樂古Nakuz

標題: 南SER昆狗再度出現 小心 用身份證上G1爆反 [打印本頁]

作者: bencheung1997    時間: 4-2-2016 00:28
標題: 南SER昆狗再度出現 小心 用身份證上G1爆反

該AC有2隻 第1:﹑ゞ苦澀★ 全6石逍第2:捨愛忘情 全5石天山 2個 帳同一人 扮轉手
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 08:39
至於邊個幫做既好事 自己諗啦 費事又話我地屈佢 我無指明啊拿
作者: milovelky    時間: 4-2-2016 08:47
我反而想知邊個比人昆
騙徒手法鑊鑊相同
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 08:58
至於邊個幫做既好事 自己諗啦 費事又話我地屈佢 我無指明啊拿
雪花乂飛舞 發表於 4-2-2016 00:39

無情 我認為eD問題好嚴重 我地要一齊報警幫佢 我同你一齊去 洗唔洗? 我一定出黎同你幫助佢 洗唔洗約個時間 我驚你唔出 有d野唔好得個聲大 講得出就去做 一味就起到吹 我地又唔係未見過 一齊上去g1順便報導囉 我ok嫁 我就真係忍你好耐 講又一套 做又一套 我唔係忍你唔住都唔諗住出聲 無論遊戲同生活都唔好得個講字 要講得出做得到 長大下啦唔好一生都活在遊戲
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 10:13

惡小上GAMEONE爆AC唔係新鮮事

咁又唔可以咬定係惡小既 又或者有人學佢手法上去爆呢

寶貝B又唔好咁幫自己人 人地係廁所食屎唔通你又睇得出咩

龍行隻號 即係樓主全6逍呢隻 不嬲係鬼號 惡小有哂帳號入面資料 隨時攞番都得
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 10:57
無情 我認為eD問題好嚴重 我地要一齊報警幫佢 我同你一齊去 洗唔洗? 我一定出黎同你幫助佢 洗唔洗 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 08:58

我今次又無話係你地做 你都仲好意思講我
就正正因為係你 cap曬我同你既對話圖出黎 放我上台 話我做25????
傳到個個都知 我先打柒你地惡魔小隊
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 10:59
仲有隻ac又唔係我地人既 報唔報警 請唔請律師告你地關我蕉事 我只係唱衰你地 等人地唔好中伏咋啵
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:01
大家都心裹有數我認為應係要報警解決 我第一個支持加親力親為去g1加報警 最怕無人同我一齊去
不過提外話 你隻ac既資料都唔係自己既 又點証明係自己既呢?唔通你個身分證大家會拎得到?你身分證會周街派?
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 11:03
大家都心裹有數我認為應係要報警解決 我第一個支持加親力親為去g1加報警 最怕無人同我一齊去
不過提外話 你 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:01

身份證呢d野收ac就緊係上gameone改嫁啦咁岩收親 龍行個d都無去改
咁咪比某d人有機可乘囖
作者: 惡魔小偷    時間: 4-2-2016 11:04
回復 4# hokabbq

寶貝B我真係忍你好耐 唔係忍唔住我都唔出聲
成日係到扮可愛 扮一次 嘔一次
自己禁人出幫就話人踢某君出幫 又將歪理變道理
不過係乜水做就唔知拉 反正又無指名咩幫咩人
洗咩甘緊張 知你幾廿歲 憑你都唔教得佢拉
比你教細路 死得人多
乖乖地 快d揾條仔E下肚 反正你地大把餓狼拉
再唔派利是 真係做寡婦拉
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:05
我今次又無話係你地做 你都仲好意思講我
就正正因為係你 cap曬我同你既對話圖出黎 放我上台 話我做25??? ...
雪花乂飛舞 發表於 4-2-2016 02:57

我無話過你話係我地做 只係認為大家都係天龍一分子應該幫助佢 你再睇清楚我打左咩先叻啦 同我係邊個你應該未清楚
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 11:06
講明 樓上條友講既野 唔關我事 唔好一陣入埋我數 話我人身攻擊
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 11:07
我無話過你話係我地做 只係認為大家都係天龍一分子應該幫助佢 你再睇清楚我打左咩先叻啦 同我係邊個 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:05

