樂古Nakuz

標題: 貼出你的SDGO ID在樂古SD板永遠留名 [打印本頁]

作者: bevisyin    時間: 31-7-2015 03:14
標題: 貼出你的SDGO ID在樂古SD板永遠留名

SDGO ID: bevis
開始SD生涯:開服7月中玩
喜歡機體:AGE-2全系列/自由/00/Z/F91

已最後一次用AGE-2結束我SD生涯 已經滿足
大家有緣再見
[youtube]aY7NJEiyQ64[/youtube]

作者: 舞動神經    時間: 31-7-2015 05:53
SDGO ID:舞動神經
開始SD生涯:我他媽忘記了 不過算很早期
喜歡機體:AS Z / S獨角獸NTD/ S剪 骷髏X2

期待SDC服/SD2是否能帶來新衝擊 有相關消息請務必PM

作者: hkkoko    時間: 31-7-2015 07:20
SDGO ID: 0M0K0
SD生涯: 出天意果日 ~ G改前一日
喜歡機體: 艾比安 . 座天二號機 , 紅迷 , X1FC

玩艾比安玩到上公告...算係咁啦
作者: andyyimcf    時間: 31-7-2015 11:18
SDGO ID: amdyyimcf
SD生涯: 開服到NOW
喜歡機體: F91 百式 age1白狼

GOnline 2015-07-31 11-01-57-616.jpg (377.26 KB, 下載次數: 19)

GOnline 2015-07-31 11-01-57-616.jpg

GOnline 2015-07-31 11-07-41-799.jpg (415.19 KB, 下載次數: 13)

GOnline 2015-07-31 11-07-41-799.jpg

GOnline 2015-07-31 11-08-00-647.jpg (395.24 KB, 下載次數: 17)

GOnline 2015-07-31 11-08-00-647.jpg

GOnline 2015-07-31 11-08-12-747.jpg (424.95 KB, 下載次數: 20)

GOnline 2015-07-31 11-08-12-747.jpg

GOnline 2015-07-31 11-08-18-863.jpg (422.52 KB, 下載次數: 22)

GOnline 2015-07-31 11-08-18-863.jpg

GOnline 2015-07-31 11-08-24-447.jpg (416.11 KB, 下載次數: 16)

GOnline 2015-07-31 11-08-24-447.jpg

GOnline 2015-07-31 11-08-47-150.jpg (419.64 KB, 下載次數: 18)

GOnline 2015-07-31 11-08-47-150.jpg

作者: 亞瑟姆    時間: 31-7-2015 11:27

SDGO ID:奏聖葬送曲
SD生涯:2012年11月 ~ 2015年4月
喜歡機體:覺醒神角、薯條女神、Hi-ν、福利蛋、AGE-2SP

萬年少尉,長期潛水,挽既唔係技術而係改副官。

永遠都打唔贏既蛋散,而我對佢有過份執♂著。

作者: cillian13    時間: 31-7-2015 11:54
SDGO ID: cillian
開始SD生涯:公測第一日就玩
喜歡機體:開服果陣最鐘意用圖中果部,所以執都用依部做後既機

作者: fung307    時間: 31-7-2015 12:38

SDGO ID: fung307
開始SD生涯: 開服後2星期
喜歡機體:如圖

小感想:平時玩開創造模式少玩對戰
用GNX時經常賣隊友~深感抱歉

3次元作品分享

作者: 314314a    時間: 31-7-2015 13:16
SDGO ID: 314
開始SD生涯:開服6月初
喜歡機體:NTD/熾天/JZ/克蚊/CR9

作者: Celestian    時間: 31-7-2015 13:29
SDGO ID: Celestian
開始SD生涯: 陸服公測時開始玩陸服 三年前既冬天開始轉玩港服
喜歡機體: 觀星、路亞茲魯、自由、F91、流星自由、炮西、強化ZZ

玩左咁多年我都係冇乜出息 好廢
希望大家keep住contact 係whatsapp group得閒約出黎
作者: SDharry    時間: 31-7-2015 13:31
SDGO ID: sdheat
開始SD生涯:開服9月
喜歡機體:百式/獨角/AR G3/實彈肥德

AR G3.png (321.3 KB, 下載次數: 15)

AR G3.png

作者: wl2885293    時間: 31-7-2015 13:50

SDGO ID: 涼颸颯然
開始SD生涯:開服7月中玩
喜歡機體:命運高達, 仲有第一版既果6部

差不多從開服玩到今天,公會也加入過好几個,最後還是自己創了一個,感激所有和我在SD高達中有緣相遇的人,能夠在千百萬人口中~~
特別嗚謝:舞動神經 教我收衝(等我可以多樣無聊野玩0口0"), CR9 , x雪風x , 我報警喔 ,  梨露毛化西巧臭哎 , 消費炮 , 乂杰少乂 , 星卍晴 (以前成日一齊玩到好夜) .
還有一班係後期陪絆直到汁粒既戰友!:亞爾文 , MajestyX , Carbon , 993388 , 明萌 , naves , 還有太多就不一一道謝,請見諒!

