樂古Nakuz

標題: e家我的帳號-2 [打印本頁]

作者: chingshing1008    時間: 20-8-2009 16:40
標題: e家我的帳號-2

作者: chingshing1008    時間: 20-8-2009 16:43
練功屬攻 150%  用一只女伶
作者: chingshing1008    時間: 20-8-2009 16:45
玩過9怒  耳家都5記得7怒全怒 要點放
作者: chingshing1008    時間: 20-8-2009 16:49
我覺我個攻擊好像5正確 睇第一張 武力380+177 =557武  557/4=139.25攻 +武器尾攻=109 攻擊+持=61
長兵熟練=10          139+109+61+10=319 攻        319* 1.22=389攻  點解會係378 ???  我有咩係錯左???
作者: samho124561    時間: 20-8-2009 17:33
~~..好串wo  玩過9怒  耳家都5記得7怒全怒 要點放    ....9怒好勁嫁咩
作者: chingshing1008    時間: 20-8-2009 17:54
5係  我真係5記得左  5係串
作者: manng1015    時間: 20-8-2009 20:19

開咁多個post有咩用=]?? d ac咪又係收返黎既(冇串意思)
作者: manng1015    時間: 20-8-2009 20:47
攻擊加持我聽過個台灣fd講過好似每5定唔知幾多會加1攻
作者: carter6536    時間: 20-8-2009 22:55
lv太低 國戰做陪襯
作者: Kai熾    時間: 30-8-2009 16:54
防勁低- -血勁少   國戰真係比人秒  如果要帶兵   不如加多少少/換飾物  帶巨歌  屬防都算ok  你裝馬都要換啦...
作者: chingshing1008    時間: 31-8-2009 07:19
這帳賣出
作者: alexorz    時間: 8-9-2009 23:50
拎妖化..150屬傷煉工有點少..
我力猛拎雲槍煉工...都170-.-+之前拎洪劍都147(加持勿提)

同埋如果玄武介子轉白虎介子效果更住`
作者: 24262285    時間: 9-9-2009 19:33
有冇人玩修羅ser......自己1個玩好悶 有留ID..唔該
作者: aesopn32830    時間: 9-9-2009 21:37
我有玩
你叫咩名
作者: chingshing1008    時間: 9-9-2009 21:52
拎妖化..150屬傷煉工有點少..
我力猛拎雲槍煉工...都170-.-+之前拎洪劍都147(加持勿提)

同埋如果玄武介子轉白虎介子效果更住`
alexorz 發表於 8-9-2009 23:50

嗯 ....我e家 右想 玩猛/豪  0.0
作者: alexorz    時間: 13-9-2009 15:29
反統豪唔錯...煉工,PK,國戰方面...即時攻擊輸出夠高..姐係秒人-V-
猛將無六階通常我會叫佢去砍帳號-V-(無六階既只能夠同D低V打..一係吞武魂)
要打既話..打統系.(有巨神) 必輸...
作者: manng1015    時間: 13-9-2009 15:32
反統豪唔錯...煉工,PK,國戰方面...即時攻擊輸出夠高..姐係秒人-V-
猛將無六階通常我會叫佢去砍帳號-V-(無六階既只能夠同D低V打..一係吞武魂)
要打既話..打統系.(有巨神) 必輸... ...
alexorz 發表於 13-9-2009 15:29

=]反統豪...要高lv先勁,唔係低lv既話,一係唔夠高攻,一係唔夠血
作者: werison    時間: 6-1-2010 23:38
Wor 過左3個半月 先知有人同我一樣玩修羅ser............
作者: 1314ken    時間: 7-1-2010 00:41
我都係玩修羅   
你叫咩名

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2