樂古Nakuz

標題: 個代理係唔係未做過收費online game嫁? [打印本頁]

作者: 霍仔    時間: 10-8-2009 16:28
標題: 個代理係唔係未做過收費online game嫁?
e隻game 本身係收費 用小時計or包月 包季ga方式向玩家收費
包月包季 ja係for大家可以玩成季or成個月 唔講大家都g
不過那個制度要明確在玩game 時間上
官網 清楚寫明 每週星期三會有例行維護 而且是在固定時間內
那表明包月的遊玩時間不包在那個時段內
但由正式收費到現在 莫名其妙的突發性維護出現了多小次?
最小 1~2日出現一次 時間多在下午
每次上1小時以上 目的沒公開 維護是做什麼也沒有人知道
如果唔係個game出現嚴重問題或有人惡意入侵
o係收費game ga角度上 代理商根本mo權作出多次而且像經常性的維護行為
如說一星期一次的維護不足解決問題的話 那倒是代理的問題
是你們自信地說一星期一次 現在又是你們攪不好要經常維護
這game不是免費的 你在沒列明的時間維護 那是白收玩家的錢但沒提供服務
這不是騙錢嗎? 不論是小人玩的深夜還是多人玩的下午 不在列明的維護時間下
對玩家也是損失 多次維護下 至今一點點補償也不見得代理會做
那是什麼意思? 收錢不給服務?
如果你代理係免費ga 我都唔嘈你 不過你係收費game 就唔可以咁lo
如果個game係未完善要你維咁多次咁明顯係急於推出遊戲收費
如果你買書咁 你買jo之後同你講原來本書仲有幾頁未寫係空白 仲有本改錯字 你會點?.?
作者: ForEver    時間: 11-8-2009 00:36
突發性既多數系捉外掛... 你想無一兩個鐘定系多外掛
作者: 霍仔    時間: 12-8-2009 03:52
e隻game都唔係第一個地區開 其他地方都有e d問題 互刷 用外掛等等
咁明g要成日捉 咁點解唔每日定時維呢 or 1 3 5 日 or 2 4 6 咁維1至2小時呢
佢自己又要扮勁 一星期維一次 講真唔好太多online game做到一星期一次維都keep到個game好地地
e家佢好似定期隔日維一次 咁佢入game都唔好大大隻字話星期三維la
作者: APTX4869    時間: 12-8-2009 15:19
老實講
這問題真的係由天2罵到 aion
作者: [H]andyreon    時間: 12-8-2009 15:52
其實你講既問題的確係成日出現
但係官網應該係為左鎖外掛所以突發性暫時維護,令外掛轉唔倒錢俾主ac
而且個維護每次一定冇1小時以上,每次都係10分鐘內一定上得番,如果你話入唔倒,好明顯係你既問題
作者: adamsteve    時間: 12-8-2009 15:56
咁其實
一向收費GE GAME 都係會包括埋突發性維修GE 你又唔可以話佢無寫ge
佢條約入面一定有寫 如果唔係佢一早比人告左架啦
作者: 霍仔    時間: 13-8-2009 00:33
突發性係 連捉外掛都算突發性ga話 咁真係呆晒
第一 已經講jo e隻game唔係o係香港台灣為首個地方出 其他地方ga aion 外掛都好多 都捉jo唔小 大陸上萬人
       要捉外掛已經唔係突發 是必然的 除非佢e為香港這個外掛聖地的外掛玩家玩aion不會用外掛
第二 已經罵過不小傻代理 為什麼官網要和game一起維 加上 佢維game捉人要維埋官網?
       玩家突然上不到game 唯一可以知咩事只有上官網睇 官網都維埋人地點g你維幾耐 維d咩
       要玩家幾分鐘試上一次?
第三 我確定有唔小日子維上1小時 有次 2點維 我3點10分上都開唔到game o係佢個防外掛程式到連唔到
第四 要令外掛玩家門 唔用外掛掛錢 月費已經好有效 每日定期維已經起到作用
       一日都玩唔夠ga角色可以帶來多小收入
最大問題係 o係官網你睇睇 7月 (22) 24 25 27 28 (29) 31 ,8月 3 4 5 10 11 (12) 一直維 咁你不如開張明義話每日都維唔好 (*括起係星期三維護)
如果咁都可以入突發性問題ga話
咁突發性e個詞一係就要重新定義 一係就係台灣對e個詞同香港ga定義唔通有好大分野?
作者: [H]andyreon    時間: 13-8-2009 15:28
突發性係 連捉外掛都算突發性ga話 咁真係呆晒
第一 已經講jo e隻game唔係o係香港台灣為首個地方出 其他地方ga aion 外掛都好多 都捉jo唔小 大陸上萬人
       要捉外掛已經唔係突發 是必然的 除非佢e為香港這個外掛 ...
霍仔 發表於 13-8-2009 00:33

