都開下佢
睇下邊d要改

我按照你的方法做都改唔到個檔名~
你可唔可以post 張圖上來呀~
作者: 不滅者Tx    時間: 9-3-2008 19:18
d畫面好似幾靚wo
金色果部好似曉~~~
作者: r35_ping    時間: 9-3-2008 20:49
我改唔到名呀>_<有冇人可以upload個改左名既版本上黎??
作者: 卍無極王者卍    時間: 9-3-2008 22:21
點先可以改未解壓既檔名?
作者: 草餅o丫樂    時間: 9-3-2008 22:58
唔係幾明你講咩,點改名........
作者: 笨猴子    時間: 9-3-2008 23:02
佢個壓縮檔入面有d檔有日文~
所以解唔到個檔~
要改左個名先解到~
作者: 尤安。里恩    時間: 9-3-2008 23:06
上網search 7-zip 這軟件吧

有日文檔名都解到
作者: 笨猴子    時間: 9-3-2008 23:23
我改左個名之後~
解完之後~
但係開唔到安裝哥個程式= =''
作者: [H]天下布武    時間: 9-3-2008 23:55
唔識下載呀
按按下要打id既 點算?
作者: 月祭_+    時間: 10-3-2008 09:38
原帖由 [H]天下布武 於 9-3-2008 23:55 發表
唔識下載呀
按按下要打id既 點算?

佢有1個係唔駛打id 意思好似係無會員id咁解
禁佢都下載到
作者: 月祭_+    時間: 10-3-2008 09:42
原帖由 卍無極王者卍 於 9-3-2008 22:21 發表
點先可以改未解壓既檔名?

見到有幾個都唔識改名 貼d相比大家睇 易d明

作者: 小強子    時間: 10-3-2008 11:26
唔知點解開唔到-.-"
作者: hkhk882004    時間: 10-3-2008 11:45
點解我玩果陣一格格
作者: 笨猴子    時間: 10-3-2008 12:59
原帖由 月祭_+ 於 10-3-2008 01:42 發表

見到有幾個都唔識改名 貼d相比大家睇 易d明

http://i274.photobucket.c ...

但係我無重新命名比我按wo~
作者: 軒dee    時間: 10-3-2008 13:28
請把檔案放去C:/
然後用APP(日文)開WINRAR再解壓
作者: 笨猴子    時間: 10-3-2008 14:04
app轉到壓縮檔ga咩~
作者: hkhk882004    時間: 10-3-2008 15:01
完成了,更新display
作者: ii7hh2kv8o    時間: 10-3-2008 16:11
[[onion_51]] 125.31.27.114
作者: zolds    時間: 10-3-2008 16:25
原帖由 小強子 於 10-3-2008 03:26 發表
唔知點解開唔到-.-"http://farm3.static.flickr.com/2348/2322407341_ff00e71815_o.jpg

我同你一樣都係咁
一按左都係彈左果個出黎
作者: 草餅o丫樂    時間: 10-3-2008 16:46
我想開個game玩,就彈左句這個應用程式無法使用,因為找不到MSVCR71.dll,重新安裝應用程式可能可以解決這個問題

點算好[[tk_24]]
作者: 笨猴子    時間: 10-3-2008 17:02
你地全部都解左個檔~
點解我連個檔都未解到呀~
作者: ≠SIU﹍華◆    時間: 10-3-2008 17:13
只要用Microsoft AppLocale Set日文開WinRAR,跟住再搵番你個壓縮檔就解到`=]
作者: 小強子    時間: 10-3-2008 17:13
原帖由 笨猴子 於 10-3-2008 17:02 發表
你地全部都解左個檔~
點解我連個檔都未解到呀~

我之前都同你一樣[[bao_27]]
之後down番個新d ge rar就多左個重新命名的東東-.-
比埋條link你
http://www.hotdl.com/dl/showfile.php?id=658&category=7
作者: 草餅o丫樂    時間: 10-3-2008 17:54
救命呀,有冇人幫下我

作者: p513ssk6    時間: 10-3-2008 17:57
我冇場o既[[onion_56]]

選場果陣得只猫[[onion_77]]

入到去白色[[onion_42]]
作者: hkhk882004    時間: 10-3-2008 18:00
要點樣連線,想問
作者: 昇爺    時間: 10-3-2008 18:07
第一日玩...
都算上手既..
殺到15部機>對你地黎講好似好廢..

