樂古Nakuz

標題: 閃電桿將 1-100全攻略 [打印本頁]

作者: KiNgX_D    時間: 12-7-2009 10:33
標題: 閃電桿將 1-100全攻略

可能閃電桿將改廢左.所以冇乜人玩
但係 佢唔係廢架a_a

升lv地點:
1-10 新手任務
10-21 劍村打斧木妖
21-30 惡水靈
30-51 擂台
51-70 神秘小徑3(有耐性.開雙經既話.3日搞掂=])
70-80 夠命中就打黑輪升 唔別命就龜係神秘小徑or 101打小音大音
80-90 有貓客果個圖升
90-100 烏魯莊園2 <<我一日由90升到100 xdd

技能
一轉:           二轉:                三轉:
衝擊20         生命10             鯨噬 30
旋風20         精準20             暴擊 20
衝峰10         致命6               閃光擊 20
極限10         雷鳴20              根住會岩岩好有21點.升到100lv果陣.學左閃連殺即升爆佢
閃電1           蓄能2
                   狂暴衝擊20
                   致命20
                   蓄能20
                   能量暴擊11

雜圖:
最尾扣最高攻果野影唔到~_~
勿插

作者: kasing40    時間: 12-7-2009 11:47
-_-我e家都冇升閃雷 因為水錢太貴.....
e家我玩番普通職 刀賊 -_-但係唔知去邊升好(50lv之後)
a_a希望你升到120封頂啦加油
作者: 小銘    時間: 12-7-2009 12:27
可以整出d裝圖比我睇嗎
作者: s0103600    時間: 12-7-2009 13:26
如果普通職升等心得...你係yahoo seach都有
呢到都好似有精華區= =

我係出奇地討厭騎士團

我將4個角色都拎尼玩玩普通職
3個1lv= =
作者: yauhowai    時間: 12-7-2009 15:20

有同志真係好
閃雷好少人練
拳霸150+同我地搶都叫做勉強
打王我地又有爆擊

我同你一樣lv
閃連殺上面最高60000
+會心破10w

10-18打肥肥會好d
19-30去打地鼠/去日落3(惡水靈太多人搶)
70-80我係去貓區用鯊魚升 10-20分鐘1lv
81-90去神木打冰人馬(20-30分鐘1lv)
91-100我都係莊園2(不過係吸198主教升,3小時9等 orz)

p.s.黑輪經驗多(?)
作者: 尐o燕翔    時間: 13-7-2009 16:33
神秘小徑3好吃水
作者: yauhowai    時間: 13-7-2009 16:56
神秘小徑3好吃水
尐o燕翔 發表於 13-7-2009 04:33 PM

夠101食水?
作者: 無敵小雞-港    時間: 13-7-2009 17:20
我都想試下閃雷.... 不過我隻魂劍仲係47lv浮游緊~o~
作者: 尐o燕翔    時間: 13-7-2009 17:22
夠101食水?
yauhowai 發表於 13-7-2009 16:56

唔夠
101勁食水
作者: tch93    時間: 13-7-2009 17:51
如果普通職升等心得...你係yahoo seach都有
呢到都好似有精華區= =

我係出奇地討厭騎士團

我將4個角色都拎尼玩玩普通職
3個1lv= = ...
s0103600 發表於 12-7-2009 13:26

咁憎就練高D囉,你練唔高一樣好多職搶到你,樣樣職都僧曬,OK?
==============================================================
話說桿將出奇地招鯊魚拳點1已經有好強大殺傷力,唔滯阿,點解聖魂要到8x先開始發到力T_T
作者: yauhowai    時間: 13-7-2009 17:56
唔夠
101勁食水
尐o燕翔 發表於 13-7-2009 05:22 PM

所以呢...
我既意思係神秘小徑係食好少好多水...
>>個句反問黎,唔係問題
作者: kwansingkit123    時間: 13-7-2009 23:26
鯨噬招技幾好[[onion_18]]
作者: kei哥    時間: 14-7-2009 06:18

小弟是新手,不知道怎樣去神秘小徑3,能否告訴我嗎??
作者: hiollwhi    時間: 14-7-2009 23:47
惡水靈邊到打
作者: jim94    時間: 15-7-2009 00:27
打黑輪升?好似怪左d
作者: greengrass    時間: 15-7-2009 07:29
閃雷好似幾好wor~開隻玩下先
作者: KiNgX_D    時間: 15-7-2009 13:21
黑輪無聊先去打 一隻十二萬 加埋條鏈有 156000一隻

都幾好升
順手可以磨黑輪三寶--------孫杖 曹弓 青龍刀

唔打d寶真係勁蝕
我90lv升到100lv
一日食左1800萬水錢..囧~
作者: KinG楠    時間: 18-7-2009 16:10
有同志真係好
閃雷好少人練
拳霸150+同我地搶都叫做勉強
打王我地又有爆擊

我同你一樣lv
閃連殺上面最高60000
+會心破10w

10-18打肥肥會好d
19-30去打地鼠/去日落3(惡水靈太多人搶)
70-80我係去貓區用鯊魚升 10- ...
yauhowai 發表於 12-7-2009 15:20

你71至80lv打果d怪係咩黍嫁?
係咪桃花仙境果d喵仙?

作者: yuk22066    時間: 12-8-2009 16:29
佢70LV先有得玩沙魚...未3轉前好似好悶
作者: fai003    時間: 12-8-2009 17:07
請問一下.........  擂台到底是怎樣的一會事??
要去pvp入口?? 定系邊到去?? 擂台打咩怪-.-? 定點樣拎exp-.-
我好多吾明-.-
作者: 美國萬通    時間: 12-8-2009 17:54
請問一下.........  擂台到底是怎樣的一會事??
要去pvp入口?? 定系邊到去?? 擂台打咩怪-.-? 定點樣拎exp-.-
我好多吾明-.-
fai003 發表於 12-8-2009 17:07

第1頁有個yahoo打手話你上yahoo睇
作者: 笨餅    時間: 10-10-2009 22:54
神秘小徑o係邊-.-?((無聊1問
作者: ringo123789    時間: 9-11-2009 22:11
我想咩叫閃電悍將 黑橘幾時出架??
作者: kaiaaa213    時間: 12-1-2010 19:59
23# ringo123789 好耐前出-0-
作者: alex3334    時間: 20-2-2010 17:31
幾好 有無100-120 ??

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2