第1,你明唔明咩野叫突發性,如果你唔明既話我講明d俾你聽,即係突擊,突然地去捉外掛,題外話,隻隻game都有人捉外掛嫁啦,侵犯自己公司既利益唔通唔捉咩?

第2,唔係官網維護,正如你所講,玩家上唔倒,當然上官網睇咩野事,你估官網預你好大流量?咁多人上個官網,人地台灣都幾萬人連去啦,你估你係香港連上去會連倒?

第3,我次次都係10分鐘後一連即入,次次都係,你連唔倒應該係你上網公司既問題

第4,官網依家有免費7日7小時既試玩,大陸工作室一次開夠4-6個ac一齊上線掛,我手練1日升20lv都賺倒40-60萬既收入,佢4-6隻一齊練即係過百萬既收入,如果冇人突發性去捉佢地,佢地1日轉一次錢俾主ac你估下個問題會幾大?咁亦解釋左點解佢次次都係差唔多中午個陣先維護

總結來講,官方都係為左自己同埋自己客戶既利益做野,你又想冇外掛,又想日日上足24小時玩既,你可以選擇去玩單機game,正如你所講,隻隻game都有外掛,冇付出點來收獲呀?俾少少耐性啦
作者: 霍仔    時間: 13-8-2009 20:05
呀生 突發性唔單止單單解 突然發生 而且表示發生ga果樣野係mo預計到
大多事件發生都係o係好短時間發生
就比個例你 e生做個手術 手術入面預計病人可以會流血不止
咁ga手術時 病人流血不止就唔係突發性問題 因為已經預jo有機會發生 也應預先有準備
但如果個病人做做下手術出現心臟衰竭 咁e個就會係突發性問題 明未
o係沒預計出現的情況下 出現 時間上是較短 有齊e兩個元素先可以叫突發性

仲有你有mo計錯野呢 你1日可以 20lv 打可以有40~60w 咩新手體驗比你上20lv? 你果1日玩jo 7小時20lv?
訓醒未 11 lv 之前如果可以有40w 我個角色唔駛咁辛苦打錢打裝la
7日內 7小時上線時間 角色到11lv 是但一個到達都唔會有得玩 g d又唔g d

加上你話個個上官網攪到佢個官網hand埋 e個係你自己諗ga ja
個網有咁易爆? 次次都爆? 維完game又即刻mo事上到? 唔好玩la
作者: [H]andyreon    時間: 14-8-2009 13:41
樓上個位,你都識咩野叫突發性啦,梗係冇預計倒先叫突發性嫁啦,而我所講既突發性係講你冇預計倒,唔係官網冇預計倒,官網梗係預定好時間先講維護嫁啦,佢唔想俾你知先叫突發性呀ma,唔通話定你知幾時突發性維護咩,咁就唔叫突發性啦

跟住就係升lv方面,我承認我錯,但係又突顯左一樣野,即係大陸方面係買晒包月掛外掛既,如果你合作d,耐性d等官網鎖佢地咁佢地損失咪仲大.(即係冇左你所講既升到11lv就冇得玩既問題),再者,11lv之前要有40萬容咩易?10lv轉左之後去採集整藥,1日內一定唔止有40萬囉

