打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 針對MAP 點解呢位哥哥同步錯誤仲可以告番人轉頭GA?

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

睇到了嗎?另外我想表明 全場唔計我地外仲有其他人嗎? 不要自打咀巴 係你講我地小朋友先 應該係 ...
不動翼 發表於 28-3-2010 16:06

應該係 又笑左  ...

"有入過佢場既人自己去對檔+睇觸發拉到最後會見到神奇既野
神奇既野只係適合小朋友  
呢次我冇入去cut圖算你好彩 小朋友唔應該玩咁多aoc
無知已經係一種罪"
想問下 有邊句係指明講你地  

"神奇既野只係適合小朋友 " 請問你地有用過神奇既野嗎?
有用過既咁你咪係小朋友囉 若然冇 咁我自然唔係話佢

"呢次我冇入去cut圖算你好彩 小朋友唔應該玩咁多aoc"
兩者之間冇任何連接關係 不能夠證明我話你地

"連開至半夜 早d休息啦"
只表示對某人既關心

唉 你地睇字睇得小心d啦 我邊有話你地小朋友呢
自己對號入坐怪不了人

回???:
1p推舊map有咩錯

推舊map係冇錯
但係開完bug map唔理人唔say sorry 已經係一種錯
人不是要為自己"不小心"所做的事而負責嗎?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 22# map

應該係 又笑左? 唔明 笑左就係笑左 點會應該笑左? 你識唔識中文? 你冇去CUT圖 你問題啦 唔係我地好彩 乖乖地認左佢吧
我地冇 但你話 有入過佢場既人自己去對檔+睇觸發拉到最後會見到神奇既野 姐你認為果個檔係神奇 我冇講錯嗎?我認我係小朋友 但小朋友都有腦過你 回之後都用個腦諗下 你檢討下啦
回復 支持 反對

回復 13# map

"因為我個人認為你都算一個小朋友"  
但係 你個人認為我呢幾個字好有問題
冇錯 我頭先係講過小朋友呢個字係冇貶低我既意思
但係你加左認為 意思又唔一樣啦
就是說 認為後面 是你的意思或者感受?
所以你而家姐係係公眾既地方中傷我?  我要求你作出解釋
回:好無辜丫= = 冇陰公 我冇諗過中傷你 都話你過敏啦 = =唉 因為我只問我的確小朋友 大家都知我性格似小朋友 愛好就是玩丫ma~ ~ 果時我只係覺得你ga年齡似小朋友 (so打左表明個人認為) 解釋番先 then我個人認為多一次:多數小學生玩完AOC 覺得個map有問題都會拎出黎討論. ~ ~所以我只係出於同感而發表出"你都算一個小朋友" 估唔到你會過敏 同埋我唔慣同人好似罵戰咁 所謂"暗串"式討論
so小弟所想的 係你ga方面再想可能有唔同 大家性格唔同 係咪先 你應該比軷過敏 都係個人認為+問一問 你係咪?~ ~ 同埋呢度唔係公眾既地方  呢度係大眾討論平台 所以係公眾ga地方中傷你?邊次呢?幾年幾月幾日?so唔識作出解釋 = = sor
回復 支持 反對

回復 22# map

但係開完bug map唔理人唔say sorry 已經係一種錯
人不是要為自己"不小心"所做的事而負責嗎?

回:冇陰公 你有冇睇我回果次打d野丫~ ~好似關於你ga一句話,所以我果時不能作出say sor 因為當時唔知果個係bug map  ok 依家say番~ ~ sor啊

唉 開map都咁煩 樂古監管下d舊正map啦 = = 推唔番出黎 冇陰公 一係叫人整整

推舊map前大家記住 要check map
回復 支持 反對

回復 25# 八行書

又笑左 睇黎你都好唔慣你自己

見你say左sorry 算數
反正你都暗示左你玩"神奇既野"

回#26
我果時根本未睇到你個新post

另外我想同ygytyg講
唔好隨便話人
http://www.nakuz.com/bbs/redirec ... 882217&pid=26846506
又唔好以為人地睇唔到

玩到悶 唔同你地玩 88
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 27# map

不過你打字前 要小心番d 你應該打我認...為 or 我諗可能係...
因為你呢句
<<反正你都暗示左你玩"神奇既野">>
係肯定直斥咁話我玩神奇既野
回:只係你個人所想 小心用詞 查清楚係事實先好講丫~ ~
then:我只認我性格似小朋友 如果以你咁講 似小朋友性格ga人就會玩"神奇既野"? 不成立的
我似小朋友的性格-->貪玩 包括我同你都玩ga -->AOC 我至愛

好吧!下次要玩果時add小弟
好榮幸同你交手    算是識了一位朋友
正所謂不打不相識
回復 支持 反對

回復 27# map

你唔好轉開話題 依家講你同步問題 唔好講去另一道 你唔好死頂都啦係 乖乖地鎖左果個POST咪幾好 硬係要搞到依家咁
回復 支持 反對