打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 全力為玩家爭取週年慶獎勵

三個冥
一set金石
夠[[onion_48]]
回復 支持 反對

秘文斗加百練就夠最好送曬比所有玩家仲要綁定左啦
回復 支持 反對

我要d元寶算la[[onion_70]]
依家d元寶太貴....
不如一人一個袋抽@@
會抽到100-1000元寶[[onion_10]]
回復 支持 反對

其實各物品的價格官方也管不了
開放多幾個無星房也只能令秘文同筆價格下降
其他物品也沒有影響
這個問題其實只是有人控制元寶的價格吧.....
----------------------------------------------
只要有夢想~~凡事可成真
我的夢想@_@就係快d開90/100(雖然依家無可能
回復 支持 反對

我要沖秘文99.9999%升到就ok了[[onion_51]]
回復 支持 反對

送金石一組/秘文冥以上既秘文
回復 支持 反對

[[onion_36]]我剩係想....沖秘文易少..開多d星房....沖符玉易d......每買一次點(唔好剩係要千二)200個d啦..都可以送野....買夠每一千到..就有靈一粒...2千點就壁...3千就斬..幾好[[onion_20]]仲有一d沖lv既任..好像新年個金牛..如中秋就到就有d特別野比我地抽朱筆咁....好像寫多在[[onion_16]]
回復 支持 反對

搞抽蛋送秘文或者要gash點抽野或者買滿指定元寶先有得送野等等果d,唔係唔得

但你自已都要顧及唔玩真錢既玩家感受

因為赤壁係免費game,先會有人唔玩真錢
回復 支持 反對

搞抽蛋送秘文或者要gash點抽野或者買滿指定元寶先有得送野等等果d,唔係唔得

但你自已都要顧及唔玩真錢既玩家感受

因為赤壁係免費game,先會有人唔玩真錢 ...
問題一個 發表於 9-9-2009 23:53
....某一舊橙..好鬼鍾意用呢招....未講到咁..一舉兩得[[onion_09]]
回復 支持 反對

呢d係我既建議,佢接唔接受就要睇爛橘點
回復 支持 反對