打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

希望有黑色眼珠

商城套裝物品可以分拆賣...特別是兔兔套裝的帽子....
回復 支持 反對

1. 建議在家族房間可以使用 1,2,3等獎表情
2. 商城拼圖能減價, 1800點實在太貴
3. 在城中加開賣拼圖的npc (如果4lv以上一定要在商城賣的話, 希望1~3lv能在npc 上取得)
4. 盡快開放黃金蛋
5. 希望能列出  抽獎箱 / 各寶箱 能抽出的物品, 增加抽寶的吸引力
回復 支持 反對

不過我覺得如果彩虹島易d升LV,同埋怏d出寵物時間延長的物品感就仲好,你哋話好唔好?我就一定話好!
我以為打40幾隻黑熊就可以擰到強盜摧山劍?
點知........................................
打咗90幾隻黑熊都擰唔 ...
c26269762 發表於 10-6-2009 16:17

打90隻咪算少lor..

強烈要求點裝可交易/郵寄!!

買左好多點裝但係一個acc3個人根本著唔哂~~~~~~~~~~~~~
希望可以分俾其他分身~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
超級願望~~~~~~~~~~~~不要浪費呀~~~~~~~~~~~~~~~~

再不然出點裝解封道具也好-"-
如果買左咁多時裝著唔哂都會影響人地購買意慾呀....
買太多之後就唔再買了..
回復 支持 反對

結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統結婚系統

希望快點開放 結婚系統

謝謝gm!
回復 支持 反對

希望開放 新系統
回復 支持 反對