打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 識特別上忍/緋雪德既入黎睇下=]俾人爆左ac...小星代post

點會係成日爆人ac a 我學爆係為fd 我唔會甘無品 加上我都唔係d甘ga 人 我爆人ac做咩姐?
你估爆人ac好好玩a  爆左人ac 自己都會唔好過la 如果我係要爆番上忍個ac 我e加爆la 仲洗問人?
回復 支持 反對

原帖由 左甜蜜中 於 7-1-2008 17:37 發表
點會係成日爆人ac a 我學爆係為fd 我唔會甘無品 加上我都唔係d甘ga 人 我爆人ac做咩姐?
你估爆人ac好好玩a  爆左人ac 自己都會唔好過la 如果我係要爆番上忍個ac 我e加爆la 仲洗問人?

講到好有道理咁,佩服=]!
回復 支持 反對

小星say

建議大家唔好同佢收ac,佢爆完特別上忍ac,
再同人換左而家呢個叫喪k既93lv靈鬥返黎
上忍已經係1月6號到警局報案,
為免大家收完ac有D咩麻煩,所以建議大家唔好收!
回復 支持 反對

甘e+報左案 我仲洗唔洗爆先= =
定係e+爆左先 我要爆好快就得 我就係想知e+仲洗唔洗爆= =
定係爆爆ac個個人ga ac?
回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

wow高技術人員
話爆人ac就爆到@0@
回復 支持 反對

你個msn名叫κ-_-
抄我隻道具使-_-凸!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
NEC -2 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

甘係咪問上忍仲洗唔洗爆= = 但係好多日都唔見佢上= =
回復 支持 反對

原帖由 左甜蜜中 於 7-1-2008 22:19 發表
甘e+報左案 我仲洗唔洗爆先= =
定係e+爆左先 我要爆好快就得 我就係想知e+仲洗唔洗爆= =
定係爆爆ac個個人ga ac?
原帖由 左甜蜜中 於 8-1-2008 13:07 發表
甘係咪問上忍仲洗唔洗爆= = 但係好多日都唔見佢上= =

話爆就爆.比你咁樣嚇一嚇我真係好驚LOR/___\
問人洗唔洗爆.係唔係已經默認左『特別上忍』既AC係你爆左?
定係E+爆左先.我要爆好快就得
如果真係好似你所講咁易爆既.
我係唔係要巧京京喔>﹏<?
而且.如果真係被爆AC我諗唯一的方法都係報警而已
依家你係樂古論壇講過依番說話
假若個AC有任何問題都係搵返你

回復 支持 反對

如果係我爆仲話爆番比上忍?用下腦la
個個都係甘問= =
唔明自己問上忍
回復 支持 反對

我上次比人爆佐個30lvl ac= =我將我70幾lvlac d野比哂個30lvl  諗住玩下= =
點g1夜之間我d野特然無哂d野 = =個密碼好難...我都差d5記得(禁都比人爆到)
最後我d fd叫我去報警 , 但我呀媽話算啦
禁我就算啦~~唉...
之後就放埋個70ac5玩= =
回復 支持 反對