查看: 10290|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 有話要講...唔講唔會清楚

關閉 [複製鏈接]
首先喇...我只係想同隊員溝通...
其他人有野想講就係Game Pm我喇...

今日喇...我終於發覺其他赤鳳重組(天堂)已經係一個一個咁走
離開遊戲 / 冇再上線 / 走左車隊   雖然我知呢啲野好平常
更加可能令人覺得我大牌...不過我想講番句

「隊長既煩惱唔係一般隊員會感受得到」

隊長多數都係領導住隊員向住某啲事同方向進發...不過我想提攜一下
開得個車隊...唔會係你諗到既咁簡單...唔會只係某類戰爭...反駁
而係諗到開車隊既意思先會開...當時我係赤鳳個陣...為左去攞返啲地區
所以會走黎走去...又去ZR...又返返赤鳳...但係估唔到就係...係個陣赤鳳已經玩完

係度講句...希望ZR既接納...當初赤鳳冇左之後...成堆都入左zr度玩
但係...我認為...始終咩人都應該去返屬性自己既地方...請原諒我既自私
之後點搞起都唔再講喇...因為唔係重點

到我地攞玄武打Evil個陣...成功左...但係個陣..天堂漸漸開始一日比一日難捱
就連保地都要人幫...個陣我已經有解散既諗頭...但不過...我唔可以因為自己自私
而令大家冇得買技卡...之後我諗諗...其實我走左咪可以鬆脫一下囉...就今日喇
十一月廿九號...就係咁走左...

我相信所有隊長都經歷過某啲風波...難關...不過相信我都係第一次
因為難處而走左...其實都好不負責任...更加應該會有隊員因為我唔開心...我心諗
我做呢個隊長位...見到有隊員忠心耿耿...我好開心...更加冇諗過要整散佢地
我走左起碼一舉兩德...唔洗為難關煩擾同隊員都照常有番個「家」...

講句
「所有朋友好對唔住...我唔夠堅持...比一個既問題都打散左...相信有啲會好憎我...
但係我想講...唔好因為我走左既小事而你地都打倒埋...因為我知...大家都好忠於呢個車隊(可能我係控制到你地咁喇)...我好想延續埋呢個精神落去...但我已經知道我要做係冇可能...大牌講句就叫奢望...好可能...我走左會有個更好既隊長黎做」

字係可能比較密左啲...我又煩左啲...不過唔好嫌我...
因為上面所有既野...就係我想表達比天堂人既野...
多謝
回復

東爺[[onion_50]]
唔好走啦
[[onion_61]]好有責任ga隊長
希望各位車隊成員都要比心機升lv
回復 支持 反對

東爺雖然我唔知你咩事而走,
但我好唔舍得你走,
希望有日你可以再帶領大家,
我一定會做好自己本份,
唔會離開依個咁好既大家庭...
仲有,尋日打完會戰我同你講既野,
我係會努力做好去...
回復 支持 反對

東爺!
做隊長從來吾容易
ESGS對隊員離隊e個問題 我地比你感受更多
E家大部分隊員都明白 大家都係車隊一分子 都對車隊有份責任!
教你一個方法 開個msn群 都埋yy
隊員交流多左 就會對車隊有多d歸屬感
天堂係好車隊 吾好太任性
隊員都好需要你!
你一走 後果有幾嚴重係你估吾到
ESGS港服都解散過
到時你失去既係所有!
最後一句 吾好離棄你既車隊!
回復 支持 反對

東爺唔好走啦~_~
回復 支持 反對

愛我別走...