/__\比人厄左個ac

查看數: 6840 | 評論數: 10 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 27-5-2009 22:21

正文摘要:

我比人厄左個ac~70LV男鵬弓來~名叫:絕對C零度 果個厄我既人交易果日話咩...佢阿媽唔比點卡佢..同我交易唔到...我信佢 點G第2日...佢話入唔到game....唔比點卡我..我比左ac佢... 我以家要點算? ...

回復

幻想戰士 發表於 5-12-2009 21:32:13
我同人收在51盜/50龍仙/51戰   好采佢有品姐@@
鴻少 發表於 15-10-2009 21:12:16
我41lv都未夠- -就比人昆在50次..你夠我勁- -?夠我灰?GM又唔9理- -係網吧點影相wo - -唉
wck13976 發表於 11-7-2009 22:56:41
唉....
你真係慘呀-.-
owen2758 發表於 29-6-2009 20:54:29
真係慘.....你可以報警嫁,講真佢係MSN入面都認左啦,你可以報警比埋個對話CPOY佢睇告佢昆你嫁
我都比人昆過,40LV AC但係講真...曙光都小左好多人玩啦!
你諗下認唔認該再玩落去囉...
肥心 發表於 16-6-2009 20:53:09
冇所謂既=]  我有俾錢.對得住良心^^ 我都俾人爆過ac.我知你心情係點^^
a0a 原來個msn係你黎..你加左我?.?
vans61364108 發表於 8-6-2009 22:00:24
有得報警架!!!!!
肥心 發表於 1-6-2009 22:26:09
係喇. 我係一v一心 我上3個禮拜收左 你所講既  絕對C零度.
講堅我係收番黎. 我有相咖. 有埋賣家tel num  你要既問我拎佢電話. 但ac.唔會比番你.
whoislee 發表於 30-5-2009 21:33:42
有得報警架!!! 不過唔係999 你上勁舞個樂古睇 有教你!!
快速回復 返回頂部 返回列表