發覺係檔名既問題先解壓唔到...
作者: 小強子    時間: 10-3-2008 18:12
有冇人知道整呀?[[bao_29]]幫幫我plx/ . \
作者: aaqq213    時間: 10-3-2008 18:23
我玩丫..但係唔知點解識唔到
我禁過哂上下左右都唔得= =有冇人知點解
淨係係到死禁飛果個制玩得好冇癮
作者: 軒dee    時間: 10-3-2008 18:28
官網果個連到....不過網絡問題  同日本人玩好lag
唔識開room

作者: 尤安。里恩    時間: 10-3-2008 18:39
我最多用紅機(識變形)打爆22部 - -

回樓上 ip開房仔好似未實施wow

alex話會轉peer to peer形式既 ng會set定個ser係日本咁lag
作者: 尤安。里恩    時間: 10-3-2008 18:43
re:強子

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71

下載這個 MSVCR71.dll:

然後丟到 C:\windows\system32\ 裡面,
即可解決問題。

re:aaqq123 :

去設定到set就ok了

再問,,有冇人想我整番個機體介紹?

有既我試下整番個

作者: p513ssk6    時間: 10-3-2008 18:58
我冇場呀- -
得只猫- -
只猫係
作者: 尤安。里恩    時間: 10-3-2008 19:11
那不是貓!!!

他是機c!

一開始有ぬこエース(你那只)和ぬこ中尉(黑狗中尉) = =和無名士拺

張圖你可以自己改樣

選完貓(?)先選map wow
作者: 笨猴子    時間: 10-3-2008 19:20
隻game入面打哥d人~
係唔係電腦控制的~
作者: p513ssk6    時間: 10-3-2008 19:30
標題: 回復 46# 的帖子
下  我明白了

我選好場

但入到去空白畫面wow

我張顯示卡夠玩ga wo
作者: 笨猴子    時間: 10-3-2008 19:39
我想知隻game有冇得教制ga~

仲有我更新左之後~
係遊戲入面部機唔按制時會自動向上飛~
點解會咁~

作者: 尤安。里恩    時間: 10-3-2008 19:39
咁去更新個顯卡驅勳汲程式la = o =

re:monkey 有得較

作者: FaI    時間: 10-3-2008 20:09
點解我開完game禁玩個陣空白蛆面見唔到機得d 名同板面..冇自己個機同map
作者: p513ssk6    時間: 10-3-2008 20:49
原帖由 FaI 於 10-3-2008 20:09 發表
點解我開完game禁玩個陣空白蛆面見唔到機得d 名同板面..冇自己個機同map

你去用中以下的?質設定
作者: zolds    時間: 10-3-2008 21:37
原帖由 尤安。里恩 於 10-3-2008 10:43 發表
re:強子

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71

下載這個 MSVCR71.dll:

然後丟到 C:\windows\system32\ 裡面,
即可解決問題。

re:aaqq123 :

去設定到set就ok了

再 ...

DL完丟左入去都係搵唔到果個檔-W-
作者: aaqq213    時間: 10-3-2008 22:15
尤安。里恩

我知有得set制,,但係我搵唔到set上下左右果個係邊
你唔介意既話,我想你影張相教下我點整-.-
作者: 草餅o丫樂    時間: 10-3-2008 22:30
點解我放完落去都仲係唔得既
作者: 小強子    時間: 10-3-2008 22:36
原帖由 草餅o丫樂 於 10-3-2008 22:30 發表
點解我放完落去都仲係唔得既

ME TOO-.-
究竟係咩問題?機廢-.-?
作者: 草餅o丫樂    時間: 10-3-2008 22:39
我成功解救左個問題啦,但係又有個問題(頂~~~~),我開完隻game,一格格,點解決???
作者: 小強子    時間: 10-3-2008 23:11
原帖由 草餅o丫樂 於 10-3-2008 22:39 發表
我成功解救左個問題啦,但係又有個問題(頂~~~~),我開完隻game,一格格,點解決???

