樂古Nakuz

標題: dsfhdfghsdfg [打印本頁]

作者: 小軒仔    時間: 17-6-2008 16:58
標題: dsfhdfghsdfg

dsfhdfhsdh
作者: 仲少    時間: 17-6-2008 18:47
長江7號隻7仔好怪好恐怖??
你個問題一開始就有問題....
作者: 小軒仔    時間: 17-6-2008 19:42
原帖由 仲少 於 17-6-2008 18:47 發表

我緊係唔係講果d= =...
你睇下呢度有幾多人貼果d外星人..
我都想外星人好似長江7號果隻咁囉..
作者: 守衛~朗    時間: 17-6-2008 23:03
為什麼外星生物不能像長江7號的外星生物??
誰人能知真相!?
作者: 小軒仔    時間: 18-6-2008 13:14
外星人個樣係好難估到...
我都希望外星人真係好似長江7號咁..
但係呢個係1個迷....我想見下d外星人..
作者: 仲少    時間: 18-6-2008 17:33
標題: 回復 3# 的帖子
咁點解你唔可以反方向思考
係影左外星人相先拍電影??
據說鐵血戰士就係例子
作者: jainaspp    時間: 18-6-2008 17:38
外星人係咩樣對我地黎講有咩咁重要...?
即使我地諗到佢地好似異形咁...又有咩所謂...
要知道你睇佢樣衰...佢睇你可能仲樣衰...
唔同物種之間...樣貌可以話冇咩意思...
作者: 小軒仔    時間: 18-6-2008 18:09
我想知道邊個係第1個人影到外星人..
如果真係我地影到外星人先拍戲既話.
我都冇乜野講...但係有好多相好清楚影到外星人個樣..
但係佢地點解要鬼鬼祟祟呢?
影到外星人點解只係得影果個見到呢?
我記得有1張相係話外星人係(槍)口睇入去人地屋企..
咁點解街上既人見唔到呢...
外星人個樣到低係唔係好似怪物咁呢..
外星人d科技係唔係先進過我地人類呢?
如果外星人d科技先進過我地既話就唔洗自己落黎啦...
關於外星人仲有好多個迷...
作者: 我是外星人    時間: 18-6-2008 18:54
原帖由 仲少 於 17-6-2008 18:47 發表

7仔好怪......不過好得意[[yoyo_111]]
作者: 小軒仔    時間: 18-6-2008 19:23
原帖由 我是外星人 於 18-6-2008 18:54 發表

7仔好怪......不過好得意[[yoyo_111]]

同意...但係7仔係一隻係戲入面既外星人...
右有超能力果d= =...我覺得外星人係冇超能力的..
呢個(細介)乜都有...有d野仲係用科學解釋唔到...
呢個(細介)既迷有好多...呢d迷就由我地黎破解啦...
作者: 無卍恨    時間: 28-6-2008 16:04
原帖由 小軒仔 於 18-6-2008 19:23 發表

同意...但係7仔係一隻係戲入面既外星人...
右有超能力果d= =...我覺得外星人係冇超能力的..
呢個(細介)乜都有...有d野仲係用科學解釋唔到...
呢個(細介)既迷有好多...呢d迷就由我地黎破解啦...

你在自相矛盾...
你都識講呢個世界乜都有..
咁點解外星人唔可以有超能力?
作者: KzmING=]    時間: 30-6-2008 00:14
外星人咪又係覺得我地怪怪的= =
作者: sos981898    時間: 30-6-2008 19:45
依家個個外星人都係一樣(眼大、灰色、細小、無頭髮)
點解無其它樣既外星人?
我信銀河系有外星人,但我就唔信外星人係咁既樣...
作者: ||..RyaN×    時間: 7-7-2008 11:48
呢個世界上有冇外星人都係一個問題=.=
作者: ShiNG_SeR    時間: 8-7-2008 23:43
很多外國電影的外星人...
我想都是構思自
患了大頭症的人...

作者: to123ko123    時間: 11-7-2008 22:15
外星人有很多樣子"

最經典就係羅茲威外星人!!!!!!!
作者: 95143283    時間: 11-10-2009 10:11
分分鐘 外星人就是創造者 可能 周圍的人可能係外星人
作者: 绫恒清    時間: 18-10-2009 22:44
作者: cbcbcbcb    時間: 19-10-2009 23:38
作者: manya    時間: 30-10-2009 01:03
關於外星人個樣頭係大過我地?佢地隻眼好大?
這是因為從「外星人」這個詞出現時...
人類已經開始對佢地個樣作出幻想,就係眼同頭都係咁大[[onion_43]]
因此久而久之個個都認為外星人個樣子就係這類。
就好似吸血鬼咁..就算個樣唔同~只要有2隻長既牙~我地就會幻想佢係

以上只係個人推測。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2