最後,你成個post都係建立係冇證據既野之上嫁啦,你諗d野咪又係建立係估估下之上,起馬你真係有晒圖做證先好插人地公司啦,我來回你post都係出於好玩同無聊既姐~"~
作者: 霍仔    時間: 14-8-2009 21:57
呀生 再一次同你講 突發性維護 係維護一d 預計唔到會發生ga問題 唔係時間
我鬼唔g官網自己會g幾時要多一次維護 唔通個ser會自己維?
問題係 如果進行突發性維護ga原因係捉外掛ga 咁要捉外掛e個行動就係有急切性同"mo預計到"
如果mo預計到要捉外掛捉得咁密係mo預計到 仲要預計一星期捉一次就夠ga 我覺得官方有問題lo
我一直o係到講ga係維ga原因唔係突發性 唔好o係到偷換論題去jo維護時間(笑)

加上我有話叫佢開張明義話一日維一次 我也有話月費計已經係一個好好令人唔用外掛ga方式
加上唔好講做藥d錢賺得咁快 你放上去賣就1日內可以賣晒?
就算比佢可以掛材料 咁有d野係要打怪先有ga材料
你估個ser 又有mo咁多人比你每日4~6個角色 收咁大量果d 最下級or 下級精靈x 比你做呀la?
唔好下下o係到空理論 咩1日 40w 做藥就得 40w
要賣幾多個藥? 平均要幾耐先賣得晒? 材料要幾多個? 可以每日都收齊? 夠4~6個角色"每日"用?

咩我個post建立係冇證據既野之上 我打出來佢維o係日子係佢官網出ga
佢官網同game 一齊入唔到 也是事實
佢維係要捉外掛都o係官網打得好清楚 用突發性一詞更不是我講 我更加mo講佢o係用突發性問題也維
已經唔駛咩圖 佢自己官網已經打晒證據o係到la
你自已估估下又拉埋o係到話人
睇你回d post 我都覺好攪笑tim 連帶我copy比fd 都覺攪笑
理據薄弱 對字詞理解不清 仲偷換論題
回你post都係出於比你睇番你d post有幾好笑同有幾無聊既姐
作者: [H]andyreon    時間: 15-8-2009 15:17
我認為你唔清楚你自己睇野既角度,突發性係要由我地玩家既角度去睇,我亦冇講係時間,我表明左件事係令玩家感受到突發性從而能夠令用外掛玩家冇預備地俾人捉.而且,[仲要預計一星期捉一次就夠ga 我覺得官方有問題lo]你所講既野已經自相矛盾啦,既然你清楚明白到官方係為左密d捉外而緊密地咁(每日一次倒)去維護既,你又點解要發個咁既post來埋怨官方浪費你買月卡玩遊戲既時間呢??

再者,請問你有冇試過去做藥呢?即係使用製作(鍊金術)既系統呢?如果以10lv既人物來講,最快捷既方法就係做下級生命藥/秘藥同埋下級風之秘藥,依3樣藥我敢擔保係每個ser既需求量都好大囉,而且佢要既材料只係需要1p既採集熟練度就可以採倒既野來,方便,快捷,就簡單,放上交易所賣,只要1日內一定清晒(合理市價),我亦都提你一句,我只係想話你知,1日40萬唔係一個問題,請你唔好再度認為我轉移話題

最後,我最想講既野就係,我係你眼中理據薄唔薄弱,理解清唔清楚我都唔了解(我唔係你),但係我講野係都係係正常邏輯上所諗出來既野,亦都唔係全部都一定係假既,我只係一個玩家,唔係官方人員,我只不過係以我立場來講下我既意見,我係覺得你單方面插官方有問題係唔岩,既然以你既標準來睇隻game你唔滿意,你大可以唔玩,我係覺得佢地做得唔差得過其他代理商我先幫官方個面講一講好說話既(爛蘋果定理),而且你話我偷換論題我真係笑左出來^^,事關我答你既(1日賺40唔係問題),都係因為你轉左一個話題做一日之內賺唔倒40萬先,我亦冇諗倒你真係咁著緊係依方面(我都係略略答你),其實到底係邊個轉換論題呢?