哦 啊傲下話
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:07
我係寶貝B?你地真係天才 叻
作者: 惡魔小偷    時間: 4-2-2016 11:09
回復 8# hokabbq
你等人地決定拉  自把自為 懶叻咁報警
你又唔係當時人 你第三者黎架
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 11:10
我係寶貝B?你地真係天才 叻
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:07

啊傲啊嘛 得啦 我知啦 你地中意幫佢 你地咪去幫佢報警囖 關我乜事?_?
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:11
哦 啊傲下話
雪花乂飛舞 發表於 4-2-2016 03:07

所以話咩都搞清楚先好大聲講 唔係講錯人地笑你嫁 天龍既一分子應該互相幫助 約個時間上g1報警啦 一齊解決問題 邊日得行?
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 11:13
所以話咩都搞清楚先好大聲講 唔係講錯人地笑你嫁 天龍既一分子應該互相幫助 約個時間上g1報警啦 一 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:11

都話你中意你咪自己去 其實唔關我事嫁啵  樓主有同你講 佢比人呃咩
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:14
回復  hokabbq
你等人地決定拉  自把自為 懶叻咁報警
你又唔係當時人 你第三者黎架 ...
惡魔小偷 發表於 4-2-2016 03:09

嘩 比人偷ac咁嚴重 你都玩緊天龍嫁唔驚咩 我好驚呀 e+大家都係當時人呀 一齊上去g1報警好驚咩?
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 11:15
嘩 比人偷ac咁嚴重 你都玩緊天龍嫁唔驚咩 我好驚呀 e+大家都係當時人呀 一齊上去g1報警好驚咩? ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:14

當咩事人 隻ac我地人嫁咩?????
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:16
都話你中意你咪自己去 其實唔關我事嫁啵  樓主有同你講 佢比人呃咩
雪花乂飛舞 發表於 4-2-2016 03:13

都係個句啦大家都玩緊天龍 天龍比人偷ac咁嚴重 大家都係當時人 你唔驚自己個隻ac有日開唔到咩? 我好驚所以作為一分子一齊上去報警啦 唔好大聲講 要做 一話要上去就縮?
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 11:17
都係個句啦大家都玩緊天龍 天龍比人偷ac咁嚴重 大家都係當時人 你唔驚自己個隻ac有日開唔到咩? 我 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:16

我ac有日開唔到 我實去報警你放心wo 但呢家開唔到個隻ac唔係我
作者: 惡魔小偷    時間: 4-2-2016 11:20
回復 19# hokabbq

你冇用手機驗證或者電郵驗證咩?
正如你唔見身份證 要叫朋友幫你報失?
個個都有身份證架 大把人驚唔見
不如去報定失拉
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:20
我ac有日開唔到 我實去報警你放心wo 但呢家開唔到個隻ac唔係我
雪花乂飛舞 發表於 4-2-2016 03:17

海潚未過黎就唔怕 見住佢殺左前面幾個人都未知驚? 都未明我講咩 只係知道我叫你一齊上去就縮
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:22
回復  hokabbq

你冇用手機驗證或者電郵驗證咩?
正如你唔見身份證 要叫朋友幫你報失?
個個都有身份證 ...
惡魔小偷 發表於 4-2-2016 03:20

唔明你想表達咩 就好似你e+咁講咁佢有咁多野保護都比人偷ac大家係米要一齊上g1報警呢?
作者: 惡魔小偷    時間: 4-2-2016 11:25
回復 24# hokabbq

咁不如你話係街見到素人就狗衝拉
套又唔套 卜完開心完先知會唔會有性病
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:26
回復  hokabbq

咁不如你話係街見到素人就狗衝拉
套又唔套 卜完開心完先知會唔會有性病 ...
惡魔小偷 發表於 4-2-2016 03:25

95搭8 又係得個吹 有人信你先其啦
作者: a01116    時間: 4-2-2016 11:43
報警 定律師    好好笑你地  開口就屈-0-   不如用呢樣借口同愛剎盟埋打啦
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 11:55

無情比面先咁叫你 你想起天龍王者條路好行d就低調少少 如果唔係 哦 慢慢 我唔玩囉大把野爆
作者: a01116    時間: 4-2-2016 12:07
無情比面先咁叫你 你想天龍王者條路好行d就低調少少 如果唔係 哦 慢慢 我唔玩囉大把野爆 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:55

