打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] [車隊宣言] 暴走不用BUG

關閉 [複製鏈接]
冇車隊既唔代表一定係有問題, 不過無車隊既的確有唔少係有問題

根據以上句子, 請問

當你係街上見到一個冇車隊既玩家
你當佢係有問題定冇問題? ...
真白羊 發表於 26-1-2010 00:50

無問題
回復 支持 反對

羊,不如先出一個暴走lag機玩家的名單先, 然後先叫該車會會長處理, 因為每個人都可能有delay, 加上有時係個別1,2場會lag. 如果係多次+多人都見到先做到公平.
目前我都知zr有唔少人係真係lag,所以我會了解下先.

[ ...
guliesi 發表於 25-1-2010 22:32

建議他們不參與暴走, 先解決問題
這個不論對其他玩家或有LAG既玩家本身都是最好的
我估冇人希望因為被誤會是惡意用BUG玩家
贏左都唔光彩
回復 支持 反對

建議他們不參與暴走, 先解決問題
這個不論對其他玩家或有LAG既玩家本身都是最好的
我估冇人希望因為被誤會是惡意用BUG玩家
贏左都唔光彩
真白羊 發表於 26-1-2010 00:53

但係咁樣咪一樣令到部電腦唔夠強D玩家唔玩個Game....
以我所知我的車隊HRC有好幾個玩家都係Only暴走,但部電腦又真的不強,咁又點呢???
咁樣好似行唔通!!!
同玩家都未必會聽這個建議啦!!!
回復 支持 反對

以我所知我的車隊HRC有好幾個玩家都係Only暴走,但部電腦又真的不強,咁又點呢???
咁樣好似行唔通!!!
同玩家都未必會聽這個建議啦!!! ...
Jasonmr667 發表於 26-1-2010 02:42

其實可以係知道自己lag機既玩家上黎備案先
可能會比較好執行
回復 支持 反對

咁樣好似行唔通!!!
同玩家都未必會聽這個建議啦!!! ...
Jasonmr667 發表於 26-1-2010 02:42

如果大家都唔打算參加, 咁都冇所謂
這是你們的選擇
我不會強迫任何車隊參與
依場仗打唔打係由你地自己選擇
我同我既車隊係依件事入面冇損失亦冇得益
回復 支持 反對

其實呢個問題冇可能解決到[[bao_27]]
佢地要玩lag 大不了開過隻分身繼續玩
最重要係 玩lag d人又唔係拎到第1喎
阻住d有機會拎第1既 正常玩家
回復 支持 反對

如果大家都唔打算參加, 咁都冇所謂
這是你們的選擇
我不會強迫任何車隊參與
依場仗打唔打係由你地自己選擇
我同我既車隊係依件事入面冇損失亦冇得益 ...
真白羊 發表於 26-1-2010 02:54

羊, 我們唔係反對你的建議, 只係想找更好的方法解決.
回復 支持 反對

我以zr副會身份出句聲, 對於比beno出口傷人的受害者先講句抱歉,我認為果次你lag機而比佢講bug狗係因為[小原]存在的影響,令唔單止beno,連其他人都會對lag人變得敏感, 不過beno為人就比較直,激進, 所以容易出口傷人 ...
guliesi 發表於 25-1-2010 20:37
先前我都有玩光線   但係我比人成日話bug我而家都無咩心機玩喱隻game   曾經我都比BENO罵過   同佢講番我無bug   佢可以話我垃圾都不如   隊長喱個人在係咁你踢佐佢算   真係會影響你車隊名聲
回復 支持 反對

其實呢個問題冇可能解決到[]
佢地要玩lag 大不了開過隻分身繼續玩
最重要係 玩lag d人又唔係拎到第1喎
阻住d有機會拎第1既 正常玩家
HK追風 發表於 26-1-2010 03:28

唔係拿唔到就唔洗理, 如果有日又lag又拿到第一, 果時又會有人嘈.

其實可以係知道自己lag機既玩家上黎備案先
可能會比較好執行

yan個建議唔錯, 方便解決問題.

其實白羊的想法係好, 而且為廣大rco的玩家行出第一步去團結大家, 只係解決方法可能有更好的選擇.

目前可以叫大家上報暴走有問題的玩家, 然後通知該玩家(玩果個未必知自已lag), 如果佢係software問題, 或者我們可以幫手解決到. 如果係叫極都唔應我們又唔理而繼續在有問題的情況下玩暴走, 那就應該去處理.
回復 支持 反對

羊, 我們唔係反對你的建議, 只係想找更好的方法解決.
Sn@ke 發表於 26-1-2010 14:29

唔係拿唔到就唔洗理, 如果有日又lag又拿到第一, 果時又會有人嘈.

yan個建議唔錯, 方便解決問題.

其實白羊的想法係好, 而且為廣大rco的玩家行出第一步去團結大家, 只係解決方法可能有更好的選擇.

目前可以叫大 ...
guliesi 發表於 26-1-2010 14:40

^^ 只要係建議同有實際可行既方案我一定支持你地
回復 支持 反對