點解決呀@@?教我
我都想玩呀[[bao_29]]
作者: hokahei34    時間: 10-3-2008 23:26
小弟 512RAM display卡64MB 都好順-0-(玩左一陣殺15第1個 1次打2隻)
  打40人果個例外.....

解壓唔好用改名 你改唔岩 d檔案找不到指定路經  最好用app開winrar(日語)
就可以正接解壓 (玩開日game裝game都用app咩都app app真好)""
alexholth.dyndns.org<-----好多日本仔 成日都有10幾人 個個日人
有冇hk玩 alexholth.dyndns.org  唔洗開場 個alexholth.dyndns.org幫你開的
作者: 高手007    時間: 11-3-2008 01:31
原帖由 尤安。里恩 於 10-3-2008 19:11 發表
那不是貓!!!

他是機c!

一開始有ぬこエース(你那只)和ぬこ中尉(黑狗中尉) = =和無名士拺

張圖你可以自己改樣

選完貓(?)先選map wow

怎改啊-.-

我不想看"貓樣"
作者: hkhk882004    時間: 11-3-2008 02:44
如果玩果陣一格格,更新display
作者: 昇爺    時間: 11-3-2008 06:07
原帖由 尤安。里恩 於 10-3-2008 18:39 發表
我最多用紅機(識變形)打爆22部 - -

回樓上 ip開房仔好似未實施wow

alex話會轉peer to peer形式既 ng會set定個ser係日本咁lag

我鐘意用KD-06個部(一開始禁右一下個部..
好似自由高達下..
不過F個招又真係超似
比我搵到屈技...
EX技>F ,有三格就夠屈,用一格幾出EX技,之後就會回返EX,之後又出得,係錦出係錦出,屈技...不過要打中先得...500距離左右或超近距離,利用兩下Z應該衝到過去既,應該好多機都用得

勁似曉個部上官網睇過...能力值最高就係佢
我鐘意用個部一個5星都冇...
勁似曉個隻就五、四星... 上佢官網睇...有小小講到好似曉>唔識睇日文..睇似中文既日文黎理解...

作者: 草餅o丫樂    時間: 11-3-2008 07:13
點樣更新display卡.......唔該教我
作者: Runone    時間: 11-3-2008 12:49
正game~ thank 樓主ge 介紹!
新ge 版本可以連線對打未?
因為個d字 全是????  ? ?      <-睇唔明[[tk_24]]
作者: 昇爺    時間: 11-3-2008 12:55
原帖由 Runone 於 11-3-2008 12:49 發表
正game~ thank 樓主ge 介紹!
新ge 版本可以連線對打未?
因為個d字 全是????  ? ?      

個D係日文字黎...
有人話7-zip解壓到...
而個d字改左佢都得
因為唔係重要既文件檔
係d程式檔名黎...

一係遲d搵個ko左既上傳上網...
比我地下載lo...

---------------------------------------------
D機LV6個陣屈死我...
F技個陣停左係一個地方一陣...
比兩部機圍打...
10秒都冇就冇左500耐久值...
最衰既係係我冇晒飛個行野個陣,D敵人先黎對我開F技...
冇左超多耐久值...
差D飛得走都比F技打中...

隻game真係要幾花精神下..
要睇埋有冇比人打...唔避就等打中...
不過真係隻好玩既game

作者: hokahei34    時間: 11-3-2008 15:49
都話話 用app開winrar 就解到 100000000%成功  入game唔想有日文 再用app開隻game 就會睇到晒d 日文字....... e家可以連線la 有小SER一時時開  我同日本人打勁順

仲以3比1 大比算win左佢._.
作者: 昇爺    時間: 11-3-2008 16:32
原帖由 hokahei34 於 11-3-2008 15:49 發表
都話話 用app開winrar 就解到 100000000%成功  入game唔想有日文 再用app開隻game 就會睇到晒d 日文字....... e家可以連線la 有小SER一時時開  我同日本人打勁順

仲以3比1 大比算win左佢._.

