打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 個代理係唔係未做過收費online game嫁?

關閉 [複製鏈接]
等我比你睇番你講過d咩la
第1句先"你明唔明咩野叫突發性,如果你唔明既話我講明d俾你聽,即係突擊,突然地去捉外掛,題外話,隻隻game都有人捉外掛嫁啦,侵犯自己公司既利益唔通唔捉咩?"
你一開波第一次下突發性ga定義已經 ...
霍仔 發表於 15-8-2009 19:52

睇左咁耐  真係發覺你有語癌

望兄台讀多幾年書, 唔好靜係掛住打機~"~

理解能力低不在話下, 講野仲要一舊舊, 毫無組織

而且講既野自相矛盾, 仲要理解錯人地講咩..~"~

明明ANDYREON支持隻GAME, 你又要死都話人唔滿意就唔好玩

真係...~"~唉
回復 支持 反對

呀哥我mo叫佢唔好玩 係佢叫我唔好玩 唔該睇番邊句係我打邊句係佢打
我引句果d 都係佢打ga
望兄台睇番人地打過d咩, 唔好"靜"係睇一d就插人
你個"靜係"都唔見得你語文好好 ...
霍仔 發表於 16-8-2009 18:48

唔通書面語有"靜係"兩字嗎 =) 而廣東話音,淨同靜 請問有分別嗎? 冇既話請shut up thanks

如果你想比語文  恐怕你未夠資格

係雞蛋入面挑骨頭  仲要挑錯  真係可恥可恥

如果腦袋未成熟  建議你先去進修一下

要雞蛋挑骨頭  請先做好自己本份 =) 如果唔係人地只會係度恥笑你 鄙視你

當然, 你可能唔怕既   冇所謂啦  反正你比人鄙視係你既事  right ;)?
回復 支持 反對

原來係mo人識g我o係到講
講多次 我mo話反對佢捉外掛 更mo叫佢唔好捉
我重點係話 咁多其他地方ga板比大家睇到 e隻game捉外掛捉互刷 都要日日捉
咁點解唔明正言順每日都set個時間去維 來得讓人接受 來得合理

一個二個 ...
霍仔 發表於 19-8-2009 00:57

用腦諗下啦

如果佢規定每日維護  班外掛就識揀時間用啦  唔好維持係小朋友思想喇 ;)

唔突擊維護  點會捉到人?

佢有外掛先再突發維護  so WHAT? 唔通有外掛唔捉?

唔好傻喇 ;)  世事唔係靜係圍繞你而轉

諗法唔好咁天真咁單純喇

如果人人都插你,就好心諗下自己錯D咩啦

仲要係度死雞撐飯蓋  真悲哀~"~
回復 支持 反對

定時維有咩問題 定時維會捉唔到外掛? 次次捉你當佢一見到就捉一件?
次次都係有一定數目名單先去捉
定時每日維 就可以話比人g e隻game要用外掛搵食係有一定難度 用外掛果班都係捨難取易
唔通你會e為你對隻game有感情 ...
霍仔 發表於 19-8-2009 13:37

咁多人插你仲唔明  唉

只可以慨嘆一句...白痴仔

而家就係定時維護捉唔到外掛  你到底明唔明

捉到而又有用既話官網一早日日定期維護啦

咁簡單既道理都唔明  返去讀書啦小朋友~"~

又一個學業失敗者黎嗌無謂既野

話你小朋友都比多你  個腦都唔Q知用黎做咩

又有語癌  睇下樓上個位都唔明你講乜

廢到咁仲可以面皮咁厚, 一直嗌落去  真係佩服你

唔明就番去讀多幾年書先啦傻仔

同你講都晒氣

一個文盲玩電腦遊戲  晒氣

同你講完全浪費時間

有咩想講自己同自己講啦  得你自己一個先會認同你自己

冇人會認同你  你咁都唔明  

仲要嗌  嗌都多餘  

再講我只好幫你刪文

奉勸你一句  讀多幾年書先同人嘈啦  傻仔
回復 支持 反對

樓上唔通真係蠢成咁 =)?

死雞撐飯蓋真係超甜切

你中5 得19分就唔好出黎講啦  唔好笑大人把口

低智廢人  可憐

你可以問我幾多分既...比你高6分以上啦~"~

細路仔讀多D書先嘈啦

唉  一條廢柴係度死嗌  真係直都比你兜到彎

句人生攻擊出jo街咁耐 夠唔見有人插你 唔通咁代表係岩?笑

死廢柴咁都19分=  =真係天有眼

唔怪得我可以高你6分  原來有你係底幫我 ;) 真係多謝你D咁既廢柴係底

咁既文法句子都打得出, 仲要係度嘈  真係小朋友

冇人插唔代表岩曬  不過比人插就係錯  UNDERSTAND?

返鄉下讀書啦~"~細路仔係度學人嘈  SO SAD

香港學生? 咪好似你咁  得個19分就學人串文法

你係樂古只會比人標籤左係 語癌面皮厚既小朋友

希望你鐘意呢個名 ;) 唔鐘意就唔好咁醒目喇

送你一個字

STUBBORN

好心你咪咁獨行, 聽下其他會員講啦廢柴!

咁STUBBORN就咪上討論區

評分

參與人數 2樂點 -105 收起 理由
五月霜 -100 請檢點你的行為, 不要失禮版主 ...
APTX4869 -5 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對