樂古Nakuz

標題: ∥國服玩家專用交流區∥ [打印本頁]

作者: 蘭鈴    時間: 4-2-2014 20:59
標題: ∥國服玩家專用交流區∥

此帖作廢。請到發問帖。

現在需要內地手機號碼驗證才可以申請帳號,此舉是為了打擊工作室。
同時,手機號碼驗證是內地身分證後的最高驗證,建議有心玩的少俠購買一張一卡兩號。

#151新增購買角色教學。#已作廢#
#166會員papapa提供支付寳卡充值教學。

除了會員~小南~的【国服】【第三度召集;官方有所行動;工作室已被清空】
其他會員不得再開內容為國服的帖子,分享帖除外。【例:國服資訊】
違例者,刪帖。
這樣方便大家,也令版面整潔。
我會査帖的時候順手提升此帖!

話說我建了幫,大家也可以來哦~
ID121浅醉江月

作者: 【夜海】    時間: 4-2-2014 21:55
已經加入既玩家同新加入既玩家,請將同城頻轉做香港!
方便大家吹水
作者: 小鬼長大了    時間: 4-2-2014 23:18
國服---超級網通   獨步江湖SER
歡迎仍然對天龍有一份執着既你
作者: 大玉子    時間: 5-2-2014 02:31
入左
作者: aT_one    時間: 5-2-2014 21:08
回復 4# 大玉子

你咩名
作者: 278648    時間: 6-2-2014 00:14
想問下國服 類似鈦金卡 玉卡個d 邊度收?淘寶有得買?
作者: 大玉子    時間: 6-2-2014 02:35
入左
大玉子 發表於 5-2-2014 02:31

慕容劍
作者: 大玉子    時間: 6-2-2014 02:38
如果差唔多錢玩   我情願玩國服   起碼大陸玩家比香港玩家好   香港等汁
作者: hoyin1022    時間: 6-2-2014 16:35
國服 組人刷野又易 好似我E+味入點 刷黃龍洞都有人組 慢慢升 感覺好玩好多  活動又多又有機會拎到玄靈
作者: 大玉子    時間: 7-2-2014 07:47
果度4石ac都等於56石價錢   但有人玩
作者: hoho0706    時間: 11-2-2014 18:08
有冇人係網通專區既避暑山庄到玩呀? 有既可以PM下我
作者: -堯    時間: 11-2-2014 23:58
獨步江湖放隻102逍遙全4帶3冥晶ac.
有意PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 小鬼長大了    時間: 12-2-2014 16:19

最近有幾位新加入既朋友  (超級網通 獨步江湖)
有D用3-4千蚊收左隻全4 已經好夠玩
有D自己慢慢上石玩生活  
仲有外國住既港人玩家黎左
希望更加多有心既兄弟加入
一齊係國服 獨步江湖依個區
我地港人齊心開創一片天!!
作者: 細魂a0a    時間: 12-2-2014 17:03
最近有幾位新加入既朋友  (超級網通 獨步江湖)
有D用3-4千蚊收左隻全4 已經好夠玩
有D自己慢慢上石玩生活   ...
小鬼長大了 發表於 12-2-2014 16:19

點解入左新人 但WTS GROUP 無人加既
我仲諗住無晒人玩添
作者: qwe428628    時間: 12-2-2014 18:15
岩岩開左AC玩 名冰雪傲云
作者: 小鬼長大了    時間: 13-2-2014 12:04
回復 14# 細魂a0a
原先個個WS GP (shawtyshawty) 一早已經被取代了
依個GP入面太多人都係已離 或者三分鐘熱道走左
依家我地一班仲堅持既玩家已經開了一個新WS GP  依個新GP先日日有人吹水
如果你有KEEP住玩 照計無理由唔知喎
作者: 小鬼長大了    時間: 13-2-2014 12:21

國服港人玩家最新列表:  只收錄最近1星期內都有上線既玩家
排名不分先后 (超級網通  獨步江湖ser)

微楓 69級慕容  (應該係全SER第一60組)
依位玩家一定要介紹下  我玩左8個月國服
佢日日上線  每日上線都企係洛陽同一個地方(地圖右下角落)
佢已經唔係一個玩家咁簡單 佢直頭成為NPC級既存在 (幻戰國說的)

