樂古Nakuz

標題: 神頭LOL [打印本頁]

作者: =羊=    時間: 22-4-2010 16:44
標題: 神頭LOL

5%既奇蹟捲 全能力+4、命中迴避+4、防魔防+40、HP MP+40
n張祝福+2次上錘

+

=

http://www.fileden.com/files/2008/10/5/2129595/Claudia.mp3
作者: ivanyoyo    時間: 22-4-2010 18:17
膠頭= =...........................................
作者: ivanyoyo    時間: 22-4-2010 18:22
5%既奇蹟捲 全能力+4、命中迴避+4、防魔防+40、HP MP+40
n張祝福+2次上錘

+

=
...
=羊= 發表於 22-4-2010 16:44

計下先,22洞既話佢要用.....以概率黎計,418張左右拉

唔通佢咁有錢?
作者: 遊俠翔    時間: 22-4-2010 19:14
其他野由佢- -

我隻鎗要d血...

我隻劍要d命 ..orz
作者: cla991053    時間: 22-4-2010 19:21
個人認為應該要用混卷衝到呢個數值先有錢
作者: 我係new手    時間: 22-4-2010 20:00
再勁都勁唔過外掛
作者: ivanyoyo    時間: 22-4-2010 20:48
再勁都勁唔過外掛
我係new手 發表於 22-4-2010 20:00

呢個味必,想當年用掛時,俾人個193既手動主教搶場........果時我o左.........
見住佢d天怒秒骨龍= =
作者: 我係new手    時間: 22-4-2010 21:17
呢個味必,想當年用掛時,俾人個193既手動主教搶場........果時我o左.........
見住佢d天怒秒骨龍= = ...
ivanyoyo 發表於 22-4-2010 20:48

死外掛講野唔用腦 :(
作者: ivanyoyo    時間: 22-4-2010 21:58
死外掛講野唔用腦
我係new手 發表於 22-4-2010 21:17

你要串我既我冇計,當然,我話你針對我時你次次都打死唔應,唉。
作者: 我係new手    時間: 22-4-2010 22:16
你要串我既我冇計,當然,我話你針對我時你次次都打死唔應,唉。
ivanyoyo 發表於 22-4-2010 21:58

我引用你嫁 , 唔係話你話邊個 ?
好可憐 , 仲係唔用腦
作者: kkct    時間: 22-4-2010 22:43
見住佢d天怒秒骨龍= = ...
ivanyoyo 發表於 22-4-2010 20:48

自爆@@低你俾人串
我之前見你係骨龍定旦c% wow 你係用定c外掛﹪?:o

話說:某英xxx會d 人有一排冇啦啦升超快 謎:佢地玩開班人,吾識升lv ge wow一日到黑廣泥廣去都升到120ge._.? 某人2日9x 升120  吾洗幾日升埋148tim 不過148ge時候 俾會員影到開外掛。_。某人之前仲死口吾認用掛升120=【 之後仲話要踢哂會入面d外掛wow  e佢吾踢自已ge? 
咁ge會到今時今日仲係到 so sad=[
影哀哂hk d會
作者: ivanyoyo    時間: 23-4-2010 22:13
自爆@@低你俾人串
我之前見你係骨龍定旦c% wow 你係用定c外掛﹪?

話說:某英xxx會d 人有一排冇啦啦 ...
kkct 發表於 22-4-2010 22:43

總知呢d野係n年前既事,唔好再提了
作者: 神之淚ms    時間: 24-4-2010 00:09
你係指...英X娛樂?@@"
乜原來係掛會黎既咩,我開狂狼入會到e+都唔見有人爆掛bo -0-"

你係指英雄(英文)公會就係掛會我就知/___\"
作者: kkct    時間: 24-4-2010 00:16

個單野出現係12bee死前爆ge 
個時某人死都認用掛升120=〔咩全日x4 wow x_x
個時爆左,日日食花生;P不過某人仲係吾知錯
如果佢仲咁掛,一定冇20個最小都有10個人去捉佢幾時開掛x_x
作者: 俊aR~    時間: 24-4-2010 09:11
真係膠頭-.-
全+89@@
作者: q789123852    時間: 24-4-2010 23:30
個單野出現係12bee死前爆ge 
個時某人死都認用掛升120=〔咩全日x4 wow x_x
個時爆左, ...
kkct 發表於 24-4-2010 00:16

果會長開x掛15x lv-_-

水0
作者: o0OYiuO0o    時間: 26-4-2010 14:49
呢個頭要用特別卷先衝到嘛...?
好似仲要機率奇低
作者: benson1993    時間: 26-4-2010 15:36
羊 你玩國際版? 咩server先?hehe

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2