作者: wl02069370    時間: 31-7-2015 14:10
最後先睇冇影到- -

最後大合照~!

最後大合照~!

作者: dragoonkwok    時間: 31-7-2015 14:10

角飾: 龍騎士K
軍階: 雙星少將
屬性: 中遠距離導彈倒地炮射擊系
主打位置: 中後場炮擊手、抄後特襲隊、老點指揮+吐嘈

參軍日期: 開服後9月尾
參戰日期: 開服後12月尾

退役日期: 2015年7月31日

自帶技能: 手殘模式新人類覺醒、新人類索敵警示求援洗版、極限距離導彈屈射、跳射超視倒地炮、全彈型SP陷阱

特殊技能: LAG神覺醒模式

特殊興趣: 機體收集
機庫總頁數: 156頁、機體收集率98%

近距離武器: 屠龍聖劍連擊(被動模式)
中距離武器: 屈機導彈爆擊、手指抽筋連射式光速槍、半手瞄爆傷火箭炮
遠距離武器: 盲射式超視倒地炮

必殺技武器: 全彈型必殺(半被動模式)

特殊裝備: 錢七PC、1000M HKBN光殲網絡、1GB光殲卡

特別嗚謝: 曾經幫手一齊刷任務圖紙的隊友、雙經的卡手、隊友......

關服~機庫留影! 愛機~晒你個冷!!

作者: Free殺    時間: 31-7-2015 14:11
SDGO ID: Free殺
開始SD生涯:大概六年前
喜歡機體:劍z,ntd,多3,無正,命運,金天,正義女神,自由,type e, f91

最後一日同到心目中劍z帝iopac玩123,無憾了

作者: pp382293    時間: 31-7-2015 14:21
SDGO ID: 993388
開始SD生涯:開服幾個月之後開始玩
喜歡機體:Z覺醒,再生,hi-v,同一大堆c機同b機
多謝曬一直陪我的朋友,特別係亞爾文 ,同公會的各位
人名太多就唔一個個講啦

作者: hugoka    時間: 31-7-2015 14:26

IJ

bandicam 2015-07-31 14-25-08-250.jpg (156.07 KB, 下載次數: 15)

bandicam 2015-07-31 14-25-08-250.jpg

作者: timofy    時間: 31-7-2015 14:36

SDGO ID: VictorEX(同Fd一齊嘅帳) ;timofy(原帳)
開始SD生涯: 開服後嘅12月
喜歡機體:
KBall (第一隻亦都係唯一一隻真EX嘅機)
肥仔機(係出00果陣已經好鍾意佢<3)
HWS
V2AB
熊叔
br Gp02a
All F91
X1 Full Cloth
SS 毀 (好硬好爽XD)
S 鳳凰
S 路亞
暗物
多謝曬一直陪我嘅朋友,特別係98765498(賣帳前),同公會的各位
我特別想認番: Xx樂樂xX, LY1128, 好想認番佢地但佢地又唔上線~_~

附上最後一次A+的相

最後一場的相

愛機的A+相

修理機也A+

作者: zeros2000    時間: 31-7-2015 14:41
ID:下圖
開服12月開始
喜歡機體:XXXG-OOWO,RGM-96X,MSN-04
GUNDAM由細睇到,又買唔少唔多既產品但唔會自認高達迷
幾年前知道佢有港服本身無諗住玩,但係同學影響下開始玩
不過玩左3年半年左右開始無咩點玩

