樂古Nakuz

標題: 濮1應該係個game取好玩戰埸~~~ [打印本頁]

作者: chreeyice    時間: 28-6-2010 12:55
標題: 濮1應該係個game取好玩戰埸~~~
唔同團 唔同國都會有機會一team ~會好少鬧交@@
作者: Quentin~    時間: 28-6-2010 13:30
可惜唔係晚晚都有
作者: 小幻仔    時間: 28-6-2010 14:10
是啊~濮1好玩過濮2長。打塔很悶耶~
作者: chreeyice    時間: 28-6-2010 18:50
可惜唔係晚晚都有
Quentin~ 發表於 28-6-2010 13:30

嗯 如果晚晚都有就好na
作者: ~呀杰    時間: 28-6-2010 20:51
濮1真係好好玩,又搵到食,又可以同人地玩下亂戰。濮2就好似打塔咁,3-4場先有一場真係打到野出。以前濮1最好跟團友玩,一路用skype/yy傾 勁有feel
作者: ericcheungxx    時間: 28-6-2010 21:20
宜加既pop1已經失左原有既味道了,神裝當道,平民裝可以點呢????以前既pop1先係真正好玩呀
作者: ~呀杰    時間: 28-6-2010 21:24
神裝最屈機係 十幾個紫裝都打唔死 但自己幾下就打死一個紫人。你講既以前既濮1係米未開80之前
作者: 傻爪小優~    時間: 29-6-2010 00:31
懷念戈時..(雖然我仲係用緊刀)..d人互殺,有組織咁打..好過以家唔係金人都好易死
作者: ~呀杰    時間: 29-6-2010 08:23
我個時用爪都好難打= =個個都咁硬。我又無錢換裝。跟本就算對住硬d既紫人都好難打
作者: 緋雪千夜。》    時間: 29-6-2010 20:20
以前未開80果時
個個都5-60lv係濮1都打都好好玩
果時都冇乜神裝,每個人都差唔多d裝
不過宜家...
唉...
作者: ~呀杰    時間: 29-6-2010 21:45
最恐怖既地方60以上既裝同60以下既裝相差太遠= =70打60(未換裝)都可以幾下就殺死
作者: chreeyice    時間: 30-6-2010 15:12
我反而冇咩所謂打唔打倒人ar 只係覺得 po1 娛樂性好高lor~maybe 而家可能 好多人d裝都好好~但係玩都玩得好開心ka~~haha 以前我成日去人地門口跳舞 而家跳唔倒na 會比人打中既~~~
作者: 小幻仔    時間: 30-6-2010 16:18
是啊~只見杖暈人跟百變弓亂射。無樂趣可言....
作者: ~呀杰    時間: 30-6-2010 17:35
是啊~只見杖暈人跟百變弓亂射。無樂趣可言....
小幻仔 發表於 30-6-2010 16:18

杖暈人都叫好= = 起馬都有機會打下 裝太勁打一下都唔知扣唔扣到人100血以上== 跟住人地一野秒殺你

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2