樂古Nakuz

標題: 吉他技能問題 [打印本頁]

作者: blade123    時間: 15-4-2012 18:08
標題: 吉他技能問題
想問下  如果淨係學惡魔演奏,唔學魔法類(eg寒冰刺)
咁駛唔駛加水精靈熟練
水精靈熟練對惡魔演奏有冇影響?
求解答!
作者: 櫻之道    時間: 16-4-2012 00:44
想問下  如果淨係學惡魔演奏,唔學魔法類(eg寒冰刺)
咁駛唔駛加水精靈熟練
水精靈熟練對惡魔演奏有冇影響?
...
blade123 發表於 15-4-2012 18:08

其實水精靈熟練對惡魔演奏唔太重要, 只係加多小小攻
有多餘嘅技點我會選擇學其他野
作者: blade123    時間: 16-4-2012 12:22
多謝解答~
作者: s031187    時間: 16-4-2012 19:30
吉他水屬性攻擊!!!!!!一定要加水熟練...加好之後仲有點就去加精靈之流(?)
作者: blade123    時間: 16-4-2012 20:56
咁姐係點!!!!!!!!!!
如果淨係玩惡魔演奏 唔玩水魔法   咁駛唔駛加!!!!!!!!!!!!
作者: 櫻之道    時間: 16-4-2012 21:24
吉他水屬性攻擊!!!!!!一定要加水熟練...加好之後仲有點就去加精靈之流(?)
s031187 發表於 16-4-2012 19:30

咁姐係點!!!!!!!!!!
如果淨係玩惡魔演奏 唔玩水魔法   咁駛唔駛加!!!!!!!!!!!! ...
blade123 發表於 16-4-2012 20:56

之前已經提過, 水精靈熟練對閣下所學嘅技能唔太重要,
冇錯, 吉他係水屬性攻擊, 但水熟練只係加得多果小小攻擊力,
倒不如留反多餘嘅技點學其他野
作者: wongchichi    時間: 16-4-2012 23:14
以我所知....
通常水熟加到中級就足夠80-100~
100之後~就睇自己職業方向.睇下洗唔洗再加.~
點都好..我覺得就算有冇學水技...水熟都必須點的.但不一定要點足.~
作者: 櫻之道    時間: 16-4-2012 23:40
以我所知....
通常水熟加到中級就足夠80-100~
100之後~就睇自己職業方向.睇下洗唔洗再加.~
點都好..我覺得 ...
wongchichi 發表於 16-4-2012 23:14

我之前都係學到中級, 但左升高D就發現原來唔夠技點用lol
搞到又要哂點洗技 sad
作者: blade123    時間: 17-4-2012 12:31
咁如果我淨係用黎掛機刷怪..加唔加水熟練
作者: brianplay    時間: 18-4-2012 18:51
先點慢精靈之流吧,有剩先學水熟
作者: 櫻之道    時間: 18-4-2012 23:36
先點慢精靈之流吧,有剩先學水熟
brianplay 發表於 18-4-2012 18:51

高見!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2