鐘意既機其中之一,塗裝CROSSOVER某80年代寫實機械人動畫既配色

作者: 886lkhboy    時間: 31-7-2015 14:45

SDGO ID: Colin哥
開始SD生涯:中三開始玩,好似係重裝EW岩出果時
喜歡機體:突自/GP02A(第一隻係蛋機抽到既低機率機,陪足我5年半

最後都用突自結束,再見了,我的童年回憶
我去到第二D GAME都會改番一樣名,大家見到就打個招呼啦@@

作者: chingyu0703    時間: 31-7-2015 14:55

SDGO ID:ffffffff 梁產型振奮英式高
開始SD生涯:2009年6月
喜歡機體:無正/z/尚布羅

細過因為seed-d令我鐘意高達,見到有高達game即刻玩
我之後會GTA5 同Gundam online steam:wongchingyu0028 有興趣加我

作者: calvin3825    時間: 31-7-2015 14:57
[color=Black]SDGO ID : Turtle38

關服前軍階 : 少校二級

SD生涯 : 開服到而家 (大約小四到中六)

常玩機體 : 真劉備、蒼藍2、戰國紅迷、GNXIV

[color=Blue]感想 : 超級唔捨得。記得小學開始留意呢隻GAME,上網DOWN完又整一大輪先玩到。好啦,終於玩到,玩任務成日雷隊友,又唔敢上對戰頻,但已經玩得好開心。(又記得中學考試前都會打SD減下壓,打到俾呀媽鬧都要打)。之後砌左隻重砲EW,幫我過左好多關,隻野夠勁於是同人對戰。不過,始終唔夠人打,轉戰BC、AC場,就係咁一直狂打AC。打左咁耐SD我當然有玩其他GAME,例如PAD、CSO、手機APPS等等,但始終放唔低SD。我發覺玩SD比其他GAME更開心,尤其見住D KILL一路上、斬人、玩MCA、甩刀、甩彈等等,呢D都好爽,亦有份成功感。可能我講得太誇張,但係SD除左係一個遊戲,更可以話係我既朋友,一個老朋友,而家,佢要離我而去,我可能以後都冇得再玩SD,但SD永遠會留係我心入面。多謝呢位朋友陪住我成長,你關服既同時,我都大個仔,再見鳥SD :')
作者: alvinvin    時間: 31-7-2015 14:59

SDGO ID : 亞爾文
生涯 : 開服後, 天意出之前
愛機 : 易大師積根, BD 123, mk2, FA mk2, 轟大帝, 天翔龍, F91 Imagine

留下只有思念
有緣再見

作者: CEMA    時間: 31-7-2015 16:07
SDGO ID:艾奴拿多
開始SD生涯:2010年聖誕-至今2015
曾經被叫做NTD帝,因為我打了1萬場
喜歡機體:獨角獸高達(ALL 白)

作者: 王仔飯    時間: 31-7-2015 16:08
SDGO ID: 王者飯仔太脛
開始SD生涯:開服到完結
喜歡機體:馬渣/沙煞比/力D/百式改/智天/F91/S女妖+SR女妖
感想:多謝SD比左不少的快樂我,只少我覺得我投入的時間和金錢是值得的.而且係結束前的比賽入到4強已經萬分感動.各位機師們有緣再見!

作者: HI^^    時間: 31-7-2015 16:41

有2個AC
開始SD生涯:封測至今

第1個:
SDGO ID:紫一
喜歡機體: AS劍Z ,AS金剛石, 艾比安 , +所有可以用黎只一的拳機 >.<
簡介: 紫一 = 只一,顧名思義就是開這AC來玩只一武,應該約玩了過萬場只一了,除了少數真的很強的對手打不過外,基本上實力都算叫OK啦 >.<

第2個:
SDGO ID:圓月彎刀
喜歡機體: BR強人 ,沙米路
記得幾年前和朋友組隊開八門場拳機2 VS 2 ,2隻強人用地雷陣屈機

感想: 不捨得,感激所有陪我玩過只一的朋友 ^__^

作者: Quattre    時間: 31-7-2015 17:01
SDGO ID: sd中一生仔
開始SD生涯: 出00四子抽蛋機時到執
喜歡機體: f91 SZ GP01FB x1改  exiaR2
記得第一部合既S係f91 跟著睇到佢改技後狂玩
初初一直單機SD 玩到比人恥笑槍法神級水平 都唔想放棄SD  
多謝之後同我一齊玩既 由佳 牙琪 97 fok 等
雖然唔係玩得耐 但都多謝你地公會 同你地玩好玩過單機好多
第時有機會一齊再打機

F91 ex!!! (3).jpg (208.17 KB, 下載次數: 12)