幻神夜 109級逍遙
幻星夜 110級逍遙
幻魅羽  98級逍遙
幻曉雲 102級逍遙
幻戰國 100級慕容
幻冷魂 109級天山
幻羽寒 102級天山  
幻天諾 103級天山

萬能插 102級天龍
放大哥 102級逍遙
Tomo 101級峨嵋
以上三位港人係兄弟 聽講係港服同一個ser黎

英風  95天山  (認識唔多 但幾有心一直堅持住玩)
黑暗    102級丐幫(近期加入既新人  收帳號的)
逍遙賢 100級逍遙(玩左幾個月既玩家 正打算收號) 人在海外
玄武尊者 98級少林 (玩了約一個月  好有心既新手玩家)
小穎      60多級武當(近期加入既新人)
有無六個文字  (近期加入既新人)
冰雪傲云 (近期加入既新人)
凋零 (近期加入既新人)
無崖 (近期加入既新人)
流雲飛 (近期加入既新人)
一生悔恨 (近期加入既新人)
黑冰 (近期加入既新人)
慕容劍 (近期加入既新人)

依幾日都有上線既玩家  如果少左你 你pm我 謝謝
仲有一批上左石既玩家  但有一個月無上線  所以唔寫出黎

版主麻煩係標題寫17樓更新國服港人名單  萬分感謝
作者: 大玉子    時間: 13-2-2014 20:43
香港人開幫
作者: 小鬼長大了    時間: 15-2-2014 15:57
我地近排大部分港人既入左其中一個幫(已約10位UP)
NO:413號 龍嘯天下
依個幫既幫主  叫幻冷媚  係家族既成員之一  不過係國內玩家
副幫主係國內人  之後既內務 工務 弘化等等全部都係副幫既跑商小號.
所以依家個幫 其實已經間接變左我地港人玩家既幫..
如果港人玩家想同一個幫  歡迎加入
獨步江湖SER
作者: 馬拉松好手    時間: 15-2-2014 16:07
心郁郁想玩.......其實有冇人帶下升...........想玩下慕容...喺咪有唐門呢個門派  好想玩國服呀
作者: 小鬼長大了    時間: 15-2-2014 19:53

回復 20# 馬拉松好手
想玩國服  建議你首先調整自己心態
放低自己港服既身分  將自己當係一個新手
重新去細味 體驗天龍
由開ac 跟住任務做  1小時 包你一定40級
跟住掛個全真  刷下棋 1符  去到42級就可以扲50元去地宮
地宮長期有人收費帶升  50元一個鐘    你既國服生活就由此開始
唐門依個門派 瞬間爆發唔錯  我1千毒攻  用進階技能打人一下  最高傷害9w幾
小弟隻唐門分身  只係玩左1個月到  3體4雕  10粒4毒攻only

作者: 馬拉松好手    時間: 15-2-2014 20:39
回復 21# 小鬼長大了
嗯......明白晒....岩岩down緊lu.......要入去睇下物價先.......同埋真喺要準備好多野......岩岩先去注冊個帳號去搵大陸個身份証生成器= =真喺好多野搞
作者: 小鬼長大了    時間: 15-2-2014 20:51
回復 22# 馬拉松好手
老作既身份證 自己要抄番底 改PW用   
物價:  金換元寶  比例1:1左右  
其他野你玩個陣有野唔明  再係群組問  第時拉你入群
作者: 馬拉松好手    時間: 15-2-2014 20:58
回復 23# 小鬼長大了
老作- - 唔得囉.........試過好多  要18 位......后尾上網搵生成器...我有影低講真....要入去睇下物價先.....因為我喺小本玩家....再放太多錢要諗下...又或者玩國服可以再激起玩天龍0既熱情多謝提供咁多有用資料
作者: 小鬼長大了    時間: 15-2-2014 21:50
回復 24# 馬拉松好手
小弟依家每日2隻號刷7燕同小票 箱子 星星等等  
神兵符3級20元一個   小票D碎留番自己合
1級布銀20金到 2級100金  
擊石30元 暴破石10元 御石5元
垃圾套5金 魂冰2-3元到  
合符35金    大號就刷12人  大票等等副本
平均一個星期賣一次副本產物  大約都有千幾元寶入袋(未計跑商)
因為金換比率係1比1  所以D金好值錢  
就係依3日  刷大票小票都草左7個低合符  200幾金了
神兵符3級20元一个 賣左800幾元等等
作者: 馬拉松好手    時間: 17-2-2014 20:41

