樂古Nakuz

標題: 送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票! [打印本頁]

作者: ivan_bb    時間: 1-6-2012 16:34
標題: 送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!
送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!

《蜘蛛俠:驚世現新》
首度以3D立體面貌登場!

由哥倫比亞電影公司及MarvelStudios聯合製作、《心跳500天》(500Days of Summer)馬克韋伯執導、《社交網絡》(TheSocial Network)安德魯加菲及《寫出友共鳴》(TheHelp)愛瑪史東全新演繹的《蜘蛛俠:驚世現新》(TheAmazing Spider-Man),首度以3D立體面貌登場!

參加資格:
必需是樂古會員並擁有200樂點或以上!
必需有會員頭像!  http://www.nakuz.com/bbs/memcp.php

參加方法:

1.在本帖回復,注名:參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!【附上 nakuz id】」,並於《蜘蛛俠:驚世現新 》討論區http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4356549&extra=page%3D1

回復一句想睇《蜘蛛俠:驚世現新》的原因,本站將在本帖回復中 隨機抽出5位會員,各得《蜘蛛俠:驚世現新 》正塲戲票2張 」,歡迎各位成為「樂古」一份子!

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4356549&extra=page%3D1
回復及留一句想睇《蜘蛛俠:驚世現新》原因的會員,就算得獎亦會被取消資格!

《蜘蛛俠:驚世現新》討論區
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4356549&extra=page%3D1

公布日期:2012年6月20日
戲飛將以郵寄形式送出

作者: anthony0222    時間: 1-6-2012 16:54
參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!
nakuz id: anthony0222
作者: ergmm579    時間: 1-6-2012 17:06
ID:ergmm579
咁正點可以唔睇@@?
作者: sdcoco2006    時間: 1-6-2012 17:57
ID:sdcoco2006
感想:想睇蜘蛛俠 等拎戲飛
作者: gary.hiro    時間: 1-6-2012 18:00
ID:gary.hiro
感想:想睇蜘蛛俠 睇下同之前有咩今唔同
作者: sohoipan2009    時間: 1-6-2012 18:01
ID:sohoipan2009
感想:以前PETER PARKER做既蜘蛛俠唔錯,想知新的蜘蛛俠係點和有什麼新敵人
作者: jkkioop    時間: 1-6-2012 18:50
ID:jkkioop
一直有追開蜘蛛俠.而新故事緊係要睇啦!!
作者: qasd1237892    時間: 1-6-2012 19:06
ID: qasd1237892

睇左1-3集  呢集點可以五睇
作者: crazy6hung    時間: 1-6-2012 19:30
ID:crazy6hung
集集都要睇蜘蛛俠.呢次都係唔可以MISS啦.
作者: hk5713672    時間: 1-6-2012 19:59
nakuz id: hk5713672
作者: jimmg12    時間: 1-6-2012 20:14
ID:jimmg12
原因:十分期待新主角的演出=V=
作者: 雙子星Orz    時間: 1-6-2012 20:20
參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票! ID:雙子星Orz
原因:期待已久的畫時代巨作,我要睇呀
作者: kenny04chan    時間: 1-6-2012 20:43
nakuz id:kenny04chan
原因:本身對MARVEL既野極為有興趣,新蜘蛛一定要睇
作者: wong87    時間: 1-6-2012 21:57
nakuz id :wong87
想睇《蜘蛛俠:驚世現新》的原因:本人喜歡西方英雄片,當然有追看蜘蛛俠1-3集.怎可錯過這此機會
作者: jimmy1zz    時間: 1-6-2012 22:23
nakuz id:jimmy1zz
感想:自己一向都有睇開spider man,以前由漫畫睇起.到左佢出真人版都有追開,所以今次想睇下新男主角會唔會比舊既好戲
作者: 醉愛文少    時間: 1-6-2012 23:18
ID:醉愛文少
舊版睇得多,新版話較原著,係要用發射器先射到絲,新蜘蛛俠個預告隻敵人好似大隻好多,同埋好似打到新蜘蛛俠好辛苦咁,希望中啦,好耐冇中..
作者: 電波少年    時間: 1-6-2012 23:25
ID:電波少年
原因:十分期待新主角的演出
作者: kissopen222    時間: 1-6-2012 23:45
nakuz id: kissopen222
原因:好想知道佢用咩形式開始一個新故事同埋配合一個新既主角,還有這神作種種原因一定支持
作者: 刺客先生    時間: 2-6-2012 00:07