F91 ex!!! (3).jpg

作者: owwwned    時間: 31-7-2015 17:22

SDGO ID: 超常現象
開始SD生涯:台服開始玩 港服開就轉左過黎做sp9
喜歡機體:S Zeta | SS DX + G Falcon | AS 百式 | A拜葉特 | BR 最終戰RX78-2 | C 龜霸
太多了......不能盡錄

作者: k84t43.    時間: 31-7-2015 17:53

SDGO ID: tinlap96
生涯:天意出幸蛋
愛機之愛過:天意,WZC,TYPE-D,X異,G3,ZZ,混沌,陸戰,CR狗仔(我既愛不足以接受佢地的戰鬥力)
愛機:X3,F91,X2改,F91 VSBR,AS ZZ,WZ,紅迷改(最愛)最多出場:里歇爾隊長,無咩愛,只因天梯加分多,扣得小

本來中一成班FD玩過下,但我覺得SD KAI無玩,
之後中二重玩,就抽幸蛋中唔到天意,中左X異,
但FD話X異廢,就昆左我用蛋幣抽G3(唯一一次用幣抽普通)
後來知G3(第2多出場)都係虧
第一次亦係最後一次用M買S圖,買左天意點知又係廢...
到神高FAZZ出G圖就停左
中四FD玩又重玩,之後投入過之前,
幾隻GAME都係重玩投入過第一次...估唔到可以賠SD走最後一程
近來玩過新機,新時代機勁舊機一個檔次,唔太想用,都知係時候88,EG暗能,綠獨角,SS星創

第一部S

以前最愛

用黎0技術拎分

最後一場SD

作者: ken88623    時間: 31-7-2015 19:05
name: 拿殊
開服 - last

[youtube]WxXAjH2iEKk&feature=youtu.be[/youtube]

[youtube]aAH1yEwPR6s&feature=youtu.be[/youtube]

[youtube]ajKfRXZTZZE&feature=youtu.be[/youtube]
作者: 大家爸01    時間: 31-7-2015 19:53
SDGO ID: 大家一齊去呀 大家一齊去牙 yiuee (有名的大家哥)
喜歡機體: 完美無限正義高達

作者: henrietta1988    時間: 31-7-2015 19:56

SDGO ID:sinanju1
開始SD生涯:開服玩
喜歡機體:sinanju/unicorn

作者: alan28282000    時間: 31-7-2015 22:51
快樂

作者: leunghoi80    時間: 31-7-2015 23:27
乂皇魂乂
二紅
開服無耐玩

開值得開心就係今年頭放左帳
收2千幾銀

撞到超級熱心SD人 :O)
作者: bob19994    時間: 1-8-2015 00:37
SDGO ID: 靚仔進  (上校)
SD生涯: 開服第一日到 last
喜歡機體: MK2(BS 2號機),Z PLUS ,banshee,FREEDOM,00XN,UNICORN,Z,黑突
作者: zxcvb_963    時間: 1-8-2015 00:51
SDGO ID:0thomas0
開始SD生涯:唔記得 應該玩左4-5年
喜歡機體:所有機體(我就是高達)
作者: o41em064    時間: 1-8-2015 00:54
SDGO ID : Gunf
開始SD生涯 : 出神高到而加
喜歡機體 : 艾比安,SR新安

只一萬歲 (剩係識只一)

作者: 舞動神經    時間: 1-8-2015 01:08
回復 33# leunghoi80

既然賣左 呢個名就唔屬於你架啦
作者: piygnimtik    時間: 1-8-2015 06:44

SDGO ID: deathst(共用)/yipmingk/yiphoeq5(共用)/

開始SD生涯:開服後一兩個月左右玩至到完

喜歡機體:age 1 normail /br神龍/S曉/觀星者/藍迷3型/格魯古古雷射大炮

唔鍾意遇上既機:AS百式/劍Z/AR決鬥/GN-X (謝爾蓋·斯米爾諾夫專用機)

入過既公會:星龍團(好早期既工會,第一次入既公會)/黑暗心靈(fd團)/三國(好似係叫三國,考過牌,但無入)/妖月之宿(無聊自己開...)
/劍八海賊團唔知第幾番隊
/仲有dd公會入過下唔記得左名,好似叫唔知咩月,兩個字

印象深刻既人(好似叫):九個世界旅行者,見親都用v2b
Excl,用房名玩9我,滑步都幾強,街場d人稱之Excl妹
仲有個今年常駐jz場(全武123禁SP閃)既人,成日用GN-XIV/劍Z/F91高達(哈里森專用機),唔記得名
飛一鳥真,沉默寡言
Miceho97,成日鬧9我,話我獨行俠
以上都係真心覺得有實力之人(當然server裏面仲有不少勁人,只係同佢地打既印象唔深)
多謝各位!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