今次又回你個post我真係感到自己好無聊,暑假係咁嫁啦~"~
作者: 霍仔    時間: 15-8-2009 19:52
等我比你睇番你講過d咩la
第1句先"你明唔明咩野叫突發性,如果你唔明既話我講明d俾你聽,即係突擊,突然地去捉外掛,題外話,隻隻game都有人捉外掛嫁啦,侵犯自己公司既利益唔通唔捉咩?"
你一開波第一次下突發性ga定義已經mo打過"mo預計一詞
之後仲回我一句"你都識咩野叫突發性啦,梗係冇預計倒先叫突發性嫁啦"
梗o係ga話做咩第一次下定義又唔講埋? 見到人打jo 要mo預計 先叫突發性 仲馬後炮來一句梗係! 勁

第二句"我認為你唔清楚你自己睇野既角度,突發性係要由我地玩家既角度去睇,我亦冇講係時間"
可惜之前打ga果句係"而我所講既突發性係講你冇預計倒,唔係官網冇預計倒,官網梗係預定好時間先講維護嫁啦,佢唔想俾你知先叫突發性呀ma,唔通話定你知幾時突發性維護咩,咁就唔叫突發性啦"
以上一句好明顯o係到話對官網來說不是突發性是因為官網預定好時間
可惜一直講ga係個問題(外掛) 係唔係突發性 一直都唔係話緊玩家or官網對維ga時間清唔清楚

之後 做水ga問題 1p係拎到
咁下級精靈石呢? 個人去打怪拎? 打怪會升lv wo
上去頻到用300蚊一個買入再用400蚊一枝賣出?
下級藥多人要? 點解我玩過3個角色 2個上26lv 同 21lv 一個上 28lv 唔係去到深淵比人pk都mo用過水?
如果你話再上高要用水ga話 30lv 以上同你o係到用下級水 +310血 仲要等cd? 你都唔用la
300蚊一個下級精靈石 係最低價而且人地1set都賣百百聲
一個水400蚊 仲要大把比e個低ga 你利錢可以有幾多一個? 100蚊一個都mo 要賣幾多個? 4000個?
仲要大把人同你用e個價搶 1日賣晒4000*4~6 ja係要賣晒 16000~24000個 你太睇得起個ser了

仲有如果好似你咁講 o係玩家角度睇係突發性 咁ga係官網佢幾時維都得嫁la
佢只要mo la la打句野同你講話維護 在你角度都可以算突發性
咁佢一日維n次 o係你ga理論下都mo問題嫁la
咁點解d人會由魔獸2 罵到aion? 如果你講到咁合理ga話
由玩家角度去睇真係會笑死好多人

仲有我話你邊樣偷換論題你都未清楚
我係話你我去講外掛多要去捉 是不是突發性問題 你就拿去講突發性是玩家角度有mo預計
你連人地講咩你都未d 真係只會回埋這一次
如果話有不滿就唔好玩 咁e個世界都好多人對好多事不滿
咁點解人地仲會上街抗議 好似你咁講 對香港政府不滿 唔好o係香港住lo
作者: [H]andyreon    時間: 15-8-2009 20:46

{梗o係ga話做咩第一次下定義又唔講埋? 見到人打jo 要mo預計 先叫突發性 仲馬後炮來一句梗係! 勁}
同你拖個[突發性]三個字托足幾層樓,唔知係你理解力低定我解釋能力差.請問突擊冇帶冇預計既成份?有俾你預計倒仲會叫做突擊? 你再唔明俾埋字典解釋你睇啦 6. 突擊 [tu2ji2], v.i. & t., make surprise attack.

