查看: 3374|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我好好扮?

siubeyanv3v@hotmail.com <==[另外一個msn CANYOU159@hotmail.com]
'''''''''''??        `;.[c=28]?[/c]Be超人;D        [正身勁舞帳號: 謝絕戀愛]

★Calvin*~          <===測試品 [此人不能公佈msn] 但非常感謝

假冒他人屬於刑事罪行 請三思
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7007082803626
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
'''''''''''??        `;.[c=28]?[/c]Be超人;D 說:
-口-'
hi'
★Calvin*~ 說:
網子?
'''''''''''??        `;.[c=28]?[/c]Be超人;D 說:
魔殺
自己搵
字都打錯-,-
魔撒呀?
搵到., 乜你係魔撒咩?
咁你買唔買嫁
唔買算啦
又係你-.- 點解你成日扮魔撒既?
比我捉第2次喇WO
@@"
^^"
★Calvin*~ 說 (上午 12:30):
我識本人佢本人架

-------------------------------------------------------------------

回復

旋舞 火爆@@?  笑了.  第1個真係好好笑.字都打錯.仲要人更正@_@
多謝魔撒提醒@_@
回復 支持 反對

笑死我  .. 打錯字
回復 支持 反對

冬儿上鏡;呆.....
回復 支持 反對

D狗仔真係可憐-.-
仲要甘笨比人捉到2次xdd
笑.....
回復 支持 反對

旋舞 火爆@@?  笑了.  第1個真係好好笑.字都打錯.仲要人更正@_@
多謝魔撒提醒@_@
☆h!ag★ 發表於 15-10-2009 06:37

我覺得唔係佢本人
回復 支持 反對

哈哈 xDD 算啦 清者自清 要查 點都一定搵到
回復 支持 反對

你太出名了;呆???
回復 支持 反對

郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲郁悶的遊戲

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
星月仔 -8 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

唔系好好扮=.=
系超好扮 XD
回復 支持 反對