不如下次搵晒E度有玩D人黎玩仲好...
作者: 高手007    時間: 11-3-2008 17:09

打開ps2

害我永遠按錯- -

========================

對了

作者: sdgdgfdfhsds    時間: 11-3-2008 18:32
錯誤報告.........它叫我回唔回報
作者: hokahei34    時間: 11-3-2008 20:14
都話個ser 唔係開24小時 自己上官網 cc ok?
唔入官網ser可以叫人開ip ser都玩到  (我假ip開唔到場)/.\"
作者: 昇爺    時間: 11-3-2008 20:18
終於突破左
爆到16部機啦...
遲D補圖

係一打二個個模式

作者: 草餅o丫樂    時間: 11-3-2008 20:43
有冇人教我點樣更新display卡??????
作者: 月明    時間: 11-3-2008 20:44
=0="操作吾到
按1都冇反應
= =開到玩吾到[[bao_29]]
作者: leung0621    時間: 11-3-2008 20:59
有冇人教我kd-06Asteroid點變飛機????
作者: 龍a    時間: 11-3-2008 22:41
你好就好啦。我用盡哂方法都係玩唔到..
開個程式都仲係彈果個找不到MSVCP71.dll
我都已經下載左..放左係system32入面..
都仲係話唔得囉-.-
作者: [H]天下布武    時間: 11-3-2008 22:50
用APP點解WINRAR
我用個時佢彈個咩來話唔得
話唔係正確程式 開唔到
作者: 龍a    時間: 11-3-2008 22:53
你想唔改名解壓。
仲有7-Zip可以用
作者: 小強子    時間: 12-3-2008 00:01
原帖由 龍a 於 11-3-2008 22:41 發表
你好就好啦。我用盡哂方法都係玩唔到..
開個程式都仲係彈果個找不到MSVCP71.dll
我都已經下載左..放左係system32入面..
都仲係話唔得囉-.-

我都係呀-.-"
其實係咪機ge問題?
我部腦好廢- -"
作者: 大魔導士    時間: 12-3-2008 02:22
[attach]196026[/attach]
原帖由 昇爺 於 11-3-2008 20:18 發表
終於突破左
爆到16部機啦...
遲D補圖

係一打二個個模式

一打二單機模式
我用重炮型個隻:突破18部
我用盾牌黎飛閃避彈

作者: areB    時間: 12-3-2008 05:16
原帖由 小強子 於 12-3-2008 00:01 發表

我都係呀-.-"
其實係咪機ge問題?
我部腦好廢- -"

一定唔關事

我機=簽名檔

我都係放左仲係彈個句野

--------------------
已更新Microsoft .NET Framework 2.0同埋DirectX9 最新版End繁體中文版

win版係windows Xp Sp2  [系統上左微軟更新到冇得再更新]

都係彈個句野

------------------

起動戦士XP玩唔到?彈MSVCR71.dll?有解決方法
如果彈MSVCR71.dll
下載2個附件就玩到
兩個都要下載~

下載完放入WINDOWS既system32即可玩~~

如果解壓唔到
可下載7ip~
可去呢到下載
http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z457.exe

教學 指住windomxp右鍵 7-zip -> Extrac here 就可以

遊戲片段[自己錄ga]

[youtube]RkzMsrQreSs[/youtube]

作者: 卍賢卍    時間: 12-3-2008 13:43
快心動lo...
但係會唔會好lag呢...
咁多咁大既3d公仔
作者: 魂﹏睿一    時間: 12-3-2008 14:09
點解我用轉編碼果個野轉日文開始果時會彈左 仲問我回報不回報= =
作者: 尤安。里恩    時間: 12-3-2008 14:42
因為你個windomxp個file既路徑有中文

例如:C:\Documents and Settings\Admin\桌面\windomXP

就出問題了
作者: 龍a    時間: 12-3-2008 17:30
標題: 回復 80# 的帖子
唔該哂,成功開到了@@試下先
作者: 尤安。里恩    時間: 12-3-2008 17:40

起動戦士XP 聊天交流專區@**/nakuz [請大家多叫自己朋友進來] - 全港最大型起動戦士XP M群

m群 group110364@msnzone.cn [有興趣msn加入呢個mail@@之後震一震就入到ga]

方便大家搵人連ip玩 [問有冇人係到 / 有冇人想連ip玩@@]

個m岩岩開! 人當然少..希望愈黎愈多人啦

強烈應援、招募成員中!