第2,我想解釋你睇突發性係套係我地身上,既然你一直都理解唔倒,我point form俾你睇啦
官網角度:預定好(唔係突發性)時間來鎖外掛
外掛玩家角度:唔知度幾時會突發性維護,準備唔倒轉錢既工序
一直講既問題就係官網點解要突發性維護,我亦都一直講維護期間鎖外掛係主要原因

第3,我唔清楚你既升lv方法,我個人練足5隻人物(拎守護者裝備),由10lv到20lv一直咁越級打怪爆左幾多支水升我自己都唔記得清楚,而且就住所定既限制(人物唔可以過11LV,唔再係1日賺20萬,因為依個亦都係你依家問緊既,我之前講既係1-20lv可以賺20萬),請問你未聽講自殺可以卡等級?
我再提一次,你真係未試過用製作?下級精靈石可以做5隻下級精靈水,3支下級精靈水可以整3支下級生命藥水,計數自己計一下唔該^^而且下級生命藥水只係跳板!!主要係整風之秘藥,深淵/採奧德都用得好凶,所以需求量係有增冇減既

第4,我諗你會更加火當官方咩都唔講就關ser^^

最後,我一直對AION好滿意^^不滿既人好似係你!!我就真係放長雙眼睇你係唔係真係唔回post,事關我真係覺得回你個post好辛苦,用足成分鐘先睇得明你想講d咩,都係用番個句,唔知係我理解力低定係你既解釋能力弱呢?
作者: 左從乂唯軒    時間: 16-8-2009 18:43
等我比你睇番你講過d咩la
第1句先"你明唔明咩野叫突發性,如果你唔明既話我講明d俾你聽,即係突擊,突然地去捉外掛,題外話,隻隻game都有人捉外掛嫁啦,侵犯自己公司既利益唔通唔捉咩?"
你一開波第一次下突發性ga定義已經 ...
霍仔 發表於 15-8-2009 19:52

睇左咁耐  真係發覺你有語癌

望兄台讀多幾年書, 唔好靜係掛住打機~"~

理解能力低不在話下, 講野仲要一舊舊, 毫無組織

而且講既野自相矛盾, 仲要理解錯人地講咩..~"~

明明ANDYREON支持隻GAME, 你又要死都話人唔滿意就唔好玩

真係...~"~唉
作者: 霍仔    時間: 16-8-2009 18:48
睇左咁耐  真係發覺你有語癌

理解能力低不在話下, 講野仲要一舊舊, 毫無組織

而且講既野自相矛盾, 仲要理解錯人地講咩..~"~

明明ANDYREON支持隻GAME, 你又要死都話人唔 ...
左從乂唯軒 發表於 16-8-2009 18:43

呀哥我mo叫佢唔好玩 係佢叫我唔好玩 唔該睇番邊句係我打邊句係佢打
我引句果d 都係佢打ga
望兄台睇番人地打過d咩, 唔好"靜"係睇一d就插人
你個"靜係"都唔見得你語文好好
作者: 左從乂唯軒    時間: 17-8-2009 00:48
呀哥我mo叫佢唔好玩 係佢叫我唔好玩 唔該睇番邊句係我打邊句係佢打
我引句果d 都係佢打ga
望兄台睇番人地打過d咩, 唔好"靜"係睇一d就插人
你個"靜係"都唔見得你語文好好 ...
霍仔 發表於 16-8-2009 18:48