= = 我想問有冇多開器........玩緊港服雙開   就開唔到國服    岩岩入左去玩.......真喺好唔同同港服........佢地唔明我講咩......好多地檔仲放門套- -.....不過真喺好熱鬧
作者: v1nc3n7w0ng    時間: 18-2-2014 00:58
國服港人玩家最新列表:  只收錄最近1星期內都有上線既玩家
排名不分先后 (超級網通  獨步江湖ser)

幻神夜  ...
小鬼長大了 發表於 13-2-2014 12:21

今天突然興致一起就來這看看。

結果看到這帖子, 搞得我很心動。

我是兩三年前玩的 當初只玩到80多=   =

現在改變了好多,估計要重新適應,。
作者: 心隨風去    時間: 18-2-2014 01:34
去國服睇下d輕功動作 好似條蝦條咁-,-
作者: 小鬼長大了    時間: 18-2-2014 09:50
回復 26# 馬拉松好手
我開國服 上唔到港服 話AC被人停權
而且 當我完全投入左國服后
再上港服  個種冷清感
同埋 遊戲既運作水平(蛋,輪)
個落差感 令我放棄港服
作者: 小鬼長大了    時間: 18-2-2014 09:53

回復 27# v1nc3n7w0ng
其實 我地想招人去國服玩  並無任何目的 亦都唔係話 介紹一個人去國服 我地有介紹費
完全係無  只要有心既玩家加入 有遊戲上既唔明 唔識 我地都會不厭其煩咁盡量解答
只係一顆好單純既心  想召集港人係國服依個地方  開創一片天  
我成日都講 無話邊個話唔話事 或姐做大佬  我同一班朋友既目的好簡單  就係做一個領頭羊
將我地國服既經驗 感受 完完全全咁真實分享出黎   希望吸引到一班仲有心既港人黎國服
如果你地某d人有能力上到56石  有魄力將我地港人完全聚埋做一個大勢力  我真係無限支持的
最緊要係繼續追尋自己既天龍夢
作者: 小鬼長大了    時間: 18-2-2014 09:58
回復 28# 心隨風去
每隻game總有d地方令人唔滿意  輕功之類依d  本人覺得可以忽視
作者: 馬拉松好手    時間: 18-2-2014 11:02
回復 29# 小鬼長大了

