收起左側

[影圖分享] 趙ser不滅軍團與全ser軍團宣戰照片[有圖]

關閉 [複製鏈接]
花家d人好串 +扮勁人  羅錢正人  有錢好大  你角得有錢係最大ge話真係有小小問題 要睇醫生[[onion_42]]
回復 支持 反對

你地鞏講即係講埋孫ser  D人ja wor
金石唔通可以打怪出來?? 但係你地當孫ser D 人係偶像, 開口埋口就話叫孫ser d人來打不滅??
你地都唔係講果套做果套既[[bao_50]]
回復 支持 反對

你地鞏講即係講埋孫ser  D人ja wor
金石唔通可以打怪出來?? 但係你地當孫ser D 人係偶像, 開口埋口就話叫孫ser d人來打不滅??
你地都唔係講果套做果套既[] ...
briantetsu 發表於 8-6-2009 18:13

邊個當孫ser D 人係偶像?比個列表睇睇先...邊個叫孫ser d人來打不滅?都係上句 比個名單來吧.
咩叫"你地鞏講" 雖然知你咩意思 但你打錯字

金石當然打怪出唔到啦 你用錢你既事 但你用錢去壓人講人廢 就係人品有問題姐
ofcouse我講事實冇特別幫咩人
回復 支持 反對

咁就唔好開口埋口孫ser啦, 比個列表你睇睇!! 一講合ser 之後, 次次一吵就搵孫ser 出來講, 有時間可以睇下世頻~~
打唔打錯字, 就隨便你講啦, 得閒睇下鄭中基啦, 唔好only 識打機
你唔順人用錢既, 你咪用得多過人lor ,  前提係如果你現實中有能力去earn 到呢一個 income的話
(註, 我都唔用$$既)
by the way, 係唔係only 用錢去玩, 人地有時練PK都練幾個hours 呀, 自己諗啦
講唔講人癈, 我相信唔係只有不滅既人講人lor , 一隻手掌拍唔響
回復 支持 反對

宣戰有幾威啊,合ser後同我地孫ser玩玩先[[onion_57]]
回復 支持 反對

垃圾不滅系趙ser勁又點,來到我地孫ser咪又系死- -

唔知到時會唔會變做''即滅''呢[[onion_73]]
回復 支持 反對

不滅跟本係到抄魔塚-_-!!
星之冇玩chibi拿@@?
回復 支持 反對

上面位師兄, 你一定係仲讀緊書, 話抄就抄, 功課呀?
回復 支持 反對

其實... 厥曉龍 最初係向蜀國既逍遙門, 之後先轉投楓花的, 再轉去影月, 最後係不滅 [[onion_55]]
回復 支持 反對

做 趙 ser 既 魔 塚 !?
佢 地 要 打 魔 塚 !?  ,,,
佢 地 夠 打 先 算 啦 ,,, 金 人 勁 秘 文 ,,, 咁 易 打 咩 !?
遲 下 孫 ser 既 驚 佢 地 合 左 之 後 唔 知 去 曬 邊 [[onion_56]]
回復 支持 反對