唔通書面語有"靜係"兩字嗎 =) 而廣東話音,淨同靜 請問有分別嗎? 冇既話請shut up thanks

如果你想比語文  恐怕你未夠資格

係雞蛋入面挑骨頭  仲要挑錯  真係可恥可恥

如果腦袋未成熟  建議你先去進修一下

要雞蛋挑骨頭  請先做好自己本份 =) 如果唔係人地只會係度恥笑你 鄙視你

當然, 你可能唔怕既   冇所謂啦  反正你比人鄙視係你既事  right ;)?
作者: 愁。    時間: 17-8-2009 22:40
如果係每個星期維護一次既話...係未姐係等於同用外掛既人講...你放心啦...我一個星期先維護一次...係平時你可以用外掛...掛幾耐都冇問題架?      ...如果呢隻GAME唔會突然之間咁話重新開機既話...我諗呢隻GAME會愈尼愈多外掛囉......到時掛掛人都外掛...搶你怪...你會有心玩落去咩....依家隻既間公司都係為緊我地好...在商言商...多外掛...都會令到冇咩人會玩呢隻GAME...所以...對佢都會有D利.........佢係呢隻GAME搵到錢...自然會搞好隻GAME...而且...佢呢隻GAME收錢先岩岩1個月.........有呢D咁既舉動都好正常@@
作者: 霍仔    時間: 19-8-2009 00:57
原來係mo人識g我o係到講
講多次 我mo話反對佢捉外掛 更mo叫佢唔好捉
我重點係話 咁多其他地方ga板比大家睇到 e隻game捉外掛捉互刷 都要日日捉
咁點解唔明正言順每日都set個時間去維 來得讓人接受 來得合理

一個二個都唔g咩事
一係gat錯人地講ga野 一係連人地立場都未清楚仲要攪錯人地講ga野 將人地講ga就e為係我講
仲好意思o係到串人
作者: 左從乂唯軒    時間: 19-8-2009 02:06
原來係mo人識g我o係到講
講多次 我mo話反對佢捉外掛 更mo叫佢唔好捉
我重點係話 咁多其他地方ga板比大家睇到 e隻game捉外掛捉互刷 都要日日捉
咁點解唔明正言順每日都set個時間去維 來得讓人接受 來得合理

一個二個 ...
霍仔 發表於 19-8-2009 00:57

用腦諗下啦

如果佢規定每日維護  班外掛就識揀時間用啦  唔好維持係小朋友思想喇 ;)

唔突擊維護  點會捉到人?

佢有外掛先再突發維護  so WHAT? 唔通有外掛唔捉?

唔好傻喇 ;)  世事唔係靜係圍繞你而轉

諗法唔好咁天真咁單純喇

如果人人都插你,就好心諗下自己錯D咩啦

仲要係度死雞撐飯蓋  真悲哀~"~
作者: 霍仔    時間: 19-8-2009 13:37
定時維有咩問題 定時維會捉唔到外掛? 次次捉你當佢一見到就捉一件?
次次都係有一定數目名單先去捉
定時每日維 就可以話比人g e隻game要用外掛搵食係有一定難度 用外掛果班都係捨難取易
唔通你會e為你對隻game有感情鍾意玩所以用外掛
佢地大多都係為利 賣game $ ac 裝第搵真$
同定期維護可以更有效去捉
就好似e家 可能小jo人用 mo咁多次維 但代表剛維完會沒人即刻開外掛? 一定有而且那是黃金時間
但外掛量不夠多或一定數目 官網去維自自然然 唔多好
定期ga 就可以唔理多定小 一個也不放過
你睇佢e家隔一日又有隔多日都有 改為行常去捉更比到玩家們信心官方決心打外掛 定位更突顯是長期戰
覺得要突擊先捉到人ga係現實世界ga事 唔係網絡世界
網絡世界你ga一言一行都已經有晒備份 根本就唔駛突擊 唔駛要o係佢用緊外掛果時先捉嫁小朋友
作者: nikki38    時間: 19-8-2009 16:17
好耐冇上來睇下, 唔知係咪我語文水平低左, 好難明白樓主想表達D咩,
樓主論點錯漏百出, 前後矛盾, 同一問題講來講去都唔明

首先個標題就己經係錯, NC唔係一間代理

定期維修雖然都可以捉到外掛, 但係都睇要捉既對象, 官方係針對掛低等區, 掛錢既AC
如果官方話你知逄星期三維修, 就算係笨賊都會星期二將D錢轉番去主AC到啦,
比你捉左一班十幾級空AC有咩用? 同埋你有冇見過差人會同D賊講我聽日來捉你咁蠢?

