打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]

呢隻game好好玩 有好多小白支持^_^
回復

好睇左咁多人既回復,心中只有一個想法,睇你地幾時唔玩.一星期?一個月?一年?
你玩多一星期=浪費多一星期.玩多一個月=浪費多一個月.玩多一年=浪費多一年
第1,一隻game基本上唔係睇容量衡量的,一隻10gb既垃圾,係垃圾,1隻100mb既垃圾,都係垃圾
但係我就見好多人既回復都係以容量作論點反駁我,呢d人唔該諗清楚先好回復,唔好上黎講廢話
第2,上面有一位人兄講我有論點無論據,請問呢篇係議論文嗎?我駛唔駛舉例論證?我駛唔駛比喻論證?我駛唔駛演繹論證?慢慢反思.
第3,好多人話我用aion同aika作比較,我第一篇野從未提過aion,你地駛唔駛幫我加料?
第4,有人話我部機廢,我上網公司廢,一隻好既game唔係要玩家就game,係game就玩家,玩game要搞到轉上網公司/買新電腦,有病?你d野咁勁咪顯得你係個敗家仔+無腦囉!
第5,game廢不如我廢,人物樣衰不如我樣衰.首先,你知我係咩樣?而且你知我是咩人嗎?如果你想有資格批評人,首先你要擺你張相上黎俾大家知道你係咪靚,再叫你是但一個friend擺條片上黎睇下你點人品好,如果唔係你就無資格批評人
第4,5項都係回應sinsin56呢位自視過高的人
回復 支持 反對

再睇左咁多人既回復,真係發覺講都晒氣
原全唔明我段野講乜,就睇明先回,唔好晒位
以上回左我既44名會員
當中38個都唔係係度討論
係為自己而回復
呢種人講多都晒氣
最識就係亂回人地以為自己好勁
面對現實啦
回復 支持 反對

五十步笑百步