停權= =....咁我又未試過  我尋晚喺先開二個港.....入國就唔得.....咁我就熄一個港....入國再用港多開器開第二個港  ...但冇耐第二個港彈左  >_<同埋行街買野算喺玩國服一個大問題睇到眼都花.....玩左二個鐘升到15 級咋  一味做門任都唔知做咩好.......好迷茫....可能唔太慣咁多人
作者: 馬拉松好手    時間: 18-2-2014 12:40
......真喺乜都由0 開始.......暈......冇金好難搞...有冇幫會推介
作者: 小鬼長大了    時間: 18-2-2014 13:05
回復 33# 馬拉松好手
你開左AC 一開始跟住做任 照計10分鐘就已經10級 跟住比你入門派既
10級之後 你去洛陽中間搵個個周天師 會有一糸列任務
好快就30級  之後會有一糸列(單人刷棋 單人刷小 單人刷反 單人刷3環) 你開雙經刷
30幾級勁多經  好快就40級了
我第一次去國服都好唔慣  因為實在太多擺檔 真係睇到眼都花...我明依種心情..
作者: 小鬼長大了    時間: 18-2-2014 13:08
回復 33# 馬拉松好手
413號幫   龍嘯天下  
入面有10幾位港人
由於太多港人想同一個幫  所以都入曬依個幫
作者: 馬拉松好手    時間: 18-2-2014 13:49
嗯...太好啦   退人地幫聽日入你地先  我冇做任- - 一開始我就喺無量山打怪 跟住10 級狂做門任....今日打棋又有人帶...完全唔駛自己打又幾好喎......國服d人都幾好  依家23 級= =講真要慢慢玩.....狂沖都冇用...好多野喺預料之外
作者: 馬拉松好手    時間: 18-2-2014 14:14
..........大鑊 = =我搵個身份喺唔夠18 歲......卦左三個鐘話我沉迷= =唔俾我做任....收益減半......又改唔到身份証......今次我死喇...又重玩過= =
作者: 小鬼長大了    時間: 18-2-2014 16:08
回復 37# 馬拉松好手
依個情況好似可以改  係防沉迷個道  但我唔係太識  我今晚幫你問問人..
作者: 馬拉松好手    時間: 18-2-2014 16:12
= = 已經再玩一個....跟你方法快好多  新ac已經32 級了   thx 依家去入幫
作者: 不敢    時間: 19-2-2014 02:24
dwon左
作者: 不敢    時間: 19-2-2014 02:59
唐門潛能+咩
作者: 小鬼長大了    時間: 19-2-2014 11:42
回復 41# 不敢
唐門一體55血  特點係高會心   其他門派既會心爆擊係X2  但唐門係2.5
即係:
其他門派:打人4W 會心8W
唐門:打人4W 會心10W
加上唐門有放大狀態  10秒內 所有技能放大110%
如果全4石唐門計  一下進階 隨時爆人20幾W血  
本人隻唐門號  只有1千毒攻  
但用進階技能打人  放大 進階 爆會心 最高可達9W幾
但唔係次次都爆到  一般打到3-4W  會心先有9W幾
官方定位  唐門係瞬間爆發秒杀門派
作者: 小鬼長大了    時間: 19-2-2014 12:12
$500港幣體驗價出售 國服 超級網通 獨步江湖 99級唐門號  
有意請點入以下網  並pm我 謝謝
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
作者: 不敢    時間: 19-2-2014 15:31
你潛能+咩
作者: 不敢    時間: 19-2-2014 15:38
回復 43# 小鬼長大了

有意
作者: 小鬼長大了    時間: 19-2-2014 17:44
回復 45# 不敢
全體力
作者: 不敢    時間: 19-2-2014 17:53
有意收你ac pm唔到
作者: 不敢    時間: 19-2-2014 17:57
有意收你ac pm唔到
作者: 小鬼長大了    時間: 19-2-2014 18:00
回復 48# 不敢
我比左PM你 收唔收到?  我人不在香港 如果真心收 起碼都幾日后先易到
作者: 不敢    時間: 19-2-2014 18:41
收到不過應唔到有冇whatsapp
作者: 小鬼長大了    時間: 19-2-2014 18:56
回復 50# 不敢
我PM比我WS你  你WS我個陣 請講明係樂古收唐門號 THX
作者: 474000790    時間: 20-2-2014 19:40
我前日玩緊
叫史迪囝
玩緊獨步江湖個服
我想問下有無外掛打怪
同埋買4級石去玩家到買應該搵邊個
作者: 小鬼長大了    時間: 21-2-2014 10:51
回復 52# 474000790
遊戲上是有掛的  如果想買掛  你係遊戲上搵我  
我有朋友賣掛的  佢自己都用左快半年  
如果你有需要既  我幫你搵佢 你地再傾
另外  買石問題  基本D石係元寶店買就得
有時有玩家話咩380元寶一粒  依D都OK  但最方便就係元寶店買
自己又可以提升VIP等級
作者: stagechu    時間: 24-2-2014 14:06
我想買個掛
作者: 細魂a0a    時間: 24-2-2014 16:55
想玩番但係.. 個掛我唔見左 有無得問人拎番

我係緣逍遙
作者: 墨子染    時間: 24-2-2014 19:43
岩岩開始玩
得30幾lv
可唔可以入你地個幫到嫁0.0
作者: aT_one    時間: 24-2-2014 20:44
買掛上淘寶買莫愁吧 全面D 咩有都
作者: aT_one    時間: 24-2-2014 20:44
回復 56# 墨子染

咩名  申413幫ok
作者: stagechu    時間: 24-2-2014 21:25
我都玩緊叫〥﹍紫龍 33LV可入幫?
作者: 墨子染    時間: 24-2-2014 21:45
回復 58# aT_one