多多支持 plz!!!
作者: 龍a    時間: 12-3-2008 17:57
我發現用AppLocale開-.-..就會出問題..會回報不回報
作者: jimmy12220    時間: 12-3-2008 17:58
DOWN左個1004個zip...
但開唔到
作者: areB    時間: 12-3-2008 17:59
原帖由 尤安。里恩 於 12-3-2008 17:40 發表

m群 group110364@msnzone.cn [有興趣msn加入呢個mail@@之後震一 ...

QQ[[bao_33]] 我地一齊努力吧

我同d勁機玩好順

一同d....全個ser都lag=.=啞左
作者: Freeze_F    時間: 12-3-2008 18:10
謝謝大大的提供的詳細資料
作者: ghostricky    時間: 12-3-2008 19:12
原帖由 hokahei34 於 10-3-2008 23:26 發表
小弟 512RAM display卡64MB 都好順-0-(玩左一陣殺15第1個 1次打2隻)
  打40人果個例外.....

解壓唔好用改名 你改唔岩 d檔案找不到指定路經  最好用app開winrar(日語)
就可以正接解壓 (玩開日game裝game都用app咩 ...

外国人によって公式鯖壊滅 ←托這裡的大大...終於沉了...多謝各位香港人!!
作者: 昇爺    時間: 13-3-2008 10:51
原帖由 魂﹏睿一 於 12-3-2008 14:09 發表
點解我用轉編碼果個野轉日文開始果時會彈左 仲問我回報不回報= =

有冇圖?
你係唔係vista先?
要轉日文
作者: zolds    時間: 13-3-2008 12:09
點先set到製-w-
家下果d用唔慣
作者: 月祭_+    時間: 13-3-2008 13:52
原帖由 草餅o丫樂 於 11-3-2008 20:43 發表
有冇人教我點樣更新display卡??????

display卡 係要買過張先換到 佢唔係軟件黎係硬件
可以更新果樣叫 驅動程式 基本上e家d機ge驅動程式已經夠晒 隨非你係me.2000或以下
1張256ram ge display卡大約650蚊左右(唔知仲有無平d) 玩果時基本上唔會lag 但係好多機果時(20部左右)會好lag
作者: 高手007    時間: 13-3-2008 17:08
原帖由 月祭_+ 於 13-3-2008 13:52 發表

display卡 係要買過張先換到 佢唔係軟件黎係硬件
可以更新果樣叫 驅動程式 基本上e家d機ge驅動程式已經夠晒 隨非你係me.2000或以下
1張256ram ge display卡大約650蚊左右(唔知仲有無平d) 玩果時基本上唔會lag  ...

GeForce8400gs 256的

290hkd
作者: 乂煉•獄乂    時間: 13-3-2008 17:27
有冇得關聲架??
作者: 笨小子    時間: 13-3-2008 19:22
想問禁邊到下載-,-搵左好耐
作者: 昇爺    時間: 13-3-2008 20:15
原帖由 笨小子 於 13-3-2008 19:22 發表
想問禁邊到下載-,-搵左好耐

http://www.vector.co.jp/download/file/winnt/game/fh448009.html
入到去自動下載
作者: 草餅o丫樂    時間: 13-3-2008 21:56
邊度有得睇個display卡,我居然唔知[[bao_29]]

作者: hokahei34    時間: 14-3-2008 11:50
玩日ser 我同日本仔打 都好順
作者: [H]星空下的緣份    時間: 14-3-2008 12:50
點樣同日本人 玩呀???

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2