查看: 8136|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家小心

豬兜羊咩 <呢條廢物 佢同我打2場  我次次打到佢冇血我仲有1半多佢就開始狂跑 我追唔到 唔想晒時間先自殺 佢就當正 自己羸 出到去串我 真係啞晒 自問 邊個廢自己心照啦 我次次打到佢冇血我都1半以上 佢就狂跑
回復

我記得條友係用軍人的@@"
回復 支持 反對

佢依家仲要講咁你係輸咁串我 咁我冇野好講最緊要邊個廢自己知就得
回復 支持 反對

仲有佢個FD 叫BeatBoxer  我同佢串緊個陣佢個fd插咀串我垃圾? 第1場佢用忍者火裝推街佢殺左我1場 之後話影片先  結果俾我大抄2場 共6局  之後我叫佢拎套片出黎佢話睇我個d咪得 自己淆唔夠膽拎出黎 我有佢輸d相但唔識放出黎   仲有最好笑既係佢羸左我1場仲串咀 之後俾我抄6局 話我段  人廢裝勁咁我用炎風 係人都知炎風 冇mp= 垃圾 佢用忍者推街件火裝唔識屈我mp 3次都冇晒mp啦 佢自己唔識屈仲話人廢柴  我6局都大羸佢 我綠血1半多佢死左 佢仲要串我廢 可想而知 邊個廢 係佢fd 面前咁串 結果俾我同邪剎 賤種串到啞左

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
洛基 -10 06.嚴禁連續回覆 - 扣 10 分處理

查看全部評分

回復 支持 反對

我覺得 你殺唔到都係殺唔到佢 佢跑得過你 即係你都仲未可以話係勁過佢  而且自殺係自己既問題   我覺得唔可以代表d乜  但而佢真係唔夠膽同你直接打 個個都會明白係點   但你又連post  小心被扣分 又從你的言語當中 我地睇過依個題 都會明白你係一個................
回復 支持 反對

佢成日都係咁嫁啦
有乜野唔鋸又上論壇發癲
睇下佢gc都知啦=]
回復 支持 反對

你個嫩西有資格話我廢?
你殺唔我到 話我跑 輸左搵藉口
你打到我沒血?
你一場都冇羸過我
同你打足6場 你輸足6場
你練多幾年先串人啦
沒用的垃圾
回復 支持 反對

注明一點 我是用間諜
回復 支持 反對

羸左就是羸左
輸左既廢柴咪嘈ok?
回復 支持 反對

輸左得識話人跑?
唔跑企定定比你殺呀 用腦啦 傻仔
係D傻仔輸鬼左唔夠做話人跑姐
唔跑得玩來做咩 gm整到可以跑做咩
下次講野經大腦ok?
話你廢都晒我氣

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
洛基 -30 06.嚴禁連續回覆 - 扣 10 分處理x3 ...

查看全部評分

回復 支持 反對