四大名捕咩  無情
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 12:12
無情比面先咁叫你 你想起天龍王者條路好行d就低調少少 如果唔係 哦 慢慢 我唔玩囉大把野爆 ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 11:55

呢條路唔係我想行 係你地要逼到我行 我從來無打算翻入天龍王打交  我既想法一早已經同你whatsapp講曬 信不信就由你
作者: 雪花乂飛舞    時間: 4-2-2016 12:15
我好早已經表明立場 你地唔受 無計
作者: 天氣報告    時間: 4-2-2016 16:42
好似天龍欠撚左你講閪咩..晚晚喇叭丫支丫DRAW。嬴又係你輸又係你?打交未輸過嘈交未嬴過..定  打交未嬴過嘈交未輸過神又係你鬼又係你丫...返工繼續玩下思樂冰..自由針。
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:03
不過好得意, 一講親偷AC既帖總有個賊仔心虛留言

都係個句 無錢唔好玩天龍 ...
TheSpeed 發表於 4-2-2016 16:58

回又話人心虛    唔回又話人潛水   好西利  到今時今日我仲打緊機  我幾時比人拉
我好想知  合盟仲有咩招數  不如快d
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:14
邊個拎 心照啦  個頭話有個id 就得  個頭就話身份証  蝗虫好野
作者: 天氣報告    時間: 4-2-2016 17:14
話人冇錢玩天龍  留上有D執貨掃街又有...借錢買重樓又有..王者真係5知醜
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:15
回又話人心虛    唔回又話人潛水   好西利  到今時今日我仲打緊機  我幾時比人拉
我好想知  合盟仲有咩招 ...
a01116 發表於 4-2-2016 17:03

哈哈 咁快睇到 本來諗住算鳩數 乞兒都有苦衷 但你係要衝埋黎比人吊

寶貝你講搵日上GAMEONE對質無用架 你搵埋呢個a01116熟客上去  龍行佢等左兩個三個月先攞到

無人話過你潛水 心虛  你自己走上黎認  此地無銀啊乞兒
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:16

我兩邊都唔幫 邊個錯吊邊個
張FORM個名有gameone當日親口講出黎 惡魔小偷呢個名因你而起 威威豬

如果唔係我無玩 仲有排同你上gameone玩條款
呢個帖主角係邊個已好清楚了
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:19
哈哈 咁快睇到 本來諗住算鳩數 乞兒都有苦衷 但你係要衝埋黎比人吊

寶貝你講搵日上GAMEONE對質無用架 你 ...
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:15

係人都知  你地話邊個啦  唔洗扮  喇叭到咁  唔應你都難
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:20
太冇大志 只係識偷AC 呵呵 搵得幾千幾萬 衰過洗碗
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:20
我兩邊都唔幫 邊個錯吊邊個
張FORM個名有gameone當日親口講出黎 惡魔小偷呢個名因你而起 威威豬

如果唔係 ...
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:16

慢慢屈  樂古一向你地玩開   又話拉我  幾時先?
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:21
係人都知  你地話邊個啦  唔洗扮  喇叭到咁  唔應你都難
a01116 發表於 4-2-2016 17:19

喇叭? 我上黎留幾個字你就話人話緊你 你都幾忙架喎
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:24
喇叭? 我上黎留幾個字你就話人話緊你 你都幾忙架喎
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:21

係wo   壇野王者搞  唔係你   認錯人tim  我成日當左你地同王者盟丫吊
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:24
俾你係呢間垃圾公司走到灰色地帶無用 出到黎你食奶都未夠班
作者: hokabbq    時間: 4-2-2016 17:25
E個話題沒完沒了 你話我我話你 最好報警解決 我作為惡魔小隊一分子証明我地清白唔怕上g1報警 只怕你地唔敢 唔好講到自己唔關事 人在海潚面前唔好講唔會浸死 你地唔上証明你地身有屎唔好講到自己好清高 一定唔關自己事咁 唔好得個講 吹我都好吹得但係有無人信係另一回事呀吹水王們
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:26

