樂古Nakuz

標題: [平反post] 國服分享第二回---淺醉江月焦點人物屬性圖 [打印本頁]

作者: 浪跡天涯002    時間: 23-5-2015 23:57
標題: [平反post] 國服分享第二回---淺醉江月焦點人物屬性圖

是咁的,早前開左個帖關於國服既體驗分享。
有鑑於BDUCK早前一個屬性圖既分享POST已經過時,所以依家藉此更新一下淺醉江月各焦點港服玩家既屬性圖。

依家分別有以下既角色屬性圖。

天諾【逍遙】【6石】【三重樓】

傲飛【逍遙】【5石】【重樓肩】

秋凌月【武當】【6石】【雙重樓】

秋凌傷【天龍】【6石】【真重樓肩】

月桐【峨嵋】【全5帶6體】【重樓肩】【創幫幫主】【版主蘭鈴】

秋凌慯【星宿】【全5帶6】【重樓肩】

秋凌風【星宿】【6石】【三重樓】【現任幫主】【本區評分第一】

秋凌曦【峨嵋】【5石】【重樓肩】

==============================================
作者按:慢慢會更新更多屬性圖分享下比大家。
以前我仲有玩天龍果陣,有5000屬已經係一件好癲既事。依家見到有成萬屬攻既人真係開左眼界lol
歡迎各位淺醉人見到呢個POST如果都希望分享你地屬性圖出黎的話就PM比圖我。
作者: 紫逗逗    時間: 24-5-2015 00:03
請問這3人是否都會跟隨秋凌風去薛慕華
作者: TheSpeed    時間: 24-5-2015 01:52
請問這3人是否都會跟隨秋凌風去薛慕華
紫逗逗 發表於 24-5-2015 00:03

無人講過會去 謝謝
作者: 新x手    時間: 24-5-2015 04:22

請問你地幫多唔多人放7-8星極品裝 大概幾錢收到8星裝,我見好多人都有好靚ge裝 但我見唔到有人放,你地點收ga,想換左套裝,有錢都收唔到 好頭痕...呀 而家裝備評分先得戈17萬
作者: lokzero    時間: 24-5-2015 06:15
整自制@@ 而家幫入面都有唔少人開始整~
不過其實 多D留意下錢莊寄售個到同喇叭 都唔難收到靚既裝
同埋留意下幫頻啦 大家如果見到有又靚又抵既裝都會叫人快D去收HAHA
作者: TheSpeed    時間: 24-5-2015 09:22

我隻人好似唔係好適合出現 屬性相差好遠下

請問你地幫多唔多人放7-8星極品裝 大概幾錢收到8星裝,我見好多人都有好靚ge裝 但我見唔到有人放,你地點收ga ...
新x手 發表於 24-5-2015 04:22

如果好賭可以博下  我一晚整4隻號有至少1件7星
作者: slybob    時間: 24-5-2015 17:13
天諾同秋凌月粒重樓玉/鏈係收番來就有?

其實如果國服有人放一隻帶(重樓肩以外)的重樓的AC
我都有D興趣想玩
作者: matt217    時間: 24-5-2015 20:41
D重樓AC 9成係哂我手 都有隻未放 叫風云洛洛 重介EM 60000人仔
作者: matt217    時間: 24-5-2015 20:42
   紫逗逗 我想講凌月係我分身
作者: matt217    時間: 24-5-2015 20:44
   天諾逍遙係早2日 我同天諾 一人一半 12W人仔收回來  ,  秋凌傷真重樓天龍係我剛收比我細佬玩的
作者: 浪跡天涯002    時間: 24-5-2015 21:06
回復 8# matt217

仲唔快D領曬出黎做展覽
作者: 無敵夜曲    時間: 5-6-2015 16:04
強大是金錢
作者: 莫菁兒    時間: 11-6-2015 21:41
天涯兄~~~~
long time no c~~
作者: TheSpeed    時間: 12-6-2015 11:35

早排轉番玩天山 血量有待改善
作者: 浪跡天涯002    時間: 12-6-2015 12:56
回復 13# 莫菁兒

莫兄~依家D舊活躍會員可能真係得番你一個留意樂古炸@_
作者: 浪跡天涯002    時間: 12-6-2015 12:57
回復 14# TheSpeed

你真係將雲坑未改好既野改左好多⋯吾經吾覺已經過萬屬lol
作者: nok99    時間: 12-6-2015 17:25
頂你 我係啊鬼呀 你又話番黎既?
做乜依家又賣號
唔玩喇?
覺得好多人都走左- -
作者: everlove123    時間: 12-6-2015 21:17

作者: 浪跡天涯002    時間: 12-6-2015 21:48
回復 17# nok99

最近都要考試,呢期比較忙。襯合區前賣號,睇下遲D可吾可以收番隻爆心修既AC再玩番。
作者: 浪跡天涯002    時間: 12-6-2015 21:48
回復 18# everlove123

你係-.-?
作者: kingkingjai    時間: 12-6-2015 21:54
有無d1000樓下ac放?
作者: 浪跡天涯002    時間: 12-6-2015 22:09
回復 21# kingkingjai

你可以上CYG望望
作者: 賜座男    時間: 13-6-2015 13:51
7M幾命中 LOL
真係大開眼界
作者: kingkingjai    時間: 13-6-2015 18:57
回復 22# 浪跡天涯002

無信用卡可以點收??
作者: 浪跡天涯002    時間: 14-6-2015 14:24
回復 24# kingkingjai

唔怕,淺醉入面有位幫手代充既朋友。如果你有睇岩既AC,可以去蘭鈴個POST度留言搵人代充的。
作者: kingkingjai    時間: 14-6-2015 14:42
禁好?唔該你!! :handshake:
作者: ヾ辰風×    時間: 15-6-2015 20:50
早排轉番玩天山 血量有待改善
TheSpeed 發表於 12-6-2015 11:35

轉左玩國服:o
作者: TheSpeed    時間: 16-6-2015 17:41
轉左玩國服
ヾ辰風× 發表於 15-6-2015 20:50

ys 一齊黎玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2