靜夜絲 xd 申左但拒左=3=
作者: 小鬼長大了    時間: 25-2-2014 22:11
回復 55# 細魂a0a
我自己用緊莫愁  但有好多人用緊至尊寶
你玩番問下佢地 睇下方唔方便SEND番比你
作者: 小鬼長大了    時間: 25-2-2014 22:13
回復 54# stagechu
你叫咩名? 玩左大約幾耐到?
如果係新手  建議唔洗咁急買掛住  玩番一排先
或者你可以係群道問問 因為有朋友出售掛
作者: 小鬼長大了    時間: 25-2-2014 22:16
回復 56# 墨子染
歡迎新人加入
想入幫
夜晚可以搵幻星夜  幻戰國 幻神夜等人  基本夜晚一定人在
因為個幫其實唔係我地港人開的
係大陸人既  不過佢就係跑商 唔理個幫
比我一班港人入曬去  依家變左我地港人幫咁
作者: 小鬼長大了    時間: 25-2-2014 22:19
回復 59# stagechu
任何港人玩家  唔理幾多LV 我地都完全歡迎
請申請 413號 龍嘯天下
申幫前 先搵港人玩家 講番自己係HK人先
夜晚請搵幻星夜 幻戰國
凌晨搵幻天諾  微楓
早上/下午搵幻神夜
作者: 細魂a0a    時間: 26-2-2014 19:24
回復  細魂a0a
我自己用緊莫愁  但有好多人用緊至尊寶
你玩番問下佢地 睇下方唔方便SEND番比你 ...
小鬼長大了 發表於 25-2-2014 22:11

依間婆婆佢地仲有無玩
好耐無見佢地
=============
嗯嗯唔知問番果個人拎唔拎得番
之前洗左機BACKUP唔到
作者: 小鬼長大了    時間: 26-2-2014 19:35
回復 65# 細魂a0a
日日上緊阿 婆婆改名做 幻戰國了
作者: 天龍人仔    時間: 27-2-2014 02:16
搞到心郁郁想玩番   但系又要番工
作者: 小鬼長大了    時間: 27-2-2014 13:51
回復 67# 天龍人仔
我地一班玩家 10個 有7個都番工 夜晚先ON
無番工點有錢上石
作者: 胖虎﹍    時間: 27-2-2014 17:47
請問點先轉到天空視角...
作者: 小鬼長大了    時間: 27-2-2014 18:13
回復 69# 胖虎﹍
如果太近 按照番樂古資料庫個道改番視覺
同埋唔好點  經典視距

作者: 胖虎﹍    時間: 27-2-2014 18:43
唔該你~
作者: 大玉子    時間: 27-2-2014 19:09
婆婆竟係雪衣個幫    國服都撞到
作者: katsun0518    時間: 27-2-2014 20:41
新人加入 紫夜愁
作者: 天龍人仔    時間: 27-2-2014 23:35
回復 68# 小鬼長大了

81lv   但係用咩掛or答題器?
作者: vvwanvv    時間: 2-3-2014 20:45
我想問各位 國服買點係咪係淘寶買最抵? 買掛又係邊到買?
作者: g14839679    時間: 2-3-2014 20:51
回復 75# vvwanvv

買掛既話上淘寶搜“莫愁”,每個月40蚊單開掛,雙開既話60蚊,呢個係最多人用既掛,入點既話港人係淘寶入點係最方便既,不過我就中意去官網買,去左深圳中國銀行開左戶口,入左人仔入去。
作者: g14839679    時間: 2-3-2014 20:53
大家加油~~~,我係國服玩左快2年,當時港服無曬人,於是就去左國服玩,國服人多打交都好激情,每個星期城戰既時候最激情,指揮係YY度放戈D戰歌。-。-打起交上黎好好玩,
作者: vvwanvv    時間: 2-3-2014 21:00
YY係咪姐係類似skype?
作者: vvwanvv    時間: 2-3-2014 21:06
個掛呢用法簡唔簡單?
作者: 大玉子    時間: 10-3-2014 08:12
4月又話重組天外   又話取消天外
作者: 314115359    時間: 16-3-2014 09:30
求帶升,心郁郁想玩
作者: 20110213529    時間: 16-3-2014 13:15
玩左2個星期唐門,90lv,除左係打怪樣衰d,其實呢個新門派幾好
作者: jsc8i46m    時間: 20-3-2014 22:42
比個暢遊+玩死,,,我個VIP7 ACC 用唔到..要重玩.....

