打印 上一主題 下一主題
收起左側

※PSP※ MONSTER HUNTER PORTABLE討論區

佢用果把係大刀~mh2有得儲氣既   你打黑狼唔該帶定解毒水= =比佢條尾掂一掂你都中毒既
仲有你用聖劍頭最好用返d高防少少既裝...因為你有2xx防比佢個火球射中都近乎秒殺
回復 支持 反對

打藍速王/大怪鳥都得~不過大怪鳥出得比藍速多少少~藍速就殺得快但就一次得3,4個

好似冇其他怪出啦可= =?不過你都可以去集會打大怪鳥之風~都會多單隻多d既
回復 支持 反對

原帖由 雞仔飯 於 2006-12-3 13:56 發表

你覺得用鎚打金銀火龍最快?

我前2日都整左支1248攻既黑角鎚
但係我係一個由hr1到hr5都未用過鎚既人

整左支鎚試用果陣顯得好狼狽 -,- 你可以指點一下我鎚怎麼用嗎?

(有人用鎚打熱風同黑狼鳥, 但係我 ...

你狼狽既意思係點= =?如果覺得自己用鎚廢不妨打多d砂龍/大怪鳥~

我都未能試過單挑成功.....用炮打唔夠時間..用天地又成日秒(我廢姐...)通常屈都係屈左腳~不過唔好近尾果忽= =秒殺既~小心佢用尾追蹤(你見佢放唔夠火3次就小心啦)~佢追到你會向下落壓你/噴火秒殺~片手聽人講仲好似未有人打得win= =
回復 支持 反對

原帖由 [H]ckwckwt 於 2006-12-4 17:36 發表

你講黑龍定紅黑= =?
兩隻都大把人用片手贏過啦(←其中一個),
雙劍贏到有餘,
用大劍都勉強打到黑龍,紅黑未試過,
鎚打勁high XD
長槍就兩隻都未試過

長槍我見有人打到啵~之前上xlink..3弓1長槍...我o左咀唔知佢點打~我見佢唔驚死咁屈頭...有時又走去右腳屈...可惜有傻仔累事= =用通常彈打紅黑...又唔識避飛咬..成日比人秒....仲有我想問你用咩片手先= =我仲想問大鎚最高係咪1300攻呀?
回復 支持 反對

我都想問邊支炮咁堅= =我用天地屈頭都唔夠時間..要屈肚先win.....邊支炮堅到用貫通彈就得呀= =比你用紅黑炮都唔知掂唔掂= =
回復 支持 反對

打hr2老山乜用火事用繚亂就得啦咩= =?

仲有我想問黑滅要用咩先整到呀= =唔好同我講要黑龍d野...
回復 支持 反對

砂漠d草食都出既= =之前無聊打唔知係咪2星集櫻火定4星村砂女王個任打草食有得出...我唔肯定= =不過你可以試下集會2採集任打草食睇下出唔出= =一係打下2星怪鳥= =不過好少出= =
回復 支持 反對

我想問點解今日12點幾上唔到xlink既= =連佢個網都上唔到
回復 支持 反對

哈哈= =今日真係好鬼好笑...第1~自己一個人拎真黑槍打hr2老山~成功擊退(冇死~只係夠時走左)...佢再撞多一下個門就輸= =....
跟住琴晚2點幾上xlink.....有條友開左hr5蒼山啦~我入左去...我用黑凱炮玩= =(冇強走)37x攻呀好似,,,,,跟住就夠4人開波啦...3個超絕..得我炮...跟住惡夢開始= =3條友.....用超絕玩..條龍一到2區就比佢地屈頭用左18分(35分原本)..打過左2區我問仲駛唔駛打..佢地話:駛鬼理= =之後5區打死佢...跟住佢到4區就得返6,7分..我驚死佢唔夠時間過5區= =跟住....到5區~條頭龍一到位..3人屈頭...ko~我o晒咀= =跟住我地又打天地(金銀)...又成班sm狂....我又玩神島啦..我玩麻2..佢地個個用天地= =我麻左條金龍....比佢醒返條金龍已經冇晒血...敝下敝下~跟住補多炮就搞掂一條....跟住我又勁無言= =條銀龍一飛落黎...佢就飛唔返上去(比人屈頭屈死= =)冇記錯好似9分幾玩完= =   跟住好累..2點上床訓~一早上xlink玩..同d日本人玩啦..幫人升hr...我發覺原來d日本人打機唔係好勁= =台佬先堅= =今朝同1台1日玩大怪鳥之風啦...打到17隻條日本人狂死...死左3次= =....跟住我發誓:呢世都唔再同日本人打龍!
回復 支持 反對

原帖由 [H]ckwckwt 於 2006-12-10 09:31 發表

雙刀屈金銀頭!?
仲要龍屬!?
我心血少,
唔好嚇我呀......
(因為金銀頭唔怕斬擊,
翼先怕斬擊,
而龍屬對金銀係完全無效的@@)

你可以唔信= =遲d你咪上xlink搵下d雙刀團囉...夜晚大把..等我考完試咪搵晚上xlink玩天地囉.....一係你自己上xink睇下有冇人用雙刀打金銀囉

回復 支持 反對