作者: 工口仔    時間: 1-8-2015 08:42

帳號太多只CAP左最齊機果個帳號...你問我CAP得個睇字又唔玩得?
我會答你...行外人識條鐵咩
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 1-8-2015 15:40

等我都湊下熱鬧先
我開過幾個號黎玩,但有入過公會長玩+印象最深既號有三個

開始SD生涯:09年6月左右
喜歡機體:巴庫(磁軌炮裝備)...實在想不出來.......

SDGO ID: sGunGun
曾加入黑暗傳說,神愛廢人1&2
昵個號全部都係舊機.....d s機係普通自由,正義,天意,ew死神,全裝甲zz哥d,見證sdo人流最興旺既2d界面年代
後黎因個名係英文名黎及各種因素冇再用昵個號
昵個號最快樂既時光係黑暗傳說既日子,哥時會戰亂打一通,打完又輸,輸完又打,但好開心

SDGO ID: 熟練的牛騎兵
曾加入Interdependence
開始有d綠螳螂,冰箱哥d大機,主天導彈裝呀,任務系列既jj渣,迪因(克魯澤機),亞布1,甚至玩到最後連突自,無正等當時熱鬥既ss機都有
雖然格同射都麻麻,但用昵個號既時候已經某程度上改善左格鬥無能方面既弊病
哥時最開心既時光係同Sabonisi,乂樞木朱雀乂,miandanq,星乂座等人團練同吹水,哥時真係乜都玩,有次團練玩到悶仲全體大機虐npc
打機係為開心,有你地咁既團友真係好幸福,昵段應該係我sd生涯最開心既日子
無奈後尾我要溫書及其它原因冇上一排,跟住就少人左,最尾解埋團

SDGO ID: 血色綿羊
曾加入 一堆柴
因為騎兵哥個號太型...加上覺得自己技術駕御唔到咁多好機,同埋公會都解左,所以又開個昵個號玩
其實係之前專門開過一個叫不幸同隊的腦殘既號黎玩,專門用拳機黎自我訓練,其實效果都唔錯,但此終都係技術唔入流
綿羊昵個號由於只想著重玩技術,所以印象中都冇乜靚機...好似有部00Q,B機愛用AGE2
身處一堆柴哥段日子最特別係有個FACEBOOK群

到最後尾我又係因考試關係等放棄左一輪,之後對SDO感情都凋淡左,又鐘意左其它Online,跟住就退左sd了

再之後想玩下sd但顯卡早已報銷結果到到731都冇再好好打番場sd了
作者: simon乂ex    時間: 1-8-2015 16:26
再見了sd 不忘這六年時間

作者: starlikos    時間: 1-8-2015 19:42
樓主綠色個戰鬥介面咁似我當年戰紀到整果個既
作者: 卍健卍    時間: 1-8-2015 20:06
ID:kin257
幾個月黎多數在深夜出現既普通中校
7/28-8/1去左旅行
番到黎Server已關
係時候放低了.
作者: david970905    時間: 1-8-2015 20:07

SDGO ID: 港服:心靈炎山/巨手
開始SD生涯:TF->HKF->GF->HF。從台服公測開始玩到港服公測,然後就轉服到港服
喜歡機體:突擊自由/00系列所有高達

PS:心靈炎山此ID在公測開始一直用到港服更新自定蛋、00七劍/G 然後和某人互相借帳試機 第二日就被刪光了機體

巨手原本只是用來合一部突擊自由的帳戶 因為舊帳心靈炎山已廢 就將巨手作為以後的主要帳號
作者: ricko0429    時間: 1-8-2015 21:57
SDGO ID: 自由高達jai
開始SD生涯:好似出勇者高達戈陣
喜歡機體:v2ab,飛翼高達(EW)

作者: leepopo    時間: 2-8-2015 12:32
SDGO ID: 囧人12
開始SD生涯:好似係開SER冇幾耐
喜歡機體:任何可以拎去單刀既機體
作者: henry9207    時間: 2-8-2015 13:37
SDGO ID: pujkthj
開始SD生涯:09年6月
喜歡機體:智天使高達,武裝D型等一切遠距離機體
光狙狙帝,實彈狙帝
大佬:Iopac
最祟拜SD神手:哀歌
師兄:闇剎
support帝:囧人
遠攻帝:ME
拳帝:X10A/MAGEE?
剪帝:Iopac
最強組合(公會):Falcons
最強會戰神手:功夫乂panda
最有米:314/Destiny9
作者: vanderlok    時間: 2-8-2015 14:12

