查看: 4681|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 白羊, 係RC 30秒先答到一次野, 我答得邊個 ?

關閉 [複製鏈接]

1. 你個死人垃圾會長只係識無證據就屈人, 又話le 個轉唔到個個又轉唔到, 同我講機廢機 lag 就係用 bug 唔好打, e+ 打機娛樂姐, 專業打機手咩要電腦咁勁做咩, 咁係唔係機廢就唔可以打機 !? 咁我轉你唔到時你自己又答我咩 ? 咩咩比人偷線, 咩咩機廢你估我想..... 咁多創意不如做廣告設計

2. e+ beon 唔係我會佢既事關我會咩事, e+ 你奈佢唔何, 就想話係我公會問題, 你係唔係hi 大左?

3. 我有時都唔明, 我地公會玩暴走個個都係到, ,而你公會我唔知點解暴走後係好友名單見你公會d人先 on 返

4. 成日話人放分身係你公會, 係唔係怕比人知你地用咩方法玩暴走? 我地除左d垃圾白目唔收之外其他都會收比大家交流遊戲點玩, 人地唔識教人地點玩

東爺你係唔順或有咩唔明就同我打電話講清楚, 你想話哂電話費就我真人直接搵你去你傾清楚成件事1. 你個死人垃圾會長只係識無證據就屈人, 又話le 個轉唔到個個又轉唔到, 同我講機廢機 lag 就係用 bug 唔好打, e+ 打機娛樂姐, 專業打機手咩要電腦咁勁做咩, 咁係唔係機廢就唔可以打機 !? 咁我轉你唔到時你自己又答我咩 ? 咩咩比人偷線, 咩咩機廢你估我想..... 咁多創意不如做廣告設計
回復

又話唔係同1人?
點解你會用呢個ac開po?_?
如果你用過wifi router上網你就知咩事了
我歡迎你隨時上我屋企睇嫁
1個router,bb25網路,
1部lan線連router既desktop,
2部用wifi連router既notebook
如果你真係上黎既話
我仲可以為你準備白酒/紅酒/香檳/雪茄等你嘆住試
試完記得寫返個用後感
回復 支持 反對

系咩
你暴走好勁架啵
點解E排唔見影啊
你唔系好中意暴走咩
點解我唔見多暴走
不過就多左個飛天禁解姐

你不如叫屈基美修啦
回復 支持 反對

又話唔係同1人?
點解你會用呢個ac開po?_?
如果你用過wifi router上網你就知咩事了
我歡迎你隨時上我屋企睇 ...
king56k 發表於 26-3-2010 03:17

我係平日同你去酒吧個個, 唔該你分清楚
回復 支持 反對

已經唔知講咩好,難得上一次樂古都咁
!東爺細個做事說話係唔成熟,但係起到開PSOT都冇用架,
有咩起GAME入面講,一陣白羊DEL POST就哂心機= ="
回復 支持 反對

Sn@ke 發表於 26-3-2010 03:22 AM

冇左平日好耐喇
回復 支持 反對

Sn@ke 發表於 26-3-2010 03:22

點知你2兄弟咁多
不過如果你覺得有必要查證天堂既人有無係暴走出術
我絕對歡迎你黎我屋企睇住我玩暴走
回復 支持 反對

e+ 飛天基本上都多過5 個人, 天堂d人又間中話電腦廢轉唔到, 玩黎有咩意思, 我打機當娛樂, 我就當d箱係虛寶, 你地成日當d箱係國寶, 睇到薄餅咁大
回復 支持 反對

點知你2兄弟咁多
不過如果你覺得有必要查證天堂既人有無係暴走出術
我絕對歡迎你黎我屋企睇住我玩暴 ...
king56k 發表於 26-3-2010 03:25

我係話你個車會, 你唔係喜歡話人一向都係用車會做單位嫁咩 ?
回復 支持 反對

我係話你個車會, 你唔係喜歡話人一向都係用車會做單位嫁咩 ?
Sn@ke 發表於 26-3-2010 03:34

你地吊完我已改
亦唔見得你唔喜歡如此做
否則上次亦不會開戰
回復 支持 反對