樂古Nakuz

標題: 北喬峰 ZERO 公然講大話﹗以為無人信我地? [打印本頁]

作者: 慕容冰    時間: 9-6-2015 15:41
標題: 北喬峰 ZERO 公然講大話﹗以為無人信我地?

北喬峰 ZERO 公然講大話﹗以為無人信我地?
學埋白米鷹王啲野,輸左俾我地唔認數,到有片段公開就搬龍門。
作者: milovelky    時間: 9-6-2015 17:04
留名食花生
作者: 是否很驚訝    時間: 9-6-2015 23:05
其實來龍去脈是點 跟唔上
作者: 慕容冰    時間: 10-6-2015 13:21
其實來龍去脈是點 跟唔上
是否很驚訝 發表於 9-6-2015 23:05

留意喇叭內容,ZERO輸左俾我地之後,以為無人知,就爆喇叭話我地根本無贏到佢,扮理直氣壯咁叫我地睇返幫頻究竟有無出過佢頻,咁梗喺有喇@@佢以為爆個喇叭就無人信我地,學埋白米鷹王啲野。
作者: 厚面皮    時間: 11-6-2015 10:20
就算全SER都知佢輸左 你又唔會勁D

交 依然係繼續日日打 其實又有咩分別

爽 得你(或者你盟)會爽 其他人(包括你對家/和平玩家)根本唔想理你

結論:俾你成功爭取到佢認自己輸 其實個世界都唔會變

佢認左輸 你係咪以後唔打佢地? 一定唔係啦

打交贏左 自己心裡爽左咪算囉 其實無人會同你一齊爽
作者: 水哥﹏    時間: 11-6-2015 12:15
條垃圾不嬲都係咁 全天龍第一智將Zero
作者: 我是gm    時間: 11-6-2015 17:26
就算全SER都知佢輸左 你又唔會勁D

交 依然係繼續日日打 其實又有咩分別

爽 得你(或者你盟)會爽  ...
厚面皮 發表於 11-6-2015 10:20

天龍入面得1%的人喺用你呢種心態打機

其他人? 打贏人就話人地垃圾(自己講完就100%當左喺真咁)

比人殺完又會嬲到爆青筋

之後就喇叭鬧來鬧去 人身攻擊
咁多年都唔會悶的

天龍99%玩家特色
作者: wongwingjohn    時間: 8-8-2015 13:34
留名食花生
作者: wongwingjohn    時間: 17-8-2015 16:25
食花生 但唔知up乜

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2