SD 名: LOK008 (一紅星)/ afw
開始SD生涯:開服7月到玩, G改後閃人之後淋汁回流
喜歡機體: 第一代(s f91, 重裝ew, 地死ew, as 劍z, a 地死)
第二代(s f91, s 新安州, s x1, cr 積根隊長[積根強攻型], a 肥德, a 獨角, s 獨角, s 智天, a 紅突擊, a 閃電, be wing ew, br 尊尼渣, s turn a)
第三代(ss 00r, s 新安州, s 再生, s 00q, a 肥德, a 獨角, s 獨角, ar 能天七劍, s 殺帝利[打大將用一流],sr x1,sr x2, b 雷射格魯古古, b 庸兵flag)
最後(sr 女神, sr x1fc, sr 沙, s 勇士式, s 殺帝利修復型, sr 再生, s 00裏面果條野, s 須佐, ar 驚異能天[a暗物], cr 玆特, sr v dff, s 女妖)

最後至識用完突。同多謝各位戰友,包容小弟d神技術。
懷念同大家挑機同改機刷任
大家日後可用whatsapp group約出黎聚下
有打lol pm我一齊打
作者: freedom123    時間: 2-8-2015 21:47
SDGO ID: 123456DF
開始SD生涯:出天意高達果陣
喜歡機體:多3 CU渣 K BALL

無圖/_
作者: oO哈哈Oo    時間: 2-8-2015 22:51
SDGO ID: 哈哈4399 / oO哈哈仔Oo
開始SD生涯:中一開始玩(玩左4~5年左右)
喜歡機體:血龜,熊霸,全刃,F91/SR F91 ,智天SR,007/G ,獨角獸,突自,無正,X3 等等...

作者: bevisyin    時間: 3-8-2015 19:36
樓主綠色個戰鬥介面咁似我當年戰紀到整果個既
starlikos 發表於 1-8-2015 19:42

有機會係你作品~K-on系列down齊
作者: sdft    時間: 3-8-2015 23:34
SDGO ID: SDGDAVID
喜歡機體: F91 自由 EXIA
作者: kai子乂健    時間: 4-8-2015 04:36
ID:SD健SD
作者: s2008091    時間: 4-8-2015 12:13
LR
最鐘意用 S再生

作者: PC45    時間: 4-8-2015 17:03
ID: hongpc45
作者: asdf0818    時間: 5-8-2015 00:45
sd名:乂超兵阿路那乂sd生涯:2011年11月7日-2013年X月X日
愛機:迷惘系列+S妖天+S毀滅+AR蔚藍決鬥+獵殺

作者: firesfires    時間: 6-8-2015 17:23

SDGO ID: 港: 移動世界/廢唔係罪009     台: 廢不是罪009
開始SD生涯:應該計成個中學生涯陪住我()
喜歡機體:初代導彈的FAZZ,命運,S白NT-D.A白獨角,熊叔,無正,突自,SZ,劍Z...........仲有好多
由於中期跳左去台服,加上程式多次崩潰又冇留圖,得番3張圖,只有第一張係喺港服影
呢張都算係殘念的一張.........

呢隻係本人ABC最愛用機之一,我稱做小飛機   ABC我只用小飛機,熊叔跟導彈GP02A

作者: 小恨恨    時間: 7-8-2015 22:54
ID: 最後希望(第一手)
      他一直在玩命(借人AC)

作者: on2    時間: 8-8-2015 04:42
ID:死何友
作者: wkhcharlie    時間: 31-8-2015 23:37
ID:聖光龍騎士
作者: KAY610    時間: 1-9-2015 16:00
回復 26# Quattre

@0@
作者: fung1210f    時間: 12-9-2015 10:15
SDGO ID: funghoka
開始SD生涯:開服7月玩
喜歡機體:全系列
大家有緣再見
作者: joe519    時間: 14-9-2015 10:40
SDGO ID:    猜情尋Jason
開始SD生涯: 由未有S機, 阿布2屈機時代開始
喜歡機體:      綠螳螂  雙龍EW  東方師傅  須佐之男 等等拳機

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2