參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正場戲票!
Nakuz ID:刺客先生
原因:5年前睇過第2隻想睇續集 朋友又想睇 3D應該有更好的視覺享受
作者: 影月尐煙    時間: 2-6-2012 00:21
Nakuz Id : 影月尐煙
原因 : 一定睇!本人太鍾意蜘蛛俠了~
作者: loiiar497    時間: 2-6-2012 02:37
【nakuz id: loiiar497】
原因: 蜘蛛俠超好睇,呢集都好想睇~!
作者: 0009118    時間: 2-6-2012 07:28
ID:0009118
原因:好鍾意睇蜘蛛俠係城市中盪黎盪去~
作者: TRusT信賴    時間: 2-6-2012 09:07
ID:TRusT信賴
鍾意蜘蛛俠,唔可以錯過!!!
作者: sing0629    時間: 2-6-2012 10:04
ID:sing0629
感想:集集蜘蛛俠都令我有驚喜所以今隻唔可以錯過
作者: 147augustus    時間: 2-6-2012 10:07
nakuz id:147augustus
原因:蜘蛛俠真係好好睇~之前都睇哂呢套點可以唔睇@@
作者: 毒男善    時間: 2-6-2012 11:39
ID: 毒男善
感想:3D蜘蛛俠wow 點可以唔看呀
作者: dominic0515    時間: 2-6-2012 14:02
id:dominic0515
作者: waters    時間: 2-6-2012 14:27
nakuz id:waters
原因:之前幾集都有睇,所以一定逅睇
作者: mankwonglau    時間: 2-6-2012 16:27
等左好耐,yeah
作者: longpeter    時間: 2-6-2012 17:38
ID:longpeter
原因:睇復仇者聯盟冇左SPIDERMAN,宜家點可以唔睇番?
作者: meow喵    時間: 2-6-2012 20:33
ID:meow喵
感想:集集都有追開-3-復仇者聯盟無佢 我已經好唔開心!!!
作者: am4a1    時間: 2-6-2012 21:01
nakuz id: am4a1
原因: 樂古有得抽實在感動- -"    呢次真3d D動作鏡頭超靚 本身marvel fans 不睇不可!!
作者: weenmui    時間: 2-6-2012 21:43
ID:weenmui
原因:因為哩套電影既故事十吸引,題材亦非常特別,場面緊張刺激,加上3D效果,令場面更真實,更精彩,一定要支持..
作者: Hellkite    時間: 2-6-2012 22:31
參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正場戲票!
【Nakuz ID:Hellkite】
蜘蛛俠? 豈能不愛
作者: DavidTang    時間: 2-6-2012 23:10

ID:DavidTang
3D嘅蜘蛛俠點可以唔睇呀~
作者: JackyJai    時間: 2-6-2012 23:43
Nakuz id:972540
作者: 闇乂念    時間: 3-6-2012 00:07
參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正埸戲票!
ID:闇乂念
童年回憶
而家重有埋3d 高清  唔睇都唔得啦:lol
作者: 古巨基1號    時間: 3-6-2012 09:35
ID:古巨基1號
原因:期待佢打勁d的怪物
作者: ltlboyxx    時間: 3-6-2012 15:03
ID:ltlboyxx
感想:蜘蛛俠呀...咁經典.好想睇.
作者: 新手勿電    時間: 3-6-2012 17:54
ID:新手勿電
感想:抽左好多次都唔中.....
作者: 天堂@呀昆    時間: 3-6-2012 20:03
ID:天堂@呀昆
感想:咁正既電影一定要去睇啦......
作者: golo9999    時間: 3-6-2012 20:58
送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!
Nakuz id: alsosoeasy
原因 : 好耐都沒抽中優先場戲飛 好想抽中我
作者: ada0089    時間: 4-6-2012 11:13
ID:ada0089
感想:想睇蜘蛛俠  新一集應該唔錯
作者: rockman913    時間: 4-6-2012 12:06
nakuz id: rockman913
原因 : 從 ( 新 ) 開始,睇左預告,我覺得應該唔錯,敵人都唔同左,好似好正咁
作者: 死gm    時間: 4-6-2012 17:17
參加「樂古」論壇送蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!
ID:死gm
感想:一路都有追開
作者: siufishyan    時間: 4-6-2012 19:36
ID:siufishyan
原因:因為蜘蛛俠好耐以前都睇過 所以想再睇
作者: andyau58    時間: 4-6-2012 21:37
ID:andyau58
感想:新人物 新作風
作者: smw0316    時間: 5-6-2012 13:33
id: smw0316
作者: 〝細wIN_    時間: 5-6-2012 20:56
nakuz id: 〝細wIN_
作者: why    時間: 6-6-2012 14:05
nakuz id : why
由細睇gg俠到大 有gg俠電影點會唔睇
作者: phil1024    時間: 6-6-2012 19:39
ID: phil1024
我好like蜘蛛囝><! ,呢套野跟漫畫版,搞到好吸引我^^
作者: ★♂狗狗♀☆    時間: 6-6-2012 23:00
nakuz id: ★♂狗狗♀☆