我在獨步江湖開了另一個ACC...黃大仙..明天再上/..
一切由1級開始
作者: 龍伯    時間: 22-3-2014 18:11
我又加入,你地係咪全部都玩獨步江湖?@@  
樓主都係?
我角色名叫:小林夜鴛   岩岩開角 見到我回復既加我呀><
想同香港人玩,多d親切感,搵番以前既感覺
作者: cool2617    時間: 22-3-2014 20:51
我都有心玩番..只可惜港服好冷清..你地係咪玩獨步江湖? 我想確認左先開角.
作者: 龍伯    時間: 23-3-2014 15:53

回復 85# cool2617

是,我都係尋日先入左群十幾lv咋,一齊升

你係同城頻轉香港發言,就有港人邀你入群架啦
作者: 維基解密    時間: 24-3-2014 12:10
80LV用咩門套好
作者: 大玉子    時間: 24-3-2014 12:17
官方公告冇世族
作者: 蘭鈴    時間: 24-3-2014 15:50
回復 87# luckz

*為助版面整潔及公平,主版仍不允許買賣號。
作者: 忽蘭基    時間: 24-3-2014 16:57
國服---超級網通   獨步江湖SER
歡迎仍然對天龍有一份執着既你
小鬼長大了 發表於 4-2-2014 23:18

可晤可以比你既聯絡方法我?
最好系whatsapp
作者: 小鬼長大了    時間: 24-3-2014 18:26
回復 90# 忽蘭基
開左AC GAME上加入左一齊玩先  熟絡左可以再入WHATSAPP群
不過其實我地玩家都係GAME上交流  因為各有各忙
D WHATSAPP群基本無人講野
作者: 忽蘭基    時間: 24-3-2014 22:14
回復  忽蘭基
開左AC GAME上加入左一齊玩先  熟絡左可以再入WHATSAPP群
不過其實我地玩家都係GAME上交流   ...
小鬼長大了 發表於 24-3-2014 18:26

我有嘢想同你講,係到講唔方便
作者: 小鬼長大了    時間: 25-3-2014 10:14
回復 92# 忽蘭基
請PM傾   如果唔夠等級  留底你名  我密你傾
恕日直言 日日都話有玩家想玩國服 希望得到幫助
但到最尾有幾多人真心玩得耐  就見仁見志
所以你最少開左AC 係GAME上密我地  入左群先  有野唔明我地一定會解答
我成日都話 玩得國服既港人  大家都係平等  唔會話有分''大佬'' ''小弟''之類
我係樂古開貼  指在分享國服經驗   真正要玩  都係大家一齊玩

你夜晚搵 110級逍遙 幻星夜  100級慕容 幻戰國  傾左入港人群先
作者: 蘭鈴    時間: 25-3-2014 12:17
回復 93# leo3427

作者: 蘭鈴    時間: 25-3-2014 12:18
回復 94# 小鬼長大了

作者: 忽蘭基    時間: 25-3-2014 17:08
回復  忽蘭基
請PM傾   如果唔夠等級  留底你名  我密你傾
恕日直言 日日都話有玩家想玩國服 希望得到幫助 ...
小鬼長大了 發表於 25-3-2014 10:14

明白!!
作者: 大玉子    時間: 26-3-2014 12:59
呢排莫愁攪咩  成日開唔到
作者: Xpeter仔X    時間: 26-3-2014 19:40
呢排莫愁攪咩  成日開唔到
大玉子 發表於 26-3-2014 12:59

我都用唔到.. 話咩認證超時..
作者: 大玉子    時間: 27-3-2014 08:38
聽星夜講   莫愁而家免費中   多人用要等
作者: ~小南~    時間: 27-3-2014 14:19
聽星夜講   莫愁而家免費中   多人用要等
大玉子 發表於 27-3-2014 08:38

但不透丫婆佢地用到。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2