查看: 20704|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 用乜寵最好?

當然係夢古啦,有得用就用就最好(建議係夢古夢古)
回復

個人建議係夢古夢古

比較劍夢:
夢古gd:                              
夢古高抗   回避高     命中高       遠防高   
劍夢gd:
劍夢多血  劍夢攻高   爆擊勁

缺點就係相反啦

仲有其他方面既分別(自己意見,覺得好就好,覺得衰就衰@@)
1:夢古20%暈,劍古4%出血(我諗暈好吧@@)
2:夢古所有攻擊以40%減80%傷
劍古近攻以50%減60%傷
(夢古好吧@@我認為)
3:夢古光屬0%,劍夢暗屬70%(不懂分~_~)

由於唔夠資料唔知同lv既夢古&劍古比較
好心人請提供資料
資料係:近防&魔防

比較既夢古同劍古lv為:
夢古63   劍夢69
(我係睇夢古邊樣比隻劍夢勁, d能力不嬲愈勁架啦@@[血,攻,命中,防,回避],搵夢古的優點=搵劍夢的缺點@_@ )
由於劍夢係魔防只高夢古8, 未能推測(個人認為夢古勁d)
而近防劍古係高49,推測劍古近防勁d

註:mp係廢的(好似真係廢的,未試過扣哂+上1招都唔洗任何mp,,,so 我諗係冇用)
maybe再低lv d既夢古/劍夢可能數值未必係勁過/廢過人地,以上數值只作參考

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
sai6606 + 15 熱心協助

查看全部評分

回復

吱雞才是王道-.-
不要亂說天馬[]
吱雞好強的...的說@____@
把吱雞練到-1lv更是神人中的神人@____@[]
千萬 發表於 4-2-2009 22:13

gm就是神人哦^^"(總知係改程式d人^o^)
另外呢....
如果你講吱雞呢 ...
不如係下面反白話係反話吧...(雖然大家都知吱雞係廢既- -)
回復