蜘蛛俠係咁多個hero之中 我最love果個! 唔知點解 覺得同佢好有緣..!!
同埋好like佢1,2,3 蜘蛛俠 既劇情><
作者: s031072    時間: 7-6-2012 22:17
ID:s031072
感想:等左成年啦
作者: 新增資料夾    時間: 8-6-2012 17:15
ID: 新增資料夾
作者: claotve    時間: 8-6-2012 18:08
ID:claotve
原因: 蜘蛛俠咁正邊有可能錯過新一集!!仲要3D 粉絲GE我必睇呀\~/
作者: tonylin159    時間: 8-6-2012 21:36
nakuz id: tonylin159
想睇《蜘蛛俠:驚世現新》的原因:
中意蜘蛛俠緊係要去睇啦^^
作者: 芥楠    時間: 9-6-2012 00:41
nakuz id: 芥楠
作者: 閃靈*    時間: 9-6-2012 18:20
ID:閃靈*
我喜歡蜘蛛俠除了他的造型帥以外
還有他胸口上的圖案十分特別~
由第一集追到第三....現在有新的一定會繼續追下去:lol
作者: siu芷    時間: 10-6-2012 01:41
siu芷
之前就有追開@@ 今集一定要睇~~
作者: qq118145138    時間: 10-6-2012 17:43
參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票! nakuz id : qq118145138
作者: aaron^^    時間: 11-6-2012 04:13
nakuz id : aaron^^
原因: 正呀! 估唔到呢套必睇都有送>_<
作者: _山窮水盡.    時間: 12-6-2012 09:50
ID:_山窮水盡.
MARVEL迷必睇!
作者: keung0258    時間: 12-6-2012 22:37
ID: keung0258
次次都睇蜘蛛俠.今次一定睇啦
作者: 神軒NeLson    時間: 14-6-2012 10:45
ID: 神軒NeLson
有睇過頭幾集@@ 想追埋去
作者: kwai-kit    時間: 14-6-2012 14:34
參加「樂古」論壇送!《蜘蛛俠:驚世現新》正塲戲票!【nakuz id:kwai-kit】
換左新主角  緊係要睇下啦
仲要係3D wo
作者: mkdwan    時間: 14-6-2012 16:21
正!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol
作者: jas_225    時間: 15-6-2012 02:42
作者: mikeyboy    時間: 16-6-2012 00:29
SUPER!!!!!!
作者: 三碌木    時間: 17-6-2012 17:16
nakuz id:三碌木
作者: 芥楠    時間: 17-6-2012 23:12
nakuz id: 芥楠
作者: s031072    時間: 19-6-2012 17:19
ID:s031072
特技好似俾起以前果啲好好多...好想睇下
作者: rAzi.    時間: 19-6-2012 20:20
nakuz id: rAzi.
作者: zenith710    時間: 19-6-2012 21:08
ID:zenith710
感想:考完試,好得閒;) +蜘蛛俠好好睇!
作者: cheukfai11    時間: 20-6-2012 09:13
nakuz id: cheukfai11
作者: 小KAI軒    時間: 20-6-2012 12:29
ID:小kai軒
原因:本身為Spider Man粉絲!Marvel公司既漫畫改編電影集集有追,怎能錯過!
作者: s031187    時間: 20-6-2012 17:45

ID:s031187

想睇下啲GC同女主角 a____a
作者: 夢儿LOLz    時間: 20-6-2012 21:04

ID:夢儿LOLz
咁正點解唔睇
作者: 星痕~    時間: 20-6-2012 21:05
ID:星痕~
3D spiderman 點可以唔睇

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2