我依家無號係手 得閒上黎樂古望下 留下言  惹到你真係唔好意思 我講明兩邊都無幫 依家唔係講緊GAME裡面既野 講緊賊仔 回正題拜託

我返黎玩都只會打最低莊 黑人憎果邊 所以放心 係你地
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:28
俾你係呢間垃圾公司走到灰色地帶無用 出到黎你食奶都未夠班
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:24

又係丫  如果有証據我應該坐左  邊似你地同王者想屈人合盟
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:29
E個話題沒完沒了 你話我我話你 最好報警解決 我作為惡魔小隊一分子証明我地清白唔怕上g1報警 只怕你地唔敢  ...
hokabbq 發表於 4-2-2016 17:25

佢地拎  敢西報咩
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:29
我依家無號係手 得閒上黎樂古望下 留下言  惹到你真係唔好意思 我講明兩邊都無幫 依家唔係講緊GAME裡面既野 ...
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:26

哦  你想我點答你?  快d反泥打?
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:30
又係丫  如果有証據我應該坐左  邊似你地同王者想屈人合盟
a01116 發表於 4-2-2016 17:28

你好運對正間垃圾公司姐 比你搵到幾千銀食飯 如果唔係今日你都留唔到言啦
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:32

返黎? 關你咩事 @@ 係喎 你唔係轉左手咩  原來你果陣想洗底咋? 洗唔洗搞到咁誇張呀
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:41
返黎? 關你咩事 @@ 係喎 你唔係轉左手咩  原來你果陣想洗底咋? 洗唔洗搞到咁誇張呀 ...
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:32

你中意啦  我又無話我無收返  有無轉唔係你決定到 我光明正大 洗西洗底
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:42
你話點咪點囉

Btw你個人格只係值隻AC 仲要一萬幾千都唔知有冇 仲有咩衰得過你? 我諗唔到

你係幾個帖既主角 你羸家黎 繼續
作者: a01116    時間: 4-2-2016 17:48
吹  請再吹
作者: TheSpeed    時間: 4-2-2016 17:58
依家解左盟 比前盟友篤出黎 我真係點砌你都唔夠你前盟友有力啦 叻仔
作者: a01116    時間: 4-2-2016 18:03
依家解左盟 比前盟友篤出黎 我真係點砌你都唔夠你前盟友有力啦 叻仔
TheSpeed 發表於 4-2-2016 17:58

咁調轉泥講  屈我係最有力  你又無錯wo
作者: 天氣報告    時間: 4-2-2016 18:13
仲細咩成班小學雞咁日撚日搵交嗌悶5悶D..都係果句熄左機撚知你邊個識你老鼠米奇咩...  網絡英雄 鍵盤戰士..做埋天龍警察,樂古警察查案,要5要搵埋法官控方証人丫   打機打到懜晒
作者: 天龍王打手    時間: 4-2-2016 21:06
天龙王者好野,好好野
天龙王者好劲,系好劲
作者: 惡魔小偷    時間: 4-2-2016 21:08
回復 57# 天氣報告

做乜抄尻我台詞
作者: 惡魔小偷    時間: 4-2-2016 21:12
惡魔小偷 乜撚都偷
作者: adjestman    時間: 5-2-2016 01:12
唱衰人都要證據, 得堆文字就話某幫偷AC會唔會搞笑左D?
作者: 惡魔小偷    時間: 5-2-2016 08:09
唔係wo 樓主都無話邊個偷
好似系我地上左水抽樓主水
作者: 天氣報告    時間: 5-2-2016 10:28
鳩UP冇譜,純粹一般2次創作
作者: 逆天、墨冰    時間: 5-2-2016 20:35
某幫最鍾意自編自導自演的白痴低能戲架,拿拿拿,我冇講邊個幫呀
作者: 逆天、墨冰    時間: 5-2-2016 21:50
實情係某幫有隻雞,偷左隻AC,再轉手比某幫的人,跟住又話人地偷AC,拿拿拿,我冇講邊個幫同埋邊隻雞呀
作者: mkfewf    時間: 18-3-2016 21:48
作者: 旋    時間: 19-3-2016 12:42
南服好鬼正
作者: anakin01    時間: 7-7-2016 13:12

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615wsw.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2