樂古Nakuz

標題: anyone手機號碼問題 [打印本頁]

作者: 小康豬    時間: 7-5-2009 11:48
標題: anyone手機號碼問題
我打手機號碼果時,佢話我個手機號碼唔正確,應該打邊個
我打果果係我個真正手機號碼
作者: 小康豬    時間: 7-5-2009 13:48
helphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelphelp
作者: 朱朱俠    時間: 7-5-2009 18:35
你係香港人你就算打岩左都唔會比你,,而且入ac根本唔洗手機= =,,,你開ac??
作者: 小康豬    時間: 7-5-2009 18:36
yesssssssssss
作者: 小康豬    時間: 7-5-2009 18:36
咁點開ac         依家玩唔到
作者: 朱朱俠    時間: 7-5-2009 20:49
開ac太簡單真係唔知點講
作者: red_零    時間: 10-5-2009 13:21
我都想知點整ac~"~
作者: 朱朱俠    時間: 10-5-2009 13:23
打ac= =打手機..佢sd完來,,打番洛去..ko
作者: red_零    時間: 10-5-2009 13:52
佢就係話個手機號碼唔正確= =
作者: 朱朱俠    時間: 10-5-2009 14:09
咁你就用下其他人既手機num吧
作者: red_零    時間: 10-5-2009 14:18
你遲d玩唔玩新服~"~
作者: 朱朱俠    時間: 10-5-2009 14:31
3ser對我來講係新服= =

3er = 3,4,5合
作者: red_零    時間: 10-5-2009 16:38
佢肯合ser未架= =...
作者: 朱朱俠    時間: 10-5-2009 17:05
4/20維護延時補償品領取期限延期!!  

親愛的《New希望Online》玩家您好:

日前於希望官網進行4/20維護延時補償品領取的活動,截止期限為5月4日中午12點整,由於許多玩家反應尚未領取,官方決定將領取期限延後到合併伺服器前,確切的合併伺服器日期請各位玩家隨時注意官網最新公告,敬請還沒有領取補償品的玩家點擊下面的公告連結進行領取程序,這次再錯過就真的沒有囉!!

點我看[領取4/20補償品]公告

若您還有其它疑問,歡迎透過官方網站→客服中心→WebMail(1:1詢問)進行諮詢,官方會盡最大的努力與真誠來服務各位玩家,感謝所有玩家的支持與鼓勵,YNK Taiwan將與您一同成長。也請大家繼續給予《New希望Online》支持與鼓勵,再次感謝所有熱心並充滿希望之玩家
作者: 我就係~~~小新    時間: 12-5-2009 14:21

我係舊用戶 冇玩成年 依家唔知點開返舊ac ..都有10x lv 武皇+9架

同埋個網load得好q慢

仲有我係官網登入帳號 永遠彈去個咩anyone網站 真垃圾的代理
作者: 朱朱俠    時間: 12-5-2009 21:07
15# 我就係~~~小新
你唔識ji~我7個ac都開埋...你唔識,,洗唔洗我開post交你呀
作者: 大黑摩季    時間: 13-5-2009 12:06
打台灣電話- -
作者: 朱朱俠    時間: 13-5-2009 17:48
打台灣電話- -
大黑摩季 發表於 13-5-2009 12:06

善用你的腦~你有台灣電話?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2