打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 暴擊接近2W噶超級火槍手~火槍手打圖心得~

回復 39# yllss3a08

你就搞到毒弓就用來過度下先啦,畢竟比普通武器好好多。所有神射職業都必須荼毒,只系輕重要區分,只要有多餘的點才去加,我個人認為呢,前期神經麻痹唔洗加咁多+1就 OK然後用毒弩

武器就打最大同命中,先最大後命中。雙槍噶情況同弩完全唔同,雙槍暴擊每次最低暴擊出現比較多,弩每次暴擊數值都好高,相對比弓高,所以我認為打最大系冇錯噶,問過同行,佢地都推薦打最大,你打圖打岩左。

至於你噶職業裝,前期混搭都可以,幾醒目,好多人都會以為全套裝備屬性會好,但系佢地忽略左,你2卡妙就+300防  3追風又+280防,唔錯噶,你可以到144再使用追風+1都OK

追風打圖唔錯啵,追風唔洗全部上幸運,因為自帶幸運已經足夠。唔夠就唯有洗。
側重力量。頭打力量,上衣打力量,下衣打體力。鞋打速度+迴避,手打暴擊,命中。
回復 支持 反對

回復 40# kenchanqaz

水族館可以打到140左右咯,145去鋼鐵出口1或者直接上太空打咯,手動噶話,138都可以去啦,而且你系雙刀
回復 支持 反對

敢如果唔係手動又點?
回復 支持 反對

回復 31# Roul

敏系玩力量有咩問題 好用就得啦

咁其他職衝高幸運咪好on9 ???

國服  韓國 呢d現時跟本同港服重係好大出入

講多d(自己經驗)分享係好

但唔好純粹睇(人地討論區d經驗)講咩就否定其他人

小弟隻雙刀現時係港服已經係最高果隻..雙槍同騎士都係排第2 升級方面不用你去操心

紙上談兵到呢度為止 有咩高見pvp埸上分享下xd
回復 支持 反對

回復 44# yayamomo

我玩彩虹岛三年了,国服系跟韩服噶,台服都系跟韩服噶,除左现金时装唔同之外,基本上输出数值一样,唔同港服就特别D?

况且问我问题果两位仁兄都130+了,唔低级了,前景大好,肯定要走高爆噶,双刀同火枪

你以为系80几级系深渊度刷格雷?

人地问我我就甘答,至于点做系人地噶事,你觉得白字好米去咯

何谓高幸运啊?你有见我话双刀高幸运高到超过自身噶力量?
回復 支持 反對

回復 44# yayamomo

我覺得人地係很答,我很問就OK
大家對交流下,比下意見
有咩問題?
+上人地係建議姐.....
回復 支持 反對

回復  yayamomo

我覺得人地係很答,我很問就OK
大家對交流下,比下意見
有咩問題?
+上人地係建議姐 ...
kenchanqaz 發表於 1-8-2010 01:52

你睇番佢比我個回覆先~

留言認為力量有一定重要性要比人話 on9? 交流? ha?

交流唔會用攻擊性說話xd

回復  yayamomo

PVP我惊你唔够塞我牙缝.....

我玩彩虹岛三年了,国服系跟韩服噶,台服都系跟韩 ...
Roul 發表於 1-8-2010 00:55

PVP我惊你唔够塞我牙缝..... <-唔該你改下你呢種假設性當真理的怪癖,打左先好講thx

3年? 80級打雷? (問)果2位都130級+ ?  原來係咁^.^

我港服 2隻162 1隻155 好小會去(問)番130+ 同埋去打雷 可能會無你咁清楚~_~?

#唔好同我講你國服點點點 唔好再咁多假設性說話  記得黎搵我pvp@v@  #
回復 支持 反對

137級幸爆型雙刀..應該沖大傷還是小傷??
還有,命中率很低,為什麼?
眼鏡應該用春植還是130lv命中眼鏡?
另外..
用復仇頭,鞋,m手,上,下身.好不好的- -?
可以教教我嘛?  謝謝。
回復 支持 反對

回復 47# yayamomo

大佬啊,我事先单明,得罪人甘讲句。系为左突出火枪打力量唔系甘明智,如果你觉得你去打力量会好D,甘你去打咯,冇人左住你噶,系咪?人地有事问我,我答。好平常咋

系度,我say sorry 先,我改翻我D你认为具有攻击性噶语言

我都唔想嘈起身,毕竟大家本身噶出发点都系好噶....

話不投機半句多,兄臺自便啦,我唔會再同你爭D乜,無謂
回復 支持 反對

130+就算系国服都算系中级噶啦

所以呢个阶段为以后铺路好重要,尤其是火枪,无谓再浪费钱以后去洗多次属性搞多次装备啦
回復 支持 反對