一睇你#13樓個段生產經濟偉論, 就知你冇練過鍊金, 當然唔一定要試過先講得
你都要了解下先好打出來, 唔知又扮專家, 你快D刪左果段野, 冇謂比人笑你啦

最重要係你太小題大做, 你係消費者, 你有你既權益, 你包月, 一個月約24X30小時= 720小時
你玩到幾多個鐘? 佢維修果一兩個鐘對你影響有幾大? 就算係突然維修, 你咪休息下羅,
你比果百幾蚊個月, 人地公司內部行政洗唔洗問過你? 維修後洗唔洗係頭條登段道歉啟示比你
你先覺得合理? 唔好話佢mo la la維修, 佢mo la la汁左你都吹佢唔脹, NC今次算係不過不失,
冇必要要求太高, 比多D時間佢去做得更好
作者: 左從乂唯軒    時間: 19-8-2009 22:50
定時維有咩問題 定時維會捉唔到外掛? 次次捉你當佢一見到就捉一件?
次次都係有一定數目名單先去捉
定時每日維 就可以話比人g e隻game要用外掛搵食係有一定難度 用外掛果班都係捨難取易
唔通你會e為你對隻game有感情 ...
霍仔 發表於 19-8-2009 13:37

咁多人插你仲唔明  唉

只可以慨嘆一句...白痴仔

而家就係定時維護捉唔到外掛  你到底明唔明

捉到而又有用既話官網一早日日定期維護啦

咁簡單既道理都唔明  返去讀書啦小朋友~"~

又一個學業失敗者黎嗌無謂既野

話你小朋友都比多你  個腦都唔Q知用黎做咩

又有語癌  睇下樓上個位都唔明你講乜

廢到咁仲可以面皮咁厚, 一直嗌落去  真係佩服你

唔明就番去讀多幾年書先啦傻仔

同你講都晒氣

一個文盲玩電腦遊戲  晒氣

同你講完全浪費時間

有咩想講自己同自己講啦  得你自己一個先會認同你自己

冇人會認同你  你咁都唔明  

仲要嗌  嗌都多餘  

再講我只好幫你刪文

奉勸你一句  讀多幾年書先同人嘈啦  傻仔
作者: 霍仔    時間: 22-8-2009 17:14

講到o係到人生攻擊 勁
句人生攻擊出jo街咁耐 夠唔見有人插你 唔通咁代表係岩?笑

呀nikki38 仲好笑 盲GA都睇到 只頭到未都叫佢一日維一次
仲有你又唔都唔好o係到扮專家 刪十幾lv ga ac? 仲話睇過人地d野 11lv新手體驗已經完la
仲有咩唔入點玩到7日咩? 7小時就有
加上我有話nc係e隻game ga代理咩? 自作聰明
再者 邊個話佢mo la la汁jo都無問題 如果唔係有合法ga原來無故結業係會負上法律責任嫁 "小朋友"
e生活賺錢我係睇個網 睇小jo d野
不過就算比到佢一個水賺到400蚊又點 佢最小每個ac要賣1000個水 先有40w
比你掘得幾快 打得幾快 o係7小時要升好10lv 做晒咁多野 仲要減經去死 做到咩?
死一次又要行慢成分鐘 打1~2隻怪已等終你死一次 要死幾多轉? 果到又係時間
明顯 1日封1野已經好有效 仲可以比你地講到咁
o係到人生攻擊比你讀好書又有咩用 品格修養 差到咁 絕
如果講中5 19分都仲文化水平低係文盲 小心話親自己
講野唔好去到咁盡
加上唔見得你好有文化 句句o係到罵人傻仔 文盲 如果咁先叫文化水平高 咁我真係會笑
作者: 左從乂唯軒    時間: 22-8-2009 23:10

樓上唔通真係蠢成咁 =)?

