查看: 3513|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] { 可遇 不可求的 }`*,.

((迷: 你幾耐冇開POz呢?
ummmm..呢個問題., 都有1段時間吧-_-? ((廢話! 扁...

大家好.______.`新年過得好嗎?. 逗到幾多利是呢?
而我就逗到.. $**** ( 此數字已被封印 )
我係個1有錢就去洗既人-_-`咁岩睇中左隻acc`so就平收左._.
玩左3年星夢.`都係第1次玩米古(即係自己擁有隻高LV米古)..
亦都係第1次玩唔係聖靈既職-_-v 3年來都係玩女聖靈only 囧

廢話少講! 去圖._.!"

1`花待雨;3
都係得個BH靚 ----.----!
不過整完呢張野`發現左..
原來我有字型可以show到細細粒既日本字

2`花×燕×嵐;
唔知張圖屬咩風格-_-.但咁樣覺得幾正D色

((眾:花師奶呢?!! 好掛住佢
我當然唔會遺忘左花師奶喇\3/

3`Black + white = grey
呢張既idea`係come from 1張圖-_-當然不是抄的喇
之前覺得張圖好靚.但;完全唔識整
但整完上面個張`就識左喇-0-v

-------------
改良版:

最後.`講番呢個title先..
有日無啦啦諗起..可一不可再 呢個詞..
跟住就諗到-_-...
我的圖是. 可遇 不可求的xd
因為..我d靈感..我d mood 唔係成日有>.<v
so no催me整多d-.- 請大家寧缺勿濫!

THE END.

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
siu芷 + 5

查看全部評分

回復

我鍾意第1張 -v-

不過第2張好似陰沉左d @@

第3張好有創意感 之前未見過@@
。SuperSYin。 發表於 7-2-2009 15:55

-vv- 第1張是老鼠普通的style`
第2張-_-ok la..同第1,3張比`確實差左d`
第3張`新嘗試-_-v
回復 支持 反對

re.小芷
我唔多慣張圖冇乜字-.-!
so.點都要加d野上去-_-

re.雞尾
洛克人..n年前睇過1-2集..冇咩印象

re.文叔叔
-_-!!! 才不是..
用 1般 黎形容我is ok-_-v
回復 支持 反對

o-_-
原來係咁..
唔知點解覺得 第1張隻米古光得有d怪= =
siu芷 發表於 8-2-2009 12:45

下-[]-..光.....?
可能我用左柔光掛-0-
其實第3張d帽都用左ga-_-!
回復 支持 反對

唔知ah-~-
睇落好似有d怪咁-口-
siu芷 發表於 8-2-2009 12:56

唔知呀我都..
但我唔多鍾意隻翼cut到d線斷斷續續咁
不過-.-~係用超快既方法cut`5mins ko!
回復 支持 反對

耶鼠鼠我來啦~~~
嘻 第一張個brush真係好靚
如果係粉紅色仲正 XDDD
尾果兩張..洛克人....
小婷∮ 發表於 9-2-2009 00:38

welcome小婷xd
-_-.d bh..你都知我搵左幾耐喇囧
不過e+太多bh-.-想睇下用邊個好都好晒時間
-0-有少少粉紅色ga~.~漸變黎嘛
-.-........洛克人.....你都咁講t[]t"
有冇圖cap黎cc-0-..好有興趣睇下

re.文叔-_-
u娘子is-[]-?..
呢區靜晒喇-~-`鼠沒能力搞旺佢囧
回復 支持 反對

搵得太多真係幾煩下xd
><得dd粉紅色 紫色為主既
老公係吹水po尾2果頁貼左洛克人
小婷∮ 發表於 9-2-2009 10:41

-...-'..搵左8x套bh bor`不過鬼叫有mood搵咩xd
-_-左上都係粉紅色黎!!
睇左了-[]-.....1d都唔似-_-"..起碼佢冇黑白.
回復 支持 反對

個feel好似喎>
小婷∮ 發表於 9-2-2009 18:34

.....-.-....我唔覺喎....陰公
GREAT PHOTO
白饅頭 發表於 9-2-2009 22:13

THANK YOU VERY MUCH
應該係相公-。-我成日打錯-。-
冰月~ 發表於 10-2-2009 01:28

I MEAN ..WHO IS YOUR 相公 -O-?
回復 支持 反對

佢相公=本帥哥 -.-
小婷∮ 發表於 10-2-2009 10:45

-[]-oic!!!!!!!!!!
小婷快d po舊相><
喔喔喔!!!!!!!冇我分既~3~ 又話自己影點知同其他人影
﹢蠍〃° 發表於 10-2-2009 11:29

第1張係我自己影咖-_-..
影完同佢地影之嘛~_~
洛克人有好多系列都係打嬴隻BOSS, 然後就會取得該BOSS的武器
換上武器時鎧甲會變色...
本來諗住洛克人出左咁多代... 要搵張有哂幾色變身的圖話咁易啦 =.=...
點知- - 散圖就好多,百度搜到112頁.. 翻哂112頁黎睇...就係搵唔到....=.=
洛克人有初代系列.X系列,ROCKMAN ZERO系列. EXE系列 等等....
每個系列都會唔同樣...
但係覺得你張相似 ROCKMAN ZERO系列果D -.- (因為個頭)
最衰搵唔到相.. 搵左好耐先搵到張變身相, 但係係 流星洛克人 系列, 近1.2年出-.- 都未玩過..
同你張圖唔多似... 但係總之就會變色啦 -.-"""
發癲雞尾 發表於 10-2-2009 12:35

-.-.......複雜複雜`!!
112頁....-.- 真有心機啊;
我個張唔係變色ga /3\'
真係有晒4頂帽\3/!` 只不過係星夢轉1轉d色跟住當第2樣裝姐~.~
回復 支持 反對

姐糸冇我分啦又吾叫埋ME SADING
﹢蠍〃° 發表於 10-2-2009 23:08

..下次下次..下次大概可以 ~3~
哦哦 o_o
其實rockman都係有幾套裝甲 @@v..
正確d黎講係變裝 -.-... 不過玩動作rockman系列都係禁個制就即刻變左...
所以有時都講左變色 ~_~|||
搜圖百度搜到唔少, 但係我估唔到112頁都冇game的capture係變裝的
不過聽住歌黎搵就唔麻煩了.. 時間好快過... -.-
反正都冇咩do...=.=發癲雞尾 發表於 11-2-2009 13:14

oicoic-.-..原來如此
-.-都勁姐...我..睇bh睇25頁都睇左成日--_--
回復 支持 反對