死雞撐飯蓋真係超甜切

你中5 得19分就唔好出黎講啦  唔好笑大人把口

低智廢人  可憐

你可以問我幾多分既...比你高6分以上啦~"~

細路仔讀多D書先嘈啦

唉  一條廢柴係度死嗌  真係直都比你兜到彎

死廢柴咁都19分=  =真係天有眼

唔怪得我可以高你6分  原來有你係底幫我 ;) 真係多謝你D咁既廢柴係底

咁既文法句子都打得出, 仲要係度嘈  真係小朋友

冇人插唔代表岩曬  不過比人插就係錯  UNDERSTAND?

返鄉下讀書啦~"~細路仔係度學人嘈  SO SAD

香港學生? 咪好似你咁  得個19分就學人串文法

你係樂古只會比人標籤左係 語癌面皮厚既小朋友

希望你鐘意呢個名 ;) 唔鐘意就唔好咁醒目喇

送你一個字

STUBBORN

好心你咪咁獨行, 聽下其他會員講啦廢柴!

咁STUBBORN就咪上討論區
作者: nikki38    時間: 23-8-2009 11:29
講到o係到人生攻擊 勁

呀nikki38 仲好笑 盲GA都睇到 只頭到未都叫佢一日維一次
仲有你又唔都唔好o係到扮專家 刪十幾lv ga ac? 仲話睇過人地d野 11lv新手體 ...
霍仔 發表於 22-8-2009 17:14

面就人比, 架就自己掉, 你每個POST都只會顯示你有幾冇知

你標題係大錯特錯, NC Taiwan係NC子公司, NC根本冇用代理, 自己做番晒
你講代理就一定係錯, 唔係我自作聰明, 係你自作聰明, NC有天堂2一直都收費
韓,美,日,台都係收緊錢, 唔知就唔好咁串

我#22樓幾時有講過7日or7小時, 你自己唔睇野又話人唔睇, 不過我唔怪你
你篇篇文講野都一舊舊, 個人天資所限.....

外掛一個AC搵幾多錢唔重要, 外掛係"量"多取勝, 免費試玩就係最大漏洞
你鎖一個佢開10個, 你鎖10個佢開100個, 問題係佢過錢前你捉唔捉到佢
你唔係天才到以為外掛會做任務呀? 你試下唔做任務睇下要升幾耐
同埋佢根本唔需要自殺, 掛到咁上下就過錢, 再開新AC再掛

一個好簡單道理, 捉一班"十幾級"空AC冇用, 捉一班"幾級"空AC更加冇用
你只係會捉字失, 來強詞奪理, 咁你慢慢捉, 反正你唔夠人講既就隻字不題
只係捉住一兩隻字大做文章

法律責任我當然知, 不過你玩online game, 一定有同意過一D條例
大意係"伺服器內所有資料擁有權係屬於該公司", 當然仲有好多
單方保護佢自己公司既條例, 你都係同意左, 基於"合約"精神,
伺服器內冇野係你, 佢只要早D唔比你存值, 攪掂你餘下既點數,
佢真係唔洗負咩法律責任, 同埋我係話汁左隻GAME, 唔係汁左間公司
如果照你咁講隻隻ONLINE GAME都唔汁得啦? "穌蝦仔" (小朋友都比多你)

我又真係睇唔到你#1樓有講過要佢一日維修一次
咁又點叫"只頭到未都叫佢一日維一次", 可能真係得你盲GA先都睇到
不過你一唔夠人講就轉論點, 你唔記得自己講過D咩都好正常

PS 19分理論上都唔算係文盲, 19分我又唔覺得好高分, 咁你係咪想話你19分好叻呀?
不過以你既表達同理解能力都有19分, 今時今日香港既教育真係......
作者: APTX4869    時間: 24-8-2009 12:40